تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 141 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Salam .bazam soal az ostad GSM!!!Tu packhaye V3i with itune ye gushihaee gozashtan bara goosh dadaneh behtareh ahang ke shoma ham chan ta post ghabl behesh eshareh kardi va gofti keifiatesh khubeh...mikham bebinam be v3x ham mikhoreh??????ya aslan mishe fishe ye headset ya....ro be mini usb tabdil kard???TANX
    سلام عزیز...
    اگه درست بگم.. منظور شما همون دکمه آی تونز هست که درصفحه کلید V3I است....
    خوب مسلما ... این دکمه در V3X نیست.... و نمیتونید اضافه کنید...
    از خوبی های این دکمه .. میشه یکی دیگه هم اضافه کرد که... شما با بهترین کیفیت گوش میکنید اما حجم واقعی رو در گوشیتون نمیریزید...

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

من دقیقا کاری رو که در صفحه 97 آقای metallic گفت رو انجام دادم ( برای افزایش کیفیت دوربین فیلم برداری)

خراب کاری هایی که پیش آمد و من تا حالا با آنها مواجه شدم : درقسمت پیام ها که می روم گوشیم هنگ می کنه ، دوربین ( فیلم برداری و عکاسی) کار نمی کنه ، به جای اسم افراد شماره آنها رو در همه جا (به غیر از دفتر چه تلفن) نشان می دهد

کارهایی که کردم : از بک آپ با پسوند hs استفاده کردم ، از سیو آقا میلاد استفاده کردم ، گوشی را به استاندارد کارخانه برگرداندم ............... ولی چه فایده هیچ اتفاقی نیوفتاد.
    Last edited by Mostafa_Amol; 24-02-2007 at 12:53.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مصطفی جان.. مگه اون تغییراتی که متالیکا گفته بود با استفاده از سیم نبود... مگه از سیم بک آپ نگرفتی؟؟

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

مصطفی جان.. مگه اون تغییراتی که متالیکا گفته بود با استفاده از سیم نبود... مگه از سیم بک آپ نگرفتی؟؟
    درسته با استفاده از سیم بود ولی ......... ولی من یادم رفته بود که بک آپ بگیرم یعنی گرفتم ولی از 004e_0001 نبود بلکه از 0032_0001 بود ( یعنی نمی دونم چرا فکر کردم که این بک آپ ها فرقی با هم ندارد )

عجب اشتباه مزخرفی کردم ........

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام gsm جان با اين درايور ها هم نصب نشد
    توي برنامه leader flex editor بعد از نصب اين درايور 3 تا درايور ديگه مي خواد اگ معرفي كني ممنون ميشم...
    در ضمن خودكار نصب نمي كنه بايد دستي نصبشون كنم.
    دستی نباید نصب کنی باید اون فایل زیپی رو که دانلود کردی بازش کنی و موقع نصب آدرس اون شاخه رو بدی خودش سرچ میکنه پیدا میکنه ...
    اینم لینک دانلود اون فایل زیپ... بعد از دانلود زیپش رو باز کن وقتی خواست اون 3 تا رو نصب کنه بزار رو سرچ بعد آدرس این شاخه رو بده خودش پیدا و نصب میکنه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

درسته با استفاده از سیم بود ولی ......... ولی من یادم رفته بود که بک آپ بگیرم یعنی گرفتم ولی از 004e_0001 نبود بلکه از 0032_0001 بود ( یعنی نمی دونم چرا فکر کردم که این بک آپ ها فرقی با هم ندارد )

عجب اشتباه مزخرفی کردم ........
    عزیز من تو همون پست تاکید کردم که حتما بک آپ بگیرید. در ضمن این مشکلاتی که شما گفتی عجیبه ... حتما یه اشتباهی کردی .
    این بک آپ سیم 004e_0001 که من از رو گوشی خودم گرفتم. بلدی رو گوشیت بریزی ؟ با کدوم برنامه کار میکنی ؟ بگو تا توضیح بدم.
    بعد از اینکه ریختی و مشکلت برطرف شد اطلاع بده تا بعدش بهت بگم چیکار کنی کیفیت فیلمبرداری بره بالا...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض توربو 0032

این سیم رو روی گوشیتون بریزید و حالشو ببرید ( V3X )
    تمام امکانات ممکن فعال شده...

دوستان توجه کنن. موقع کار کردن با سیم حتما بک آپ بگیرن و با روش آزمون خطا پیش نرن یعنی از تغییراتی که میدن اطمینان کامل داشته باشن. قبل از آپلود این سیم یه بک آپ از سیم 0032 بگیرید تا در صورت بروز مشکل برش گردونید. ممنون.

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیز...
    اگه درست بگم.. منظور شما همون دکمه آی تونز هست که درصفحه کلید V3I است....
    خوب مسلما ... این دکمه در V3X نیست.... و نمیتونید اضافه کنید...
    از خوبی های این دکمه .. میشه یکی دیگه هم اضافه کرد که... شما با بهترین کیفیت گوش میکنید اما حجم واقعی رو در گوشیتون نمیریزید...
    Salam..manzureh man barnameh nis man headsethayeh behtari bara gush kardaneh ahang ba v3x mikham......mikhastam bedunam mishe kari kard???keifiateh handsfreehayeh khodesh sefreh!!!!!handfreehayeh moto hamashun be ham mikhoran?????mishe sare Fishe headphonharo be mini usb tabdil kard?????
    TANX

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Salam..manzureh man barnameh nis man headsethayeh behtari bara gush kardaneh ahang ba v3x mikham......mikhastam bedunam mishe kari kard???keifiateh handsfreehayeh khodesh sefreh!!!!!handfreehayeh moto hamashun be ham mikhoran?????mishe sare Fishe headphonharo be mini usb tabdil kard?????
    اونکه واسه v3i هست که فکر کنم به v3x میخوره....
    اما .. باید کیفیت رو با مال خودت مقایسه کنی ببینی چه مقدار فرق میکنه....
    من هد ست v3x را تا حالا تست نکردم.. اما فکر نمی کنم اگه اصل باشه.. دارای کیفیت بدی باشه....
    اون چیزی که من دارم و دیدم نصبت به سونی اریکسون که واقعا خدای کیفیت هستن تو هدست... خیلی شبیه و نزدیک بود....

داره خودمونی میشه Moda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Esfahan

13 کمممممک کنییییییین

من با ار اس دی لیت2 وبا مونستر پک با شماره
    R479_G_08.B4.38R_PDS005_LP0034_DRM0101_VSTUK_ENGLI SH206_JPJAVA_G_08_V3i_03_00_01R_GSPSLQAT676HT078_1 FF
    گوشیمو که وی3ای بدون ایتونز هستفلش کردم که در اخر تو برنامه نوشت پاسید و بعد فینیشید
    ولی هیچ فرقی نکرد ودوباره گوشیرو که خاموش وروشن میکنم خودش میره تو بوت گوشی
    تو را خدا کمکم کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •