تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 111 از 181 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

شاید مسی که باعث ناراحتی ما شده باعث خوشحالی ما هم بشه با 3گلی که به نیجریه بزنه راه برای صعود ما هموار میشه این ارژانتین زیادی به مسی متکی شده فقط کافیه مسی مهار بشه دیگه کاری نمیتونه بکنه اما بازیکنای نیجریه بعیده بتونن مسیو کنترل کنن فقط کافیه یه گل به بوسنی بزنیم این بوسنی تیمی نیست دور مقدماتیشون چندتا تیم پفکی رو شکست دادن بازی بوسنی نیجریه خیلی ملال آور و خواب آور بود و بوسنی چه گل مفتضحانه خورد اگر تیم صنعت نفت مسجدسلیمان با این بوسنی بازی میکرد حداقل سه گل میزد و اینکه اشتباهات داوری تاثیر داشته اما یک تیم با بازی خوب میتونه داور رو مجاب کنه تا اشتباه نکنه کلا داورای این جام بجز چندتاشون خواب تشریف دارن و بطور فجیعانه ای دارن کیفیت بازیا رو میارن پایین بقول استاد نصیرزاده که گقت میلارد مازیچ صربستانی یک داور شلخته بود که پنالتی ایران را هم ندید.
    Last edited by karimz; 22-06-2014 at 11:31.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

شاید مسی که باعث ناراحتی ما شده باعث خوشحالی ما هم بشه با 3گلی که به نیجریه بزنه راه برای صعود ما هموار میشه و فقط کافیه یه گل به بوسنی بزنیم این بوسنی تیمی نیست دور مقدماتیشون چندتا تیم پفکی رو شکست دادن بازی بوسنی نیجریه خیلی ملال آور و خواب آور بود و بوسنی چه گل مفتضحانه خورد اگر تیم صنعت نفت مسجدسلیمان با این بوسنی بازی میکرد حداقل سه گل میزد
    هیچ احتاجی به مسی نیست
    به امید خدای بزرگ, با یه بازی خوب و منسجم دفاع میکنیم و با ضد حمله گل میزنیم میریم بالا
    اگه صعودم نکردیم فدای سرمون
    چون میدونیم که چقدر خوب ظاهر شدیم و کاری کردیم که آرژانتین جلوی ما وقت کشی کنه واسه پیروزی!

3. این کاربر از SHAKERDOOST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چیزی که من تو بازی دیشب از بوسنی ددم اینه که خط دفاعشون خیلی پر اشتباه ظاهر میشد.پاس هایی که به خط دفاع میدادن بعضیاش دقت کمی داشت و این میتونه برای بازیکنای سرعتی ما یک شانس بزرگ باشه تا با قاپیدن توپ بتونن موقعیت خطرناکی رو دروازه بوسنی ایجاد کنن.تیم به دلیل این همه تقدیری که از طرف رسانه های مختلف جهانی ازشون شد بسیار روحیه بالایی داره.امیدوارم بتونن مثل همین بازی با آرژانتین حساب شده و با برنامه کار کنن و استرس نداشته باشند.احتمال صعودمون بالاست.دیشب دیدیم که دفاع نیجریه خیلی راحت روی پاس های توی عمق جا میموند.این میتونه فرصت مناسبی برای آرژانتینی ها باشه...بازم هر نتیجه ای که به دست بیاد من یکی به تیم ملی و بازیکنان با غیرت و با تعصبش افتخار میکنم........دمتون گرم.

5. این کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بد شانسی اوردیم که نیجریه هم حالا بوسنی رو البته به نظرم به ناحق برد . فقط دیگه باید ببریم بوسنی رو .

حالا این یک امتیاز از دست رفته جلوی ارژانتین میتونه حرصمون رو توی بازی اخر در بیاره . این یک امتیاز باعث میشد تو بازی اخر هم ارژانتین و هم نیجریه به برد نیاز داشته باشن و هیچکدوم به تساوی راضی نباشن اما حالا هر دوشون فقط تساوی میخوان . خیلی بده . خیلی .
    از طرفی بوسنی هم از پیش حذف شده و جلوی تیم ما خیلی علاقه ای به حمله نداره . تاکتیک ما خوراک تیمهاییه که حمله زیادی انجام میدن به سمت دروازه ما . باید تو بازی اخر این تاکتیک تا حدودی تغییر کنه .

ناامید شدم از بازی دیشب . کاش واقعا بوسنی امتیاز رو میگرفت . تیم ما نشون داده هر وقت که صعودش به یک بازی دیگه وابسته باشه اتفاق خوبی رقم نمیخوره . مخصوصا تو اسیا . مخصوصا بازی ایران کره که قطر با ازبک تبانی کرده بود . احتمال میدم نیجریه با ارژانتین مساوی کنه .

در کل هر نتیجه ای بدست بیاد همون جمله ی کلیشه ای که هیچی از ارزش بچه های ما کم نمیشه . کی روش باید به هر قیمتی بمونه . به هر قیمتی .
    گفتم به هر قیمتی یاد یه چیزی افتادم . اگه ایران صعود کنه به مرحله بعد فکر کنم جایزه ای که فیفا در نظر گرفته واسه ایران و تیمهای صعود کننده اونقدری هست که باهاش بتونن کی روش رو نگه دارن . اونوقت دیگه هیچ بهانه ای ندارن اگه ایران صعود کنه . هر چند همه ما میدونیم اینا بهونه است .
    به قول دوستان اگه صندوق خالیه چطور میخوان میزبانی جام ملتهای اسیا رو بگیرن .

7. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

امید دارم بازی بوسنی را با اختلاف گل بالا میبرم .

بازی نیجریه و ارژانتین .

اگه نیجریه مساوی کنه و یا ببره صعودش قطعی هست . البته به نظرم آرژانتین میبره

چون اولا آرژانتین این ریسک رو نمیکنه که مساوی بشه و مثل بازی ایران دقیقه 90 گل بخوره

دوما حتما باید بازی رو ببره تا به عنوان تیم اول صعود کنه و نخوره به فرانسه .چون بازی سختی میشه آرژانتین بخوره به فرانسه .

(تیم اول صعود کننده گروه F میخوره به تیم دوم صعود کننده گروه E یعنی اکوادور (که احتمالا صعود میکنه) و تیم دوم صعود کننده گروه F میخوره به تیم اول گروه E یعنی فرانسه!)

پس آرژانتین ترجیح میده به عنوان تیم اول صعود کنه و به اکوادور بخوره تا فرانسه !!!!

مسی هم تمایلی زیادی با اقای گلی داره و تشنه گل زدنه تو اون بازی

از طرفی هم ایران انگیزه زیادی داره . بوسنی هم که حذف شد و امید ندارن . ایران میتونه از این موقعیت استفاده کنه .

فقط دعا کنید دعا کنید نیجریه از ازژانتین مساوری نگیره .
    Last edited by sansa; 22-06-2014 at 11:27.

9. 7 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

داعش به مسي پيام داد (عکس)

توييتر منتسب به گروهک تروريستي داعش، پيام تبريکي خطاب به ليونل مسي منتشر کرد.

سايت «جهان‌نيوز» نوشت: اين پيام تبريک پس از برد تيم ملي آرژانتين برابر تيم ملي کشورمان صادر شده است.

داعش در اين پيام، لقب «ابومهداف آرژانتيني» را به ليونل مسي داده و از وي خواسته تا به صف جهادگران داعش (!) بپيوندد.

همچنين داعش در بخش ديگري از اين پيام، ليونل مسي را به عنوان امير داعش در آمريکاي جنوبي منصوب کرده است!

11. این کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با توجه به باختی که دیشب تیم بوسنی در مقابل نیجریه داشت، ایران باید با قدرت تمام در مقابل بوسنی بازی بکنه، گرچه بازیکنا باید متعهد به وظایفی که سرمربی کی روش مشخص می کنه باشند و تک به تک راهنمایی ها و وظایفشون رو به درستی انجام بدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

در اینکه حق ایران برد بود و حداقل مساوی شکی نیست

حالا دور از موضوع،دیروز یه تبلیغی بود از نوشیدنی عالیس مثلا دارن فوتبال بازی میکنن به صورت انیمیشن اولش داور سوت میزنه گزارشگره میگه قطعا کسی که سوت میزنه داوره

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

از طرفی بوسنی هم از پیش حذف شده و جلوی تیم ما خیلی علاقه ای به حمله نداره . تاکتیک ما خوراک تیمهاییه که حمله زیادی انجام میدن به سمت دروازه ما . باید تو بازی اخر این تاکتیک تا حدودی تغییر کنه
    نه خب چون حذف شده و چیزی برای از دست دادن نداره به نظر من راحت تر بازی می کنه، البته نه دفاعی.
    چنین تیمی اتفاقا بیشتر میل به حمله داره تا دفاع؛ اما به نظر من ما اکه بتونیم نیمه اول یه گل بهش بزنیم، می تونیم بازی رو راحت ببریم؛ البته به شرطی که پس از گل به لاک دفاعی مطلق نریم.

یه آمار هم از تقابل آرژانتین و نیجریه بدم؛
    در جام جهانی 1994، 2002 و 2010 با هم بازی کردن که هر سه تا رو آرژانتین به ترتیب با نتایج 2-1، 1-0 و 1-0 برده. تویه بقیه بازیهاشونم 1 مساوی، 1 برد دیگه برای آرژانتین و 1 برد برای نیجریه دیده میشه.

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من خيلي از بازي هاي مسي را ديدم ولي هيج وقت اينقدر به چهره اش دقت نكرده بودم.

فكرشو بكنيد يك نفر اينقدر در كانون توجه باشه و در لحظه ورود به زمين تقريباً همه تماشاچي ها دارن به اون اشاره ميكنن ولي اون خيلي خونسرد فقط به زمين نگاه ميكنه. يك آن پيش خودم فكر كردم شهرت زياد واقعاً بعضي از انگيزه ها را از آدم ميگيره و انصافاً ظرفيت بالايي نياز داره تا شخص صاحب شهرت بتونه سطح بالاي خودشو حفظ كنه يا بهبود ببخشه. به نوعي ميشه گفت اونها هم زندگي سختي دارن. يك لحظه خودمو جاش تصور كردم. ديپرس شدم.

16. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •