سلام . من چند روز پيش گوشي k510i خريدم ، الان كه شماره IMEI گوشي رو با روي جعبه چك مي كنم ، مي بينم كه چند شماره آخرش يكي نيست !!
ميشه كاملا بگين من بايد چي كار بكنم ؟؟؟
ممنون لطفا سريعتر !
سلام . من چند روز پيش گوشي k510i خريدم ، الان كه شماره IMEI گوشي رو با روي جعبه چك مي كنم ، مي بينم كه چند شماره آخرش يكي نيست !!
ميشه كاملا بگين من بايد چي كار بكنم ؟؟؟
ممنون لطفا سريعتر !
منظورت از چند شماره اخر چیه؟ چند تا شماره؟ این خیلی مهمه
ببین مثلا شماره سریال معمولا توی سونی اریکسون به این صورته
xxxxxx-xxxxx-x-xx
قسمت 6 رقمی اول مربوط به کارخونه و کشور سازنده و قسمت 5 رقمی دوم مربوط به مخابرات و کشور استفاده کننده است. یعنی همون شماره ای که توی مخابرات فعاله. اگه این قسمت با پشت گوشی و جعبه یکی باشه گوشی رجیستر قانونیه و اگه نباشه رجیستر دستیه. که مشکل خاصی هم پیش نمیاره. نگرانش نباش.
اون دو قسمت دیگه هم مربوط به سخت افزار و نرم افزار خود گوشیه اگه اشتباه نکنم
Last edited by moriss; 11-01-2007 at 09:37.
شاید سوالم بنظر تکراری باشه ولی باور کنید برام شده معضل!!!![]()
میخوام k750 بخرم ولی هر جایی میرم شماره سریالها اصلا با هم نمیخونند .دوستم حدود یک ماه و نیمه که w700 خریده و با اون داره کار میکنه و راضی هم هست
جالب اینه که سریالهای گوشی اون هم به کلی با هم تفاوت داره و هیچ کاری هم برای درست کردن سریال نکرده.حالا من موندم با این اوصاف گوشی را بخرم یا نه؟،در ضمن یه گوشی پیدا کردم که سریالهاش درسته ولی قیمتش 240 هزار تومنه ، بنظر شما بخرمش؟
من برای پیداکردن جواب سوالم چند تا تاپیک رو خوندم ولی به نتیجه نرسیدم.اگر ممکنه اصولی راهنماییم کنید.ممنون.![]()
Last edited by hraa; 11-01-2007 at 17:39.
زیاد جدی نگیرید 98 درصد گوش ها اینجورین بخاطر اینکه قاچاق هستن .مگه گوشیهای قدیمی یا دست دوم
دوست عزیمن امروز کا 750قیمت کردم 210که گارانتی نوین بود و پلمپ وبا هدفون اصلی
اونای که میگن سریالش اصلی بپرس به شرطی که فلش بشه سریالش عوض نشه خوبه ولی به نظر من فرق نمی
کنه چون حدود 2 تا 4ملیون گوشی این جوری داره کار می کنه اینا همش حرف بیخود پولتو دور نریز پای این حرفا ولی دقت کن هم پولومپ باشه هم هدفونش فابریک باشه
سلام
من w300 دارم میخواستم بپرسم چرا عکس هایی که با این دوربین گرفته می شود شفاف نیست ودرون عکس دانه های سفید دیده میشود؟ اشکال از کجاست؟
ممنون
سلام
من دبليو 700 دارم و هر وقت توي مموريم آهنگ يا تم يا برنامه يا هرچيزي ميريزم وقتي كه ميخام از طريق بلوتوث چيزي بگيرم پيغام ميده و ان هم اين پيغام كه مموري شما فول است. در حالي كه من حدود 70 مگ فضاي خالي دارم و در اين حالت گوشي هنگ مي كنه. اما در فرستادن مشكلي نيست. به نظر شما عيب از كجاست و بايد چه كار كرد؟
شما ممریت رو با گوشی یه بار فرمت کن بعد مستر ریست کن احتمالن درست میشه
اگه نشد باید فلش شه
سلام بچه ها . من k510 دارم . با این که حدود 15 مگ از 28 مگ اش خالیه ولی توی inbox و sent msgs بیشتر از 150 sms جا نمیشه و باید خالی کنم . کسی میدونه چجوری میتونم حجم sms ها رو زیاد کنم . ؟ مرسی منتظرم .
فضای sms ربطی به حافظه خالی نداره و برای هر گوشی یه مقدار مشخصه. مثلا برای کا 750 و w800 و w810 مقدارش 200 تاست. برای کا 510 مقدارش 150 تا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)