سلام
1- قبل از هر چیز دوستان مطلع که از بازار و تصمیمات مسئولین خبر دارن بپرسم الان تعرفه واردات ماشین چنده ..برنامه ای دارن زیاد یا کمتر بکننش ؟ من جایی خوندم تصمیم دارن تعرفه ها رو زیاد کنن ...
بالاخره نظر شما چیه برای خرید در این برهه ؟
سوال اصلی هم مشورت در مورد خرید فقط بنز یا بی ام و در حدود 150 تومن هست ..
فاکتورهایی که برام مهم هست :
- ظاهر شیک اما فقط سدان کوچیک و متوسط ( نه کوپه و نه کروک )
- شتاب
- هندلینگ عالی و پایداری توی پیچ بالا.
من بین این چند تا گزینه موندم ..
خوب تو سری سه و پنج بی ام و، این گزینه ها هست :
320 که صفر 2014 بسته به فول و نیمه فول بودنش 200-235 قیمتشه که خوب قاعدتا گزینه ی من نیست 2- اما به نظرتون میشه 2012 مثلا نیم فولش رو با این قیمت پیدا کرد ؟
330 که مدل 2009 اش رو احتمالا بشه با این قیمت پیدا کرد ..
و 530 که میشه با این قیمت احتمالا تا مدل 2008 اش رو خرید ..در مورد 530 البته غیر از اینک یکم بزرگه و باهاش مشکل تر میشه مانور داد و اینکه میگن بی ام و هایی که 5-6 سال کار کردن هی ارور میدن و ...3-درسته ؟
مزیت خرید 320 اینه که میشه ماشین مدل بالاتری خرید ، که شامل چهار ساله گارانتی بشه و تموم نشده ..4-اما آیا این مسئله اینقدر مهم هست که از قید ماشین های پرشتابی همچون 330 و 530 صرفنظر کنم ؟
یه سوال دیگه که اینجا مطرح میشه اینه که چهار سال گرارانتی بی ام و یا بنز چه مزیتی داره ؟ 5- قاعدتا اینا که تو 4 سال اول خراب نمیشن پس چه سودی داره ؟
6-با توجه به اینکه من یه ماشین جم و جور میخوام که راحت بشه بااش مانور داد ، نظرم روی سری سه هست اما یجا گفتن که تعادل نداره یه همچین چیزی یادم نیست یه ایرادی ازش گرفته بودن ، ایرادی داره این سری لطفا بی ام و سوارا بگن اینو ...
از بی ام و که بیایم بیرون میرسیم به بنز
که خوب تنها یه گزینه ی جدی مورد پسندم هست اونم البته با این قیمت c200 مدل 2009و 2008 که ظاهر زیبایی داره ..7- یه سوال بنز از چه سالی موتورش رو بهینه کرده تو کلاس سی ؟ سال 2011؟ شتاب اش یکم پایین تره بی ام و های اشاره شده هستن اما این قدر مهم نیست ...
8-نمیدونم شاید حتی بشه c280 مدل 2008 هم بشه پیدا کرد .میشه ؟
9-حالا اساتید عزیز خصوصا بنز و بی ام و سوار بودن راهنمایی کنید کدوم یکی از این چند مورد رو انتخاب کنم و چرا ..
ممنون میشم در مورد نه سوالی هم که تو متن مطرح شد راهنمایی کنین
خواهش دارم دوستان نظراتتون رو با دلیل بگین

مخصوصا 2012 به پایین ادم سوار E46 میشه کیف میکنه !