تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 266 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام لپ تاپ من واسه شرکت سازگاره ارقامه ولی روی پیچ هاش هولوگرام نداره دوستان واسه شما هم ایا اینطوره موردی نداشته باشه؟؟؟
    لیبلی که به شرکت های گارانتی نشون میده دستگاه باز نشده یه لیبل کارخونه ایه که زیر کیبورده و اگه یکبار جدا بشه دیگه قابل چسبوندن نیست

پس به نظرتون کدوموشو بخرم که بهتر باشه؟
    بازی و فیلم و وب و اتوکد
    I5 برای شما کافیه ،برای بازی هم gpu مهمتره تا cpu
    Last edited by ari67; 22-05-2014 at 08:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بنظرتون کدوم گرافیکش قویتره؟
    g510,i5,6,1t,Radeon R7 M265 4 GB
    g510,i7,6,1t,Radeon HD 8570M 2GB
    z510,i5,6,1t,GeForce GT 740M 2GB

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بنظرتون کدوم گرافیکش قویتره؟
    g510,i5,6,1t,Radeon R7 M265 4 GB
    g510,i7,6,1t,Radeon HD 8570M 2GB
    z510,i5,6,1t,GeForce GT 740M 2GB
    بین اینا قویترین GF 740 هست بعدش R7 M265 و در اخر هم 8570

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoodegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دسوت عزیز از نظر کیفیت ساخت دستگاه بدی نیست ولی خوب خیلی هم ازش انتظار نداشته باش چون از دید من دستگاه ظریفی هستش در مقابل لپ تاپ قبلیم که asus n53sv بود.
    برای کاری که شما از دستگاه انتظار دارید اختلاف هزینه 200 300 تومنی برای I7 بیهودس و همون I5 زیادم هست حتی I3 هم از پس کار شما برمیاد مگر اینکه با نرم افزارهای محاسباتی مثل مکس و مایا و ... کار کنی که نیاز به بیش از I5 داشته باشی هر چند توصیه نمیکنم از لپ تاپ برای رندر گیری استفاده کنی چون فشار زیادی به دستگاه میاره و سیستم خنک کننده لپ تاپ ها آنچنان پاسخگو این فشار مداوم نیست.
    در مورد گارانتی هم من با توجه به تجربه خودم بهت گارانتی گرین رو پیشنهاد میکنم 6 7 صفحه اخیر رو بخونی متوجه تجربه خوب من با این گارانتی میشی.
    در آخر هم بهت توصیه میکنم اگه برات استحکام و استیبل بودن اولویت اصلیه به نظرم از سری thinkpad انتخاب کنی بهتره به خصوص اینکه قابلیت جدا سازی باطری و هارد و رمو داره.
    2 3 هفته پیش بچه 4ساله همسایه‌مون پاشو گذاشت وسطش ولی هنوز که خراب نشده!! البته فک نمیکردم اینقد محکم باشه!
    Last edited by Masoodegh; 22-05-2014 at 12:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

آقا از لپتاپ من بعضی وقت ها یه صداهایی میاد که فکر کنم مال هاردش باشه. به نظر شما عادی هست و مشکلی پیش نمیاد، یا باید نگران باشم؟؟
    دوم اینکه من وقتی پشت انگشت هام رو خیلی آروم به بدنه لپتاپ میمالم، جریان برق رو احساس میکنم. البته وقی به شارج زده باشه برق داره. میخواستم بدونم مال شما هم اینطوریه یا نه و به نظر شما این یه نقطه ضعف برای این لپتاپ نیست؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بین اینا قویترین GF 740 هست بعدش R7 M265 و در اخر هم 8570
    GF720 و GF640 , GF710 و GF730 این وسط چجوری رتبه بندی میشن؟
    یعنی4 گیگ AMD از2 گیگ نیودا ضیفتره؟؟؟

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

آقا از لپتاپ من بعضی وقت ها یه صداهایی میاد که فکر کنم مال هاردش باشه. به نظر شما عادی هست و مشکلی پیش نمیاد، یا باید نگران باشم؟؟
    دوم اینکه من وقتی پشت انگشت هام رو خیلی آروم به بدنه لپتاپ میمالم، جریان برق رو احساس میکنم. البته وقی به شارج زده باشه برق داره. میخواستم بدونم مال شما هم اینطوریه یا نه و به نظر شما این یه نقطه ضعف برای این لپتاپ نیست؟؟
    سلام
    بگو مدل هاردت چیه ؟
    اون جریان برق هم طبیعیه برای خیلی ها اینطوریه
    منم لپ تاپم رو تازه گرفته بودم اینطوری بود الان دیگه اینطوری نمیشه

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    برای رتبه بندی کارت گرافیک لپ تاپ ها از این لینک استفاده کنید ( برای اجرای بازی ها مقایسه شون میکنه )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد دارم تا اخر هفته ، z510 i7 8Gb gforce740M تهیه کنم
    فقط الان مشغول سرچ های نهایی هستم
    برای من فقط و فقط کانفیگ عالی و استحکام و مقاومت دربرابر ضربه و کیفیت عالی مهمه
    ولی شکل و قیافه و خوشگلی و یا حتی اولترابوک بودن یانبودن اصلا اهمیت نداره
    کای که من می خوام هم فیلم دیدن و شاید کمی بازی و فوق العاده زیاد کار های روزانه مثل افیس و برنامه های دیگه و وبگردی هستش(احتیاجبه روشن بودن مداوم)

یکی به من G510 با همین کانفیگ ولی گرافیک 4g معرفی کرده
    همچنین z410 نیز با همین کانفیگ توجه منو به خودش جلب کرده
    خوشحال میشم اگه مشکلات رایج این لب تاپ و بهترین گارانتی موجود در بازار برای این لب تاپ رو با من در میان بزارید
    من این مدلها را درنظر دارم و دقیقا دنبال اینجور مشخصاتی هستم(برای من فقط و فقط کانفیگ عالی و استحکام و مقاومت دربرابر ضربه و کیفیت عالی مهمه)+باطری خوب جواب بده
    درضمن msi cx61 و ایسر v3 هم جزو گزینه هام هست ولی نتونستم جمع بندی کنم..بنظرتون کدامشون با در نظرگرفتن تمام مزایاخرید بصرفه تر واقتصادی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من این مدلها را درنظر دارم و دقیقا دنبال اینجور مشخصاتی هستم(برای من فقط و فقط کانفیگ عالی و استحکام و مقاومت دربرابر ضربه و کیفیت عالی مهمه)+باطری خوب جواب بده
    درضمن msi cx61 و ایسر v3 هم جزو گزینه هام هست ولی نتونستم جمع بندی کنم..بنظرتون کدامشون با در نظرگرفتن تمام مزایاخرید بصرفه تر واقتصادی هست؟
    من خودم یه z410 حدود 13 14 روز پیش خریدم که متاسفانه خراب بود و فروشنده زیر بارش نرفت.البته تونستم از طریق گارانتی دستگاهو تعویض کنم.تو این 3 4 روز هم کاملا ازش راضیم البته اصلا به پای کیفیت محصولات سری n ایسوس نمیرسه که طبیعی هم هست چون تو یه رنج قیمتی نیستن.ولی اگه برات به صرفه و بتونی بیشتر هزینه کنی حتما برو سراغ سری n چون تو خانواده n هم کانفیگ داری و هم کیفیت فوق العاده ساخت ،هم دوام و هم استحکام ولی برای این رنج بهترین گزینه همین z510 و z410 هستن چون اون دومدل دیگه که گفتی گرافیکای نسبتا ضعیفی دارن البته v3 صفحش فول اچ دیه که که حسن بزرگیه به خصوص برای مکس کارا ولی باعث دمای بالاتر در حین بازی و کارای عادی میشه چون باید به جای 1049088 پیکسل 2073600 پیکسلو پردازش کنه، از طرفی گرافیکش هم کمی ضعیف تر از z510 هست.در کل انتخاب بین اینا به کاربردش برات بر میگرده.مثلا برای بازی لنوو بهتره ولی برای فیلم و کارای گرافیکی مدل ایسر

فاکتور حفظه چیپ گرافیک چندان تاثیری روی قدرت gpu نداره.المان های دیگه ای هستن که قدرت gpu رو تعیین میکنن مثل پهنای باند و سرعت سایه زنی و سرعت هسته در پردازش پلی گان ها و ...
    این بازی با اعداد که مثلا فلان کارت 4 گیگ اونیکی 2 گیگه بیشتر جنبه تبلیغاتی بازاریارو داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •