تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 175 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام ممنون دوست گرامی
    1- بله همین کانفیگ هست. کیف و موس هم در کنار لپ تاپ هست به همراه cd درایور.
    2- صفحه نمایشگر خوبه اما هنوز هم بعضی مواقع تردید دارم که شاید بهتر بود n550 می گرفتم (صرفا به خاطر کیفیت صفحه بالاتر و FHD بودن) ولی در عوض جمع و جور تره. در واقع همین سایز 14 بودن باعث شد که اینو بگیرم.
    3- نه مشکل که نمیشه گفت، به نظر من خوبه. به هر حال 14 اینچ نسبت به 15 کمی بیشتر گرم میکنه.
    4- در کل لپ تاپ خوبیه کم صدا هست و به نظر من یکی از بهترین لپ تاپ های 14 اینچ هست اگر قصد خرید 14 اینچی دارید شک نکنید که لپ تاپ خوبیه.
    فقط احساس می کنم تاچ پد این مدل خیلی محکم در جای خودش قرار نگرفته میتونست بهتر باشه.
    گارانتی هم سازگار و با قیمت 3120 البته چند روز پیش.
    ممنون بابت پاسختون ... من هم حداکثر تا شنبه آینده میرم برای خرید لپ تاپ....اگه تا اون موقع قیمت ان550 کاهش پیدا کرد که اونو میخرم.... در غیر این صورت اگر قیمت y510pلنوو تا 3500 بود اونو میخرم...و در انتها آخرین گزینه ام n46jv هست.

2. این کاربر از Amir_051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید چرا یکی جواب ما رو نمیده از عزیزانی که لنوو y510p خریدند تا حالا کسی مشکل Throttle issue رو دیده؟همون که موقعی که cpu تک هسته ای کار میکنه به 3.4 توربو بوست میشه ولی وقتی که چند هسته ای کار میکنه یا کارت گرافیک درگیر میشه به 2.4 سقوط میکنه فرکانسش.اگه میخواید راحت تر متوجه بشید یه تست Cinebench بگیرید از Cpu و نتیجه رو بگید.من میخوام بین y510p و n550 یکی رو بگیرم ولی موندم چون n550 کیفیت صدای خوبی رو داره ولی باتریش در نمیاد!!!! همونطور که میدونید باتریه لپتاپ ها خیلی حساس هست و این منو نگران میکنه ولی y510p باتریش در میاد.

راستی با کارت گرافیک GTX 660m چه لپتاپ هایی هست تو بازار؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام ممنون دوست گرامی
    1- بله همین کانفیگ هست. کیف و موس هم در کنار لپ تاپ هست به همراه cd درایور.
    2- صفحه نمایشگر خوبه اما هنوز هم بعضی مواقع تردید دارم که شاید بهتر بود n550 می گرفتم (صرفا به خاطر کیفیت صفحه بالاتر و FHD بودن) ولی در عوض جمع و جور تره. در واقع همین سایز 14 بودن باعث شد که اینو بگیرم.
    3- نه مشکل که نمیشه گفت، به نظر من خوبه. به هر حال 14 اینچ نسبت به 15 کمی بیشتر گرم میکنه.
    4- در کل لپ تاپ خوبیه کم صدا هست و به نظر من یکی از بهترین لپ تاپ های 14 اینچ هست اگر قصد خرید 14 اینچی دارید شک نکنید که لپ تاپ خوبیه.
    فقط احساس می کنم تاچ پد این مدل خیلی محکم در جای خودش قرار نگرفته میتونست بهتر باشه.
    گارانتی هم سازگار و با قیمت 3120 البته چند روز پیش.
    دوست عزیز مبارک باشه.شما از ظاهرش راضی هستین؟به نظرتون یه خورده ضخیم نیست؟دوستانی ک خریده بودن میگفتن نور و درخشندگی وکیفیت رنگ صفحش اصلا خوب نیست.درسته؟از زوایای مختلف صفحش خوبه؟آخه یکی از دلایلی که من این لپتاپو به lenovo z500 ترجیح میدم .بخاطر صفحه نمایشه.n550 که گرونه و پایین بیا نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

N550 رو الان دو روزه دارم و هیچ چیزی نبوده که بزنه تو ذوقم .
    واقعا ازش راضیم .

من دوران بازی کردنم تموم شده و خیلی کمتر بازی میکنم . با این حال Tomb Raider , NFS Most Wanted 2 , Resident Evil 6 , Crysis 3 رو نصب کردم ببینم چطوریه و از عملکردش راضی بودم (رو نسبت ذهنیتی که نسبت به این کارت گرافیک داشتم)
    resident Evil که همه چی رو تا آخر بردم بالا و مشکلی نداشت فقط یک وقتایی یهو تیک میزد که اومدم V-Sync رو خاموش کردم و Anti-Aliasing رو یک مرحله کم کردم و دیگه اینجوری نشد ... کلا خیلی عالی بود .
    NFS Most Wanted روی تنظیمات بالا قرار دادم فقط چند تا از چیزایی که کمتر مهم هستن رو اوردم پایین مثله سایه و بازتاب نور ، ولی دیتیل و تکسچر آخرین حد بود ، خیلی روون کار میکرد ، اگر رزولوشن روی 1600x900 باشه که فریم بالا 60 میده . ولی روی FHD خیلی روون بود و مشکلی نداشت
    Crysis تنظیمات روی متوسط رو به پایین رو خوب اجرا میکنه ، باید هی دستکاری کرد دید چیا برات مهم نیست . ولی برای همچین بازی فکر کنم عملکرد بدی نباشه . به هر حال رزولوشن FHD خیلی تاثیرگذاره و فشار زیادی به کارت گرافیک میاد ...
    Tomb Raider هم گرافیکش اینجوری بود : Low - Medium - High - Ultra - Ultimate که شما اگر تنظیماتتون بین High و Ultra باشه و دستکاریش کنید به نتیجه خیلی عالی میرسید ، من که خیلی شگفت زده شدم ... روی Ultimate حدودا 10-15 فریم میداد .

تو هر کدوم از اینا اگر رزولوشن رو بیارید پایین بازی خیلی روون میشه حتی با تنظیمات بالا

در کل ایسوس و لنوو تک کارت گرافیک برای بازی کردن نیستن ... 2 روزه لپتاپ فرسوده میشه . یا لنوو 2 کارت گرافیک یا مدل بالاتر رو برای بازی بگیرید ... ولی اگر هر از گاهی ممکنه یک بازی بزنید و شرمنده سنتون هستید ایسوس بسیار گزینه عالی هست . کیفیت صفحه بسیار عالی داره ، صفحه لمسیش خیلی عالی هست حساسیت بسیار خوبی داره ، صدا هم که هم اسپیکرهاش فوق العادس و هم صدای داخل هدفونش خیلی بالاس من رو موبایل همیشه 100 درصد میگذارم ولی رو این لپتاپ بالا 40-50 درصد میبرم احساس میکنم گوشم داره کنده میشه

اگر سوالی داشتید بیایید تو کلوپ n550 جواب میدیم.
    این کارت گرافیک n550 توی بازی splinter cell black list با رزولیشن FullHD که رزولیشن خود صفحه نمایشه لپتاپه با جزییات ultra 11 فریم داده حتی با رزولیشن HD هم 26 فریم داده!!!یعنی مرزتوی بازی Saints Row IV هم با رزولیشن FullHD 15 فریم داده و حتی با رزولیشن HD هم 26 فریم داده! ببینید اینها میانگین فریم هستند یعنی حتما توی بازی فریم کمتر هم میشه.کارت گرافیک GTX 660m توی رزولیشن HD حدود 5 و 10 تا فریم بیشتر میده مخصوصا که y580 با رزولیشن HD هست توی سطح ultra هم 33-35 فریم میده و این یعنی خبری از لگ نیست.این لپتاپه y580 چنده قیمتش؟
    دوستان این FullHD و HD رو در لپ تاب چطوری تغییر دهیم ؟0

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اینو باید تو اپشن های گیم تغییر داد.

داره خودمونی میشه Iman Summaray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیال همه دوستان تهرانی رو راحت کنم.
    من دیروز رفتم پاساژ رضا و ایران و پایتخت کامل گشتم دو جا n550 داشتن یکی میگفت 3800 یکی 3900.
    اومدم پولامو جمعوجور کردم برم بگیرم امروز گفتن تموم کردن.
    حالا نمیدونم واقعا تموم کردن یا گذاشتن گرونتر شه...
    خلاصه اینکه تو تهران دیگه دنبال n550 نگردین که تعطیله...
    از نمایندگیش پرسیدم گفت تا 17-18شهریور وارد میشه احتمال زیاد با قیمت بالاتر...
    یه چند وقتی انگار واسه خرید باید بیخیال شیم..

8. این کاربر از Iman Summaray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیال همه دوستان تهرانی رو راحت کنم.من دیروز رفتم پاساژ رضا و ایران و پایتخت کامل گشتم دو جا n550 داشتن یکی میگفت 3800 یکی 3900.اومدم پولامو جمعوجور کردم برم بگیرم امروز گفتن تموم کردن.حالا نمیدونم واقعا تموم کردن یا گذاشتن گرونتر شه...خلاصه اینکه تو تهران دیگه دنبال n550 نگردین که تعطیله...از نمایندگیش پرسیدم گفت تا 17-18شهریور وارد میشه احتمال زیاد با قیمت بالاتر...یه چند وقتی انگار واسه خرید باید بیخیال شیم..
    دیروز با چند تا از نمایندگی ها تماس گرفتم ,گفتن ده روز دیگه وارد میکنیم!در مورد قیمت هم گفتن با قیمت معقولانه وارد میشه.بهشون سفارش کردم که این سری با کانفیگ های مختلف وارد کنید.مثلا کانفیگ صفحه لمسی و گرافیک 4 شاید برای خیلی ها (نمونش خود من) فقط خرج اضافی باشه.از طرفی هم نقد کردن که لولا های n550 محکم نیست و کار کردن با تاچ رو یکم سخت میکنه.و یه سری معایب دیگه از جمله کثیف شدن صفحه نمایش و... هست که برای من قابل تحمل نیست. به همین دلایل من و مطمئنا خیلی از دوستان ترجیح میدیم n550 بدون صفحه نمایش لمسی بخریم .دوستان اگه برای شما هم مقدوره به نمایندگی ها بسپارید که کانفیگ بدون صفحه لمسی (البته فول اچ دی) رو هم وارد کنند.ممنون

10. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با صفحه لمسی و FHD و IPS بیارند البته با گرافیگ پایین تر بهتره اونهایی هم که برای بازی میخواند برند Y510 بگیرند!

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

با صفحه لمسی و FHD و IPS بیارند البته با گرافیگ پایین تر بهتره اونهایی هم که برای بازی میخواند برند Y510 بگیرند!
    این y510 نه باریکه ، نه سبکه ، نه طراحی خاصی داره! نه تک کارت گرافیکش مخصوص گیمینگه ، کلی هم عیب و ایراد براش گرفتند. چرا باید برند سراغ این؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این y510 نه باریکه ، نه سبکه ، نه طراحی خاصی داره! نه تک کارت گرافیکش مخصوص گیمینگه ، کلی هم عیب و ایراد براش گرفتند. چرا باید برند سراغ این؟!
    دوست عزیز اونطورام که میگین نیست من از نزدیک دیدمش طراحیش خوب بود،ولی خوب دکمه هاش قرمزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •