سلام کا 750 من دوربینش مشکل داره یا مال همه اینطوریه ؟
آقا من وقتی زوم میکنم از 1.0 تا 2.5 ز.م میکنه ولی از 2.5 نا 4.0 دیگه زوم نمیشه .
مشکل چیه و چطوری میشه حلش کرد ؟
سلام کا 750 من دوربینش مشکل داره یا مال همه اینطوریه ؟
آقا من وقتی زوم میکنم از 1.0 تا 2.5 ز.م میکنه ولی از 2.5 نا 4.0 دیگه زوم نمیشه .
سه تا اندازه تصویر داره ...سلام کا 750 من دوربینش مشکل داره یا مال همه اینطوریه ؟
رو حالت بزرگ اصلا زووم نمیکنه.
رو حالت متوسط از 1 تا 2.5
رو حالت کوچک از 1 تا 4
برای شما هم چون روی وسطی هست بیشتر نمیشه برای زووم بیشتر باید اندازه تصویر رو کم کنید ...
....موفق باشی....
با تشکر از دوستان مستر ریست چیه وچجوری باید این کار و کرد.
داخل منو،ستینگ،اگه مثل کا 300 باشه تو ستینگ بری 6 یا 7 تا گزینه هست فکر کنم یکی مونده یه آخری که ازت کد هم میخواد اگه عوض نکردی 4 تا صفر هستش
البته اونم دو جور ریست میکنه که تو یه حالت حتی یه مقدار از تم ها و زنگها و عکسهای فابریک گوشی هم پاک میشه!
احتمالا گوشی شما برای افزایش حجم SMS ها دستکاری شده.که اینکار روی W810 جواب نمیده.اگه اینطوره باید یکبار FS فلش بشه.نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از دوستان در هنگام چند نوع ریست داریم وچجوری انجام میشه ودر هر کدوم چه مقداری از اطلاعات پاک میشه و کدوم اطلاعات؟
با تشکر از شما.
من وقتی میرم روی یه اهنگی قسمتی هست با نام
استفاده به عنوان
وقتی این و میزنم گوشی ریست میکنه
مشکل از چیه ؟
بزارش رو فارسي درست ميشه مال همه همينطوره به غير از من!![]()
از تمهاي اورجينال هم استفاده كني درست ميشه.
موفق باشيد
دو نوع ریست داریم یکی کل حافظه گوشیتو ریست می کنه که ریست آل نام داره یکی هم فقط تنظیمات گوشیتو ریست میکنه که ریست ستینگ نام داره خوبه دیگه نبود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)