یه برنامه بود که ایکونش یه دست بود که یه دسته رو گرفته بود من اون شبیه سازو میخوام
بعدش چجوری از سی دی بازیهای پلی یک با کلون سی دی ایمیج بگیرم؟
یه برنامه بود که ایکونش یه دست بود که یه دسته رو گرفته بود من اون شبیه سازو میخوام
بعدش چجوری از سی دی بازیهای پلی یک با کلون سی دی ایمیج بگیرم؟
Last edited by مهرسا1; 14-05-2011 at 22:45.
سلام من وقتی که وارد بازی میشم بعد از چند لحظه این ارور میاد
pcx2 has stop working
باید چه کار کنم؟
یکی من رو دریابه لطفا :
عزیزم شما با چند تا Bios File این مورد رو چک کردی ؟
همون 4 تا که البته 2تاش مشابه هست و اسمش فرق داره . . .عزیزم شما با چند تا Bios File این مورد رو چک کردی ؟
همونطور که میدونید این بایوس ها منسوخ شده و کپی هستن . ..
کلا این نرم افزاری که من دارم با اونی که تو آموزشها هست فرق داره . .. لینک اونا هم که همش پرپر شده . .
لطفا یه نفر بازی مدال افتخار ps1 رو بزاریه
شماره اولش منظورمه
هر جا میگردم واسه دانلود پیدا نمیشه
این را دانلود کن ، آخرین ورژن پلاگین و بایوس و این چیزا توش هست، کامله و میشه بازی رو باهاش اجرا کرد.
آخرین پلاگین صدا واقعا نسبت به یه ماه پیش متحول شده و کیفیت صدا محشره. تصویر هم که روند رو به رشدی داشته و بهتر شده. امیدوارم درست کار کنه همه چیش چون توضیح قدم به قدم سخته. باید ور بری مشکلات رو یکی یکی حل کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپاس جناب.
دوستان سربازی در فروم ها دیده میشوند![]()
ببخشید من مشکل اجرای بازی Resident Evil 3 ps1 با ePSXe 1.7 روی ویندوز 7 رو دارم.بعد از آمدن آرم capcom دیگه بازی بالا نمیاد . من همه ی پلاگین های جدید و بایوس ها رو دارم . لطفا فقط شما به من بگید چیکار کنم . قبلا با سیستم قدیمیم بیشتر بازی ها رو با ePSXe روی ویندوز xp اجرا میکردم ولی حالا هیچ بازی رو با ePSXe 1.7 روی ویندوز 7 نمیتونم اجرا کنم
من با psx کار کردم ولی میخوام با ePSXe کار کنم و از شیدر افکت استفاده کنم.
cpu: intel core i5 750 2.66 ghz
main board : gigabyte P55_ ud3L_TPM
graphic: ati xfx hd 5770 1gb
ram 4gb
windows 7
ممنون میشم کمکم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)