ممنون بابت پاسختون ... من هم حداکثر تا شنبه آینده میرم برای خرید لپ تاپ....اگه تا اون موقع قیمت ان550 کاهش پیدا کرد که اونو میخرم.... در غیر این صورت اگر قیمت y510pلنوو تا 3500 بود اونو میخرم...و در انتها آخرین گزینه ام n46jv هست.
ممنون بابت پاسختون ... من هم حداکثر تا شنبه آینده میرم برای خرید لپ تاپ....اگه تا اون موقع قیمت ان550 کاهش پیدا کرد که اونو میخرم.... در غیر این صورت اگر قیمت y510pلنوو تا 3500 بود اونو میخرم...و در انتها آخرین گزینه ام n46jv هست.
سلام
ببخشید چرا یکی جواب ما رو نمیده از عزیزانی که لنوو y510p خریدند تا حالا کسی مشکل Throttle issue رو دیده؟همون که موقعی که cpu تک هسته ای کار میکنه به 3.4 توربو بوست میشه ولی وقتی که چند هسته ای کار میکنه یا کارت گرافیک درگیر میشه به 2.4 سقوط میکنه فرکانسش.اگه میخواید راحت تر متوجه بشید یه تست Cinebench بگیرید از Cpu و نتیجه رو بگید.من میخوام بین y510p و n550 یکی رو بگیرم ولی موندم چون n550 کیفیت صدای خوبی رو داره ولی باتریش در نمیاد!!!! همونطور که میدونید باتریه لپتاپ ها خیلی حساس هست و این منو نگران میکنه ولی y510p باتریش در میاد.
راستی با کارت گرافیک GTX 660m چه لپتاپ هایی هست تو بازار؟
دوست عزیز مبارک باشه.شما از ظاهرش راضی هستین؟به نظرتون یه خورده ضخیم نیست؟دوستانی ک خریده بودن میگفتن نور و درخشندگی وکیفیت رنگ صفحش اصلا خوب نیست.درسته؟از زوایای مختلف صفحش خوبه؟آخه یکی از دلایلی که من این لپتاپو به lenovo z500 ترجیح میدم .بخاطر صفحه نمایشه.n550 که گرونه و پایین بیا نیست
دوستان این FullHD و HD رو در لپ تاب چطوری تغییر دهیم ؟0
اینو باید تو اپشن های گیم تغییر داد.
خیال همه دوستان تهرانی رو راحت کنم.
من دیروز رفتم پاساژ رضا و ایران و پایتخت کامل گشتم دو جا n550 داشتن یکی میگفت 3800 یکی 3900.
اومدم پولامو جمعوجور کردم برم بگیرم امروز گفتن تموم کردن.
حالا نمیدونم واقعا تموم کردن یا گذاشتن گرونتر شه...
خلاصه اینکه تو تهران دیگه دنبال n550 نگردین که تعطیله...
از نمایندگیش پرسیدم گفت تا 17-18شهریور وارد میشه احتمال زیاد با قیمت بالاتر...
یه چند وقتی انگار واسه خرید باید بیخیال شیم..
![]()
دیروز با چند تا از نمایندگی ها تماس گرفتم ,گفتن ده روز دیگه وارد میکنیم!در مورد قیمت هم گفتن با قیمت معقولانه وارد میشه.بهشون سفارش کردم که این سری با کانفیگ های مختلف وارد کنید.مثلا کانفیگ صفحه لمسی و گرافیک 4 شاید برای خیلی ها (نمونش خود من) فقط خرج اضافی باشه.از طرفی هم نقد کردن که لولا های n550 محکم نیست و کار کردن با تاچ رو یکم سخت میکنه.و یه سری معایب دیگه از جمله کثیف شدن صفحه نمایش و... هست که برای من قابل تحمل نیست. به همین دلایل من و مطمئنا خیلی از دوستان ترجیح میدیم n550 بدون صفحه نمایش لمسی بخریم .دوستان اگه برای شما هم مقدوره به نمایندگی ها بسپارید که کانفیگ بدون صفحه لمسی (البته فول اچ دی) رو هم وارد کنند.ممنون
با صفحه لمسی و FHD و IPS بیارند البته با گرافیگ پایین تر بهتره اونهایی هم که برای بازی میخواند برند Y510 بگیرند!
این y510 نه باریکه ، نه سبکه ، نه طراحی خاصی داره! نه تک کارت گرافیکش مخصوص گیمینگه ، کلی هم عیب و ایراد براش گرفتند. چرا باید برند سراغ این؟!![]()
دوست عزیز اونطورام که میگین نیست من از نزدیک دیدمش طراحیش خوب بود،ولی خوب دکمه هاش قرمزه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)