باشه اقا.شما راست میگی.برو تاپیک تیم خودت.
باشه اقا.شما راست میگی.برو تاپیک تیم خودت.
ما هر جا دلمون بخواد پست میدیم.
اینجا فرومه یعنی یک مکان عمومی ملک شخصی شما نیست که به دیگران دستور بدی کجا پست بدید
حرف بی ربط نزنید تا مجبور به جواب گویی نشیم.
اومدی اینجا داری پست تشنج زا میدی
توقع داری واست کف و سوت بزنیم.
تمام افتخارات و قهرمانی های بایرن برای خودتون ... همون فینال نیوکمپ برای ما بسه
![]()
کجاش تشنج زا بود؟
من اشتباه دوستتون رو تصحیح کردم که گفت بایرن از فرگوسن انتقام نگرفته و تصحیح کردم که در 2001 انتقام گرفته و در 2010 هم حذفتون کردیم.
در واقع الان نوبت شماست که انتقام 2010 رو بگیرید.
ببینیم می تونید یا نه!
Last edited by farshidmm; 23-03-2014 at 13:52.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پستی رو پاک نکردم..501- شرکت در مباحث تیمهای رقیب با هدف ایجاد تنش و درگیری ممنوع می باشد. اظهار نظر در این موضوعات در صورتی که به قصد برهم زدن مباحث نباشد، مانعی ندارد.
تذکر: تعیین پستهای متناقض با این قانون تنها به عهده تیم مدیریت انجمن ورزش هست.
502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیمها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
ممنون میشم بحث مشترک راجع به بازی یونایتد - بایرن رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا از طریق پروفایل هاتون ادامه بدید. چون ادامه اینگونه مباحث (که بیشتر جدل هست) حذف پست ها، قفل شدن تاپیک و برخورد با کاربر رو به همراه داره./
صحبت بازیکنا راجع به گل وین در شبکه های اجتماعی:
دوست عزیز درسته من اشتباه کردم
اون بخش از پستم رو هم ویرایش کردم
شاید به این خاطر که احساس کردم با اون نتیجه در نیمه نهایی بایرن انتقامی نگرفته
بالاخره اون فینال دراماتیک قابل مقایسه با بازیهای دیگه نیست
همین که اون بازی تا ابد در ذهن طرفدارای بایرن منچستر و دنیای فوتبال باقی میمونه اما اون نتیجه در نیمه نهایی به یاد کسی نمیاد باعث میشه من به این نتیجه برسم برای انتقام گرفتن باید یک بازی همسنگ و هم وزن رو برد
به هر حال حقیقت اینه که به یادماندنی ترین فینال چمپیونز برای یونایتدیها شیرینترین خاطره اونهاست و برای بایرنیها تلخ ترین خاطره تاریخشون
و بایرن ده بازی دیگه رو هم در یک چهارم و نیمه نهایی و یک هشتم ببره نمیتونه اون فینال رو از ذهنها پاک کنه![]()
قطعا خاطره تلخ فینال 99 که از یاد نمیره و فکر کردن بهش همیشه ناراحت کنندست ولی این قضیش با انتقام فرق می کنه و وقتی ما این تیم رو دو فصل بعد حذف کردیم یعنی انتقام گرفتیم. و اینکه باید در فینال شکستشون بدیم هم مستلزم اینه که بایرن و یونایتد همزمان به فینال اروپا راه پیدا کنن ولی شاید این اتفاق تا 100 سال دیگه هم نیفته
دیدن شکست تیم محبوب همیشه یک خاطره تلخه و اگر بایرن در نیمه نهایی و یک چهارم که نه حتی در فینال اروپا هم چندین بار در دقیقه 90 و 91 دو گل به منچستر بزنه و قهرمان اروپا بشه بازم اون خاطره تلخ 99 از بین نمیره و فقط به جاش یک خاطره شیرین جدید برای بایرنیها و یک خاطره تلخ جدید برای یونایتدیها ایجاد میشه
Last edited by farshidmm; 23-03-2014 at 17:58.
وین رونی با 2 گلی که برابر وستهام به ثمر رساند با 212 گل به رده سوم بهترین گلزنان تاریخ باشگاه منچستر یونایتد رسید.
فقط 38 گل تا شکستن رکورد سر بابی چارلتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)