تو pes2013 باید r3 یا شوک سمت راست رو ببر بالا تا 45 درجه به راست یا چپ چند بار پشت سر هم در جهت مخالف هم سریع پا عوض میکنه مثه عکس :
تو pes2014 هم شاید تغییر کنه شاید نه
تو pes2013 باید r3 یا شوک سمت راست رو ببر بالا تا 45 درجه به راست یا چپ چند بار پشت سر هم در جهت مخالف هم سریع پا عوض میکنه مثه عکس :
تو pes2014 هم شاید تغییر کنه شاید نه
Last edited by Greedy; 07-09-2013 at 14:45.
شوک سمت راست رو به صورت متوالی بچرخونین یا می تونین برای اجرای تکنیک ها اون ها رو در personal data تنظیم کنید .
یادم نمیاد 100 مرتبه گفته باشم گیم پلی نسخهی دمو با نسخهی اصلی هیچ فرقی ندارد.
عقده؟! تعصب؟! به چی؟!! تعصب شما به PES که زبانزد خاص و عام است (بهترین بازی فوتبال دنیا!) صفحه قبل!
شما دمو رو بازی کردی که میای میگی بهترین بازی فوتبال جهانه و مقابل نقدها جبهه میگیری که حالا میگی من بازی رو بازی نکردم؟! من چندتا فیلم از بازی دیدم که دارم میگم. بخشهایی رو که اون دوستمون نقد کردهبود که مربوط به بخشی میشد که باید خودم بازی رو انجام بدم و بعد نظر بدم، نقل قول نکردم و تأیید یا ردتأیید نکردم.
ضمناً توی همین تاپیک 2 نفری که دمو رو بازی کردن، به بد بودن بازی اشاره کردند. یکی مشکلات گیم پلی رو گفت و نفر بعدی هم گفت که بازی کارتونی شده!
بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟! این مشکل اتفاقاً در فرومها و سایتهای خارجی هم مطرح شده!! میشه PS3 ایرانیا با PS3 اونا فرق داشته باشه!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by afshin-434; 07-09-2013 at 15:58.
خوب اگر یادت میومد که باز تکرار نمیکردی که دلبندم ...ادم های کم حواس خاصیتش همین هست که فکر میکنن یه کاری رو قبلا انجام ندادن در حالی که انجام دادن دوباره و سه باره و N باره میان انجام میدن
کلا پستایی که ازت دیدیم ( و همش هم در مخالفت بوده ) همش هم حول دو سه جمله تکراری دمو و اصلش همینه ، افت فریم تو PS3 اینطوره تو کامپیوترم فلانه و ... همش همین
یعنی کلا ازت یه پست مفید ندیدیم که مثلا یه خبری چیزی بذاری همش این بوده که یکی یه پستی در مخالفت بده بیای نقل قول بگیری و با کلمات بیشتر همون پست طرف رو تکرار کنی
اره من تعصب دارم رو PES اون عنوان بالا هم بخونی نوشته :Pro Evolution Soccer 2014
تاپیک هر بازی یا هر تیم و خواننده ای هم میریم فعالیت زیاد توش انجام میدیم چون علاقه و تعصب داریم روش البته ایرادی هم باشه میگیریم ولی نه اینکه مثه بعضیا عقده ای وار فقط در مخالفت از اون موضوع وایسیم پست های تکراری بدیم
من میگم بهترین بازی جهانه چون از نظر من همینطوره نگفتم فقط PES2014 بهترین بازی جهانه که میگی مگه بازی کردی گفتم منظورم کلا PES حالا از WINING ELEVEN PS1 بگیر تا PES2013 و همچنین نسخه های بعد که میخواد بیاد
کلا نمیبینی طرف چی میگه واسه خودت میبری و میدوزی من دمو رو بازی نکردم در مورد گیم پلی بازی هم صحبت نکردم و نمیکنم ولی تو که بازی نکردی چطور 300 خط تکراری هر دفعه از نقد گیم پلی میای تحویل میدی ؟ شایدم از عجایب هست که کسی با دیدن فقط چند تا ویدیو از بازی کلی کارشناس و نقد تحویل ملت میده
لینک هایی هم که دادی ندیدم اگرم تک و توک هم صحت داشته این موضوع ROMELL عزیز به خوبی توضیح داد این موضوع رو :
جالبه فقط کلا میگردی از هزار تا پست دو پست مخالف هم وجود داشته باشه به همون دو تا استناد میکنی نمیای 998 تای دیگه رو ببینی
الان باز میای پست میدی و برای بار هزارم میگی دمو و اصل همینه
=========
در کل دیگه همه خودشون عقل دارن و میفهمن کی از رو عقده و ... نظر میده کاملا مشخصه
ما که داریم از بازی مورد علاقمون لذت میبریم ولی یکی مثه شما که کلا هر 30-40 صفحه از تاپیک پیدات میشه و طرفدار بازی ف.ی.ف.ا هستیو کلا هم مخالفی مثه فراستی بحثش مشخصه
حالا جالبه PES بازها واسه بازی رقیب تره هم خرد نمیکنن که مثلا پاشن برن تاپیک اون بازی عقده گشایی کنن و مثلا پست هایی شامل مسخره کردن چهره و گرافیک کارتونی اون بازی انجام بدن چون نیازی به این کارا ندارن
Last edited by Greedy; 07-09-2013 at 16:28.
اسم تاپیک PES 2014 است نه طرفداران PES 2014 یعنی همه میتونند بیان نقد کنند یا از از بازی تعریف کنند.
شما پست من رو که گفته بودم نسخه دمو با اصلی فرقی نداره رو نقل قول کردی اومدی میگی 100 بار من این پست رو تکرار کردم. سند؟! مدرک؟! دلیل؟! اگر مدرکی آوردی، من از این انجمن میرم! البته نه از اون مدرکایی که گفتی خارجیها افت فریم رو گزارش نکردن!
اگر دقت کنی، گفتههای من در مورد ویدئو، نزدیک به گفتههای دوستانی که بازی کردند هست. همونطور که من قبل از دوست عزیزی که دمو رو بازی کرده بود گفتم:
دروازهبان مشکل داره
گیمپلی با 2013 فرق زیادی نداره
گرافیک خوبه
که دو دوست عزیزی که بازی رو انجام داده بودند، این موارد رو تأیید کردند.
من فعالیّتی در تاپیک FIFA به جز 2-3 پست نقدآمیز نداشتم که میان میگن من فن FIFA هستم! من فعالیتیم در این تاپیک هست.
بازی رو هم مسخره نکردم.
این حرف باید مدرک و سند رسمی داشته باشه! مدرک رسمی یعنی سایت KONAMI، صفحههای اجتماعی رسمی KONAMI که توسط وبسایت رسمی خود KONAMI معرفی شده. نه اینکه یه نفر همینجوری بیاد یه چیزی بگه و همه قبول کنند و بره. اگر مدرک رسمی در مورد این حرف دارید، رو کنید. در غیر اینصورت، برای این حرفها، ترههم خورد نمیکنند.شما بچه ها من این همه پست رو که در صفحه های قبل درباره بازی گذاشتم نخوندین من فعلا درباره بازی هیچ نظری نمیدم تا نسخه اصلی دمو چند روز دیگه بیاد و بعدش میام نظرم رو میدم . برای بار هزارم دارم میگم این کد 60 درصدی نمایشگاه E3 بوده که نسخه دموش لیک شده برای پلی استیشن 3 . این مشکلات در این کد 60 درصد هستش و در کد 75 درصدی نمایشگاه گیمز کام بیشتر این مشکلات حل شده . در ضمن کونامی اول میخواست دو دمو مثل سال های قبل عرضه کنه ولی به دلیل مشکلات زیاد باگ در کد 60 درصدی از دادن کد اولیه 60 درصد خود داری کرد تا جایی که نسخه های کد 60 درصد رو هم برای مایکرو وسونی فرستاده بود و لی پلی استیشن دارا خوش شانس بودن و با اشتباهی که در شبکه psn اتفاق افتاد کد 60 درصد چند ساعتی در شبکه بود ولی بعد پاکش کردن که البته دیگه فایده ای نداشت وقتی یه نفر دانلود کنه میتونه برای بقیه شیر کنه و بقیه بازی کنن که همین اتفاق هم افتاد ............... دوستان مشکل فرم ریت در صحنه های کات سن در کد 60 دردصدی بوده ولی این مشکل در کد 75 درصدی برطرف شده در ضمن در مراحل ساخت بازی آخرین قسمتی که بهش رسیدگی میشه قسمت فرم ریت بازی هستش و همیشه در مرحله آخر ساخت بازی به این قسمت رسیدگی میکنن به همین خاطر خیلی از نسخه های دموی بازی های مختلفی که میاد مشکل افت فرم دیده میشه .
در ضمن، من هیچ مشکلی با افت فریمش ندارم مطمئنم حل میشه. قبلاً هم گفتم که باید به سمت PS4 و XBOX ONE کوچ کرد تا گرافیک واقعی بازی رو دید.
Last edited by afshin-434; 07-09-2013 at 16:47.
منم حرفی درباره اینکه فقط طرفدارای بازی بیان و تعریف کنن نزدم گفتم ایرادی هم باشه گفته شه ولی نه از روی عقده و همش هم یه سری حرف تکراری
دیگه طرف بعد چند پست کاملا مشخصه دیگه این فرد و پستاش در چه جهتی هست از روی دلسوزی هست یا چیز دیگر که در مورد شما چیز دیگر صدق میکنه
مگر نه مثلا دوستانی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا بعضی دوستان دیگه هم نقد و نظراتی داشتن ولی اگر با نظرشون هم مخالف باشم هیچ صحبتی نمیکنم چون میدونم از رو عقده و طرفداری از چیز دیگر نیست
کلا 3 نفر تو تاپیک در مورد دمو نظر دادن که اون نظر اولی کاملا مثبت نظر دومی 50 50 نفر سومی هم 80 20 مثبت بودگفتههای من در مورد ویدئو، نزدیک به گفتههای دوستانی که بازی کردند هست
تو نظر اولی :
رو که کلا چشمت بستی روش رفتی نظر دومی سومی رو 20+50 درصد ضعف رو نقل قول کردی در حالی که خودتم یک دقیقه هم دمو رو بازی نکردی اومدی واسه ما مثل کسی که دو ماه دمو رو بازی کرده واسه ما نقش استاد رو ایفا کردی که اره درسته من به نوبه خودم تایید میکنم گفته های شما رو بعد 4-5 کلمه هم لای همون گفته ها اضافه کردی تحویلمون دادی
این حرف باید مدرک و سند رسمی داشته باشه!حالا سند و مدرک لازم شد موقعی که یکی میاد رو هوا حرف میزنه و نظرش باب میل شماست سند لازم نیست حالا وقتی نظری مثه نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز که دیگه همه میدونن با Adam Bhatti هم ارتباط داره و تو فروم های خارجی هم سوالایی رو ازش پرسیده و همیشه هم جز اولین کسایی هست که اطلاعات جدید میده سند و وثیقه لازمه ؟ خیلی باحالی داداش
![]()
من قبلا هم یه بار دیگه این و گفتم بازم میگم کسی که این پست رو تو همون اوایل تاپیک میده :
کلا نظراتش واسه من و بقیه اهمیت نداره چون مشخصه بقیه نظراتش هم چجوری هست ولی سعی نکنه بقیه رو جیگر فرض کنه و خودش رو انیشتین
Last edited by Greedy; 07-09-2013 at 16:57.
حق با شماست و حرف شما درسته.![]()
دوستان تصویری از چهره ی بازیکنان استقلال منتشر نشده؟
چرا داداش... فقط الان داره رو فیس بازیکن اخلاقش کار میشه:
![]()
برای شمایی که تیم مورد علاقتون جایی تو این بازی نداره تیمهای دیگه مهم هستن.آخه تیم 446ام دنیا رو که نمیان بسازن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)