porya spy داداش اون 128 نامحدودی که از فارا گرفتی خیلی داغونه ؟ یعنی سرعت تک کانکشنش از 16 هم کمتره ؟ من الان از راصد 128 دارم که همه چیزش فیکس 128 هست و بیشتر 16 نمیده به نظرت اگه از فارا 128 بردارم وبگردیم بهتر نمیشه ؟
porya spy داداش اون 128 نامحدودی که از فارا گرفتی خیلی داغونه ؟ یعنی سرعت تک کانکشنش از 16 هم کمتره ؟ من الان از راصد 128 دارم که همه چیزش فیکس 128 هست و بیشتر 16 نمیده به نظرت اگه از فارا 128 بردارم وبگردیم بهتر نمیشه ؟
Last edited by ahwazp30; 25-09-2014 at 16:29.
آقا این شکل دکل ها چطوری ؟ یکی هست سمت دروازه , همونه ؟ خیابون اصلی زیتون هم یکی هست , خیلی بعد از پارک , کنار ایستگاه اتوبوس و یه فضای سبزه .
89 اونم با نانو استیشن رو بعید میدونم بتونید بگیرید
من لینک -82 با نانو استیشن 5 داشتم اما سی سی کیو خیلی بازی میکرد
در کل اگر کیفیت سیگنال و لینک خوب نباشه مثل این میمونه که پول اینترنت رو داری میریزی تو جوب
اکانت تست سرویس 1 مگ سیلور رفاتک
قیمت سرویس 33.000 تومان 1گیگ در ماه
ساعت رایگان سرویس 12 شب تا 8 صبح
سرعت سرویس : 250-260 ثابت
مسافت لینک : 4.5 کیلومتر (لشکر تا گلستان)
خونه ویلایی
ارتفاع آنتن از زمین : حدودا 7.5 تا 8 متر
نوع رادیو : nanobeam M5 400
آپارتمان پسیار زیاد در مسیر وجود داره و عملا هیچ دکلی در این جهت دیده نمیشه
توضیح : نانو بیم روی جهت راصد تنظیمه و اصلا برای دکل رفاتک تنظیمش نکردم اما با این حال میگیره
با این شرایط میشه شبی 7.5 گیگ دانلود کرد
سرعت با تورنت هم 250 است
عکس 1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش ایمان بعد از ساعت دوازده سرعت واقعی و همون ۱ مگ میشه
Sent from my iPad using Tapatalk
راستی اگه رادیوم رو اپدیت کنم سیگنال بهتر میشه ؟ مثلا اگه الان 79 هست بعد از اپدیت بشه 75 ؟
بستگی داره اپدیت برای چی باشه
برای من که تفاوتی نداشت
Sent from my iPad using Tapatalk
همون 1 مگ برنزی هم میگرفتی دقیقا همین سرعت و کیفیت رو داره , تنها قابلیتش انتقال حجم به دوره ی بعدی و 1 گیگ ترافیک رایگان در صورت خرید 3 و 5 گیگ.
برای تنظیم رادیو چند تا سوال دارم :
1-frequency scan list باید فعال باشه یا غیر فعال ؟
2-کدوم گزینه در رادیو روی پیدا کردن یا نکردن اکسس پوینت شرکت ها تاثیر دارن ؟ منظورم همینه که بعضی از شرکتها اگه جفتت هم باشن توی سرچ نمیان ؟
3-channel shifting باید فعال باشه یا غیر فعال ؟
4-ccq من در روز 99 و در شب 75 درصده .چه چیزی در شب تغییر میکنه که باعث میشه ccq افت کنه ؟
Last edited by ahwazp30; 25-09-2014 at 22:45.
والا داداش دانلود که خوب بود . وبگردی هم مقداری کند بود ولی خیلی اذیت نمیکرد . مثلا عکس های که توی وبسایت بود رو یه مقدار دیر باز میکرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)