دنیا داره میره به سمت تبلت تا چند وقت دیگه لپ تاب ها تولید نمیشن از همین الان روی لپ تاب ها تاچ لمسی میذارن
کاری که 3 سال پیش DELL با مدل XPS L502X انجام داد
دنیا داره میره به سمت تبلت تا چند وقت دیگه لپ تاب ها تولید نمیشن از همین الان روی لپ تاب ها تاچ لمسی میذارن
کاری که 3 سال پیش DELL با مدل XPS L502X انجام داد
سلام به همه دوستان
اگه ممکنه بگید مدت زمان لود ویندوز 8.1 بعد از نصب همه درایورها و نرم افزارهای معمولی مثل ورد و فتوشاپ روی این لپتاپ حدودا چند ثانیه طول میکشه؟
روی لپ تاپ من ویندوز 8 نصب هست بهصورت اورجینال ،متاسفانه برای تبدیل به 8.1 چون ایران هستیم و تحریم اجازه نمیده دوستان اگر میشه راهنمایی کنن،از ***بشکن استفاده کنم حله؟
درایو DVD مدلش همونطوره که در نگاه اول فکر می کنید قدری چفت نشدگی داره. اگر در کارکرد درایو اثر میذاشت عیب و ایراد بود ولی وقتی درست داره کار میکنه یعنی طراحیش به همین شکله
اگر خیلی به طراحی ظاهری اهمیت میدید و این دست موارد رو عیب میدونید باید سراغ محصولات اپل برید ...
Last edited by 3274; 25-01-2014 at 10:59. دليل: قرار دادن نقل قول
برای شما چرا رنگ کیبورد و برچسب فرق میکنه؟ چه کانفیگیه؟
دوست عزیز تو عکس معلومه رو عکس نوشته n56 فکر کنم دوستمون اشتباه کرده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بله الان دیدم نوشته n56!
دوستان من یه کم با لولای درش مشکل دارم؛ وقتی مثل کتاب لپ تاپ رو زیر بغل میگیرم (وقتی لپتاپ بسته ست) کامل بسته نیس و در حد چند میلی متر هی بازی میکنه و حالت لقی داره؛ همه همینجور یا مشکل داره مال من؟
منم لپ تاب DELL دارم همین مشکل لقی را داره
دوستان يكي بگه واي في اين لپ تاپ چه طوري روشن ميشه..كليد fn+f2 رو كه ميزنم شكل هواپيماairplan modeمياد ولي روشن نميشه..درايورشم نصب هستش
Last edited by asmir1; 26-01-2014 at 11:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)