کسی لینک دانلود بازی دیشب لهستان و برزیل رو نداره بده؟
کسی لینک دانلود بازی دیشب لهستان و برزیل رو نداره بده؟
محاسبتون اشتباست امتیازات هر دوره جایگزین میشه و جمع نمیشه.ما اگه اول بشیم باید 20 امتیاز دوره قبل را حذف و بعد 100 امتیاز این دوره را اضافه کنیم که میشه 178 امتیاز.
من هم خوشحال شدم برزیل باخت.چون اول میزبانی و تماشاگر های خوبی دارند .و حداقل حقشون هستند با این بازیهای خوبی که انجام دادند برند روی سر سکو.ترسی که ما از برزیل درایم از این تیم نداریم..در سایتهای شرطبندی ضریب برد برزیل 1.24 بود که یعنی شانس بسیار کمی قائل بودند برای لهستان.امیدوارم شرایط طوری بشه که در نیمه نهایی از لهستان بخوریم که به مراتب شانس بیشتری داریم نسبت به برزیل و روسیه.
دوستان یک سوال.
اگر روسیه بتونه 3 بر 2 برزیل را شکست بده.
اون وقت لهستان و برزیل میشن 2 امتیازی.
حالا فرض میکنیم لهستان بازی اخرش را 3 بر 1 یا 3 هیچ از روسه ببازه.
اون وقت لهستان میره بالا یا برزیل.
یعنی برد لهستان اولویت نداره ؟ و در ست شماری برزیل میره بالا؟؟
بعد از امتیاز، دومین اولویت تعداد برد هست. چون لهستان یک برد داره ولی برزیل بدون برد هست، لذا لهستان میره بالا
من بر خلاف شما فکر می کنم. بازی با برزیل به مراتب راحت تر از لهستان هست با توجه به اینکه ما قبلا با برزیل بازی کردیم و نسبت به بازیشون به خوبی شناخت داریم و اونا بسیار بیشتر از ما می ترسن و بار روانی بسیاری بهشون تحمیل می کنیم ولی در مقابل لهستان میزبان بار روانی بیشتر به ما تحمیل می کنه ولی اگه ایشالا بازی امشب رو ببریم دیگه برای نیمه نهایی دیگه اصلا این حرف ها مطرح نیست و 4 تیمی که به مرحله نیمه نهایی می رسن بدون شک همگی قوی هستن.
بازی امشب رو ورزش نشون میده؟
شبکه 3 نشون میده
چهارشنبه 26/06/1393 ساعت : 22:55
واليبال قهرماني جهان : ايران - آلمان
زنده از شبکه سه
Last edited by befermatooo; 17-09-2014 at 14:41.
دیگه از این مرحله به بعد تفاوتی نداره با کدوم تیم روبرو بشیم
روسیه برزیل لهستان فرانسه هر کدوم توانایی های باالقوه ایی! دارند که برد در مقابلشون رو دشوار می کنه و ربطی به دیدارهای گذشتمون با اونها نداره!
در هر صورت امید به پیروزی تیم والیبالمون داریم.
آقا یه سوال
این شهرام محمودی چرا همیشه دعوا داره ؟؟ !
همیشه اخم کرده هست !!
اخلاقش همینجوریه یا مشکل ابرو داره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)