گوشیت رو بفروش . یه گوشی جدید بخر با یه خط دیگه . تمام
گوشیت رو بفروش . یه گوشی جدید بخر با یه خط دیگه . تمام
میترسم خطم عوض کنم یا گوشی جدید بگیرم بازم نشه
میخوام بدونم مشکل چیه؟ کسی واسش پیش نیامده؟
دقیقا می دونم مشکل چیه . چون همین اتفاق برای پدر و پسر همسایمون رویداده .
به نظرتون با عوض کردن خطم درست میشه دیگه نخوام گوشی بفروشم؟ جون شما اطلاع دارید میشه کمکم کنی
مشکل شما همون ایمیله احتمالا، مخاطبین شما روی ایمیلتون سینک شدن و با دادن ایمیل و دوباره فعال شدن سیمکارت روی این سیمکارت به طور مخفیانه اومدن
نیاز به تعویض گوشی نیست
حتی نیاز به تعویض خط نیست
( البته در صورتی که شما به اون افراد پیامی نفرستادین از طریق تلگرام )
اگر احساس کردین از همین روش بوده بهم بگین تا ادامه کار رو بهتون بگم
سلام
من گوشی را فرمت کردم. رم عوض کردم. سیم کارت عوض کردم. ایمیل جدید ساختم وارد شدم. مخاطب دستی وارد کردم. به هیچ عنوان به هیچکس پی ام ندادم. این مخاطبا قبلا توی گوشیم و روی تلگرام قبلی که روی خط قبلی نصب بوده .بوده.
حالا مشکل از کجاست؟
همچین چیزی امکان نداره
مگه اینکه از توی تلگرام خط تون رو عوض کرده باشین که میگین این هم نیست!
یا اینکه اون مخاطبین شماره جدید شما رو دارن
سلام
من فکر میکنم این مشکل از تلگرامه،نکنه تلگرام شما رو یه جورایی هک کرده؟(الان دوستان میان اعتراض میکنن امنیت تلگرام بالاست و اصلا ازین کارا نمیکنه
)
شاید اومده آدرس مک موبایلتون رو ذخیره کرده که اینقدر دوستان قدیمی شما رو نشون میده؟؟؟؟
چندتا راهکار میدم تست کنید
من میگم شما از طریق نسخه دسکتاب برای خودتون اکانت بسازید البته قبلش اکانت تلگرام رو از تو گوشی حذف کنید،ببینید تو نسخه کامپیوتر هم دوستان قدیمی رو میاره یا نه؟
اگر نیورد پس مشکل از موبایل،ولی اگر اورد این نشون میده مشکل از تلگرامه
اگر هم دیدید مشکل از موبایل و با هر خطی دوستای قدیمی رو میاره احتمال زیاد گوشی رو بفروشید به کس دیگری باز دوستای قدیمی رو برای اون اشخاص هم میاره،پس یه جورایی باز نمیشه گوشی رو فروخت به کس دیگری چون دوستای قدیمیتون رو باز برای اون شخص هم نشون میده
حالا اینایی که گفتم رو تست کنید ببنید چی میشه
دوستان راهی وجود داره که فقط با ایدی و بدون شماره بشه چند نفرو عضو یک گروه کرد؟
با لینک میشه
اون جایی که add member میکنی بالاش میتونی لینک رو بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)