تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 262 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من دل خوشی از نسخه 2014 ندارم
    نظر همه رو خوندم
    یعنی بازی خوبه ؟ دانلود کنم؟
    سال قبل هم همه تعریف میکردن رفتم دانلود کردم نگو که این بازی اول باگ بوده بعد شده فوتبال
    خواهشا با تعصب نظر ندین یکی توضیح بده که بازی خوب شده یا نه؟

2. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

سلام دوستان
    من دل خوشی از نسخه 2014 ندارم
    نظر همه رو خوندم
    یعنی بازی خوبه ؟ دانلود کنم؟
    سال قبل هم همه تعریف میکردن رفتم دانلود کردم نگو که این بازی اول باگ بوده بعد شده فوتبال
    خواهشا با تعصب نظر ندین یکی توضیح بده که بازی خوب شده یا نه؟
    یک جوری میخوایی از آدم رسید بگیری انگار میخوایی ryse son of rome رو دانلود کنی
    کلا بازی 6 گیگه و بلک باکسش 3.5 گیگ
    همه راضی و خوشحالن
    من 14 رو فقط 3 دست 10 دقیقه ای بازی کردم و گذاشتمش کنار
    مطمئن باش راضی میشی اما توقع سرعت 13 رو نداشته باش
    از نظر سرعت بازی دقیقا بین 14 و 13 هستش و خیلی طبیعی در اومده

4. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از دیروز تا حالا فک کنم به اندازه کل 14 بازیش کردم چشام قرمز شده...از خوشحالیم نخوابیدم صب زود پاشدم چند دستم بازی کنم

6. 5 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه motv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بسیار بازی مسخره شده

تکل ها که روی پیست اسکی هست و امکان نداره تو هربازی 2 بازیکنم اخراج نشن و 6-7 بازیکن کارت زرد نگیرن. سبک بازی کپی برابر اصل فیفا 2001 هست ( 24 مگ حجم بازیه دانلود کنید و با این بازی مقایسه کنید. مو نمیزنه) من در هر بازی حدود 20 موقعیت دارم که 70 درصدش تک به تکه ( به لطف هوش مصنوعیه ضعیف حریفان که باعث میشن بدون زحمت موقعیت خطرناک ایجاد کنم ) و با این حجم حملات گل به سختی میشه زد.تمام توپ های داخل 6 قدم رو دروازه بان میگیره و شوت های بین 6 قدم و خط محوطه جریمه 100 % میرن تو اوت و اما باگ اصلی مربوط به شوت های پشت محوطه هست که 90 درصدشون گل میشن. در صورتی که در فوتبال واقعی کاملا برعکسه
    من توی مستر ، رئال رو بر میدارم و با این خط حمله وحشتناکش نمیشه گل زد

تمام حمله های حریفان گل میشه به جز یک شوتشون مثلا اگر 3 شوت بزنن قطعا 2 تاش گل میشه یا اگر 2 شوت بزنن قطعا یکیش گله و من در حدود 30 بار بازی تا به حال کلین شیت (گل نخوردن در یک بازی) نداشتم.چالبیش اینجاست که در تمام اون بازی ها از زمین و زمان موقعیت های پیاپی ایجاد کرده و 5-6 دروازه خالی هم (2 به تک با دروازه بان حریف) گل نمیشه. در هر بازی هم 3-4 بار توپ به تیر دروازه حریف میخوره و به بیرون میره.و کلا هم دروازه بان های pes همه عالی هستن و سازندگان نتونستن تفاوتی قرار ایجاد کنن. تنها دروازه بان های خودی مسخره و آماتور هستن که اگه خودشون توپ رو داخل دروازه خودی نزنن قطعا توی معدود حملات حریف لایی میخورن

بازیکنا هم که تا دقیقه 60 کاملا تخلیه شده و هیچ وقت نمیشه تیم اصلی رو کامل بفرستم تو زمین و همیشه نصف تیم رو نیمکتن که برای بازی بعدی خسته نشن. آخه کجای فوتبال واقعی اینطوره؟ مگه رونالدو در دنیای واقعی هر 3 هفته یک بار بازی میکنه که اینجا اینطوریه؟ مثلا این فصل در فوتبال واقعی خامس رودریگز در تمام مسابقات فیکس بازی کرده که این توی pes محاله

در کل اعدادی که به قدر و قابلیت های مختلف بازیکنان داده اند همش الکیه و تقریبا بازیکنا مثل همند.

گرافیک هم که دیگه تاسف برنگیزه و همچنین چهره حا هم خنده دار و انگار کله بازیکن رو له گردن

واقعا اینا دارن به کجا میرن . کسانی که فیفا بازی کردن میدونم چی میگم. اگر game plan ساکر رو فیفا داشت که دیگه تمام بود.فیفا 13 چند سال از pes 15 جلوتره
    Last edited by motv; 15-11-2014 at 10:04.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بسیار بازی مسخره شده

تکل ها که روی پیست اسکی هست و امکان نداره تو هربازی 2 بازیکنم اخراج نشن و 6-7 بازیکن کارت زرد نگیرن. سبک بازی کپی برابر اصل فیفا 2001 هست ( 24 مگ حجم بازیه دانلود کنید و با این بازی مقایسه کنید. مو نمیزنه) من در هر بازی حدود 20 موقعیت دارم که 70 درصدش تک به تکه ( به لطف هوش مصنوعیه ضعیف حریفان که باعث میشن بدون زحمت موقعیت خطرناک ایجاد کنم ) و با این حجم حملات گل به سختی میشه زد.تمام توپ های داخل 6 قدم رو دروازه بان میگیره و شوت های بین 6 قدم و خط محوطه جریمه 100 % میرن تو اوت و اما باگ اصلی مربوط به شوت های پشت محوطه هست که 90 درصدشون گل میشن. در صورتی که در فوتبال واقعی کاملا برعکسه
    من توی مستر ، رئال رو بر میدارم و با این خط حمله وحشتناکش نمیشه گل زد

تمام حمله های حریفان گل میشه به جز یک شوتشون مثلا اگر 3 شوت بزنن قطعا 2 تاش گل میشه یا اگر 2 شوت بزنن قطعا یکیش گله و من در حدود 30 بار بازی تا به حال کلین شیت (گل نخوردن در یک بازی) نداشتم.چالبیش اینجاست که در تمام اون بازی ها از زمین و زمان موقعیت های پیاپی ایجاد کرده و 5-6 دروازه خالی هم (2 به تک با دروازه بان حریف) گل نمیشه. در هر بازی هم 3-4 بار توپ به تیر دروازه حریف میخوره و به بیرون میره.و کلا هم دروازه بان های pes همه عالی هستن و سازندگان نتونستن تفاوتی قرار ایجاد کنن. تنها دروازه بان های خودی مسخره و آماتور هستن که اگه خودشون توپ رو داخل دروازه خودی نزنن قطعا توی معدود حملات حریف لایی میخورن

بازیکنا هم که تا دقیقه 60 کاملا تخلیه شده و هیچ وقت نمیشه تیم اصلی رو کامل بفرستم تو زمین و همیشه نصف تیم رو نیمکتن که برای بازی بعدی خسته نشن. آخه کجای فوتبال واقعی اینطوره؟ مگه رونالدو در دنیای واقعی هر 3 هفته یک بار بازی میکنه که اینجا اینطوریه؟ مثلا این فصل در فوتبال واقعی خامس رودریگز در تمام مسابقات فیکس بازی کرده که این توی pes محاله

در کل اعدادی که به قدر و قابلیت های مختلف بازیکنان داده اند همش الکیه و تقریبا بازیکنا مثل همند.

گرافیک هم که دیگه تاسف برنگیزه و همچنین چهره حا هم خنده دار و انگار کله بازیکن رو له گردن

واقعا اینا دارن به کجا میرن . کسانی که فیفا بازی کردن میدونم چی میگم. اگر game plan ساکر رو فیفا داشت که دیگه تمام بود.فیفا 13 چند سال از pes 15 جلوتره
    دمت گرم واقعا . پس نمرانی که این بازی گرفته هم همش الکیه ؟! دانلود نکنمش ؟!
    Last edited by ™...; 15-11-2014 at 11:03.

9. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

سلام خدمت بچه ها
    دیروز منم بازی رو نصب کردم ولی گرافیک یکم یا بیشتر ضد حال بود توی 13 اگه تو حالت شب بازی رو انجام میدادی رنگ چمن و محیط بازی به دل آدم مینشست
    حتی دیشب 13 رو بازی میکردم بعدش رفتم سراغ 15 اون گرافیک بازی نتونست به دل بشینه
    توی نسخه های قبلی میتونستی با شک بازیکن رو بکشی جلو
    میتونستی دریبل تعریف بکنی براش ولی تو این نسخه ازش خبری نیس
    شاید پچی بیاد که بتونه گرافیک و لایسنس لیگ جزیره رو پوشش بده که قطعا هم میاد
    ولی برا قضاوت هم زوده ولی از 20 بهش فعلا15

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان خیلی سخت نگیرید و از بازی لذت ببرید . من خودم pes 14 فاجعه رو حتی یه دست هم بازی نکردم . فیفا 15 هم که هنو کرک نشد پس فعلا از همین pes لذت ببرید !

داره خودمونی میشه motv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دمت گرم واقعا . پس نمرانی که این بازی گرفته هم همش الکیه ؟! دانلود نکنمش ؟!

بارها ثابت شده نمره ملاک نیست.مخصوصا برای بازی هایی که هرسال میاد. مثلا اگر امسال یک کمپانی بهترین فوتبال تاریخ رو بسازه به طوری که تمام گیمر های جهام بلا استثنا نمره 100 رو بهش بدن اگر سال دیگه بهتر هم بشه اما این بهبود چشمگیر نباشه نمرش تا 70 میاد پایین. pes هم بعد از فاجعه 2014 این بازی رو داده که میشه گفت فوتبال شده اما نه بهترین فوتبال بلکه در ابتدای مسیر درست قرار داره ( البته معلوم نیست سال آینده مسیر رو به رشد داشته باشه و راه رو ادامه بده یا یه ابر فاجعه تحویل بده)

اگر شما فیفا بازی نمیکردی و فقط هرسال pes بازی میکردی اگر این بازی رو دانلود کنی حال میکنی و لذت خواهی برد اما اگر فیفا هم بازی میکنی بعد نصب pes 15 احساس خواهی کرد بازی از نسخه قبلی بهتر شده فقط همین . چون شبیه ساز عالی مثل فیفا رو بازی کردی (به طور حرفه ای و با ریز بینی) این بازی غافلگیرت نخواهد کرد
    Last edited by motv; 15-11-2014 at 11:17.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بارها ثابت شده نمره ملاک نیست.مخصوصا برای بازی هایی که هرسال میاد. مثلا اگر امسال یک کمپانی بهترین فوتبال تاریخ رو بسازه به طوری که تمام گیمر های جهام بلا استثنا نمره 100 رو بهش بدن اگر سال دیگه بهتر هم بشه اما این بهبود چشمگیر نباشه نمرش تا 70 میاد پایین. pes هم بعد از فاجعه 2014 این بازی رو داده که میشه گفت فوتبال شده اما نه بهترین فوتبال بلکه در ابتدای مسیر درست قرار داره ( البته معلوم نیست سال آینده مسیر رو به رشد داشته باشه و راه رو ادامه بده یا یه ابر فاجعه تحویل بده)

اگر شما فیفا بازی نمیکردی و فقط هرسال pes بازی میکردی اگر این بازی رو دانلود کنی حال میکنی و لذت خواهی برد اما اگر فیفا هم بازی میکنی بعد نصب pes 15 احساس خواهی کرد بازی از نسخه قبلی بهتر شده فقط همین . چون شبیه ساز عالی مثل فیفا رو بازی کردی (به طور حرفه ای و با ریز بینی) این بازی غافلگیرت نخواهد کرد
    آقا جان من حرفی نمیزنم دیگه . شما همین الان پاکش کن و برو همون FIFA رو بازی کن . خودتم ناراحت نکن

14. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

کسی از دوستان در مشهد کنسول ps4 داره که بازی رو تهیه کرده باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •