من رو ایکس باکس تست کردم در حد 2-3 دقیقه ... به نظرم متفاوت میومد نسخه اصلی بازی !
حالا باز امروز باید بازی کنم ببینم چطوره. ولی خوب بود... شما چون به فیفا عادت کردی واست خوشایند نیست یه سبک دیگه بازی کنی ، مثل خودم
من رو ایکس باکس تست کردم در حد 2-3 دقیقه ... به نظرم متفاوت میومد نسخه اصلی بازی !
حالا باز امروز باید بازی کنم ببینم چطوره. ولی خوب بود... شما چون به فیفا عادت کردی واست خوشایند نیست یه سبک دیگه بازی کنی ، مثل خودم
PES امسال یه طوریه که اول که بازی می کنی می خوای بالا بیاری! ولی اگه دووم بیاری و 10-12 تا بازی کنی و با سیستم جدید دفاع و پاس توی عمقش بتونی هماهنگ بشی، کم کم ازش خوشت میاد.
البته شکی نیست که گیم پلیش خیلی با فیفا فاصله داره هنوز، ولی خب بازی ایه که میشه گاهی برای تنوع و خستگی در کردن از فیفا رفت سراغش.![]()
100 %
خیلی چیزا بهتر میشه![]()
شخصا اصلا دلیلی نمیبینم که ادم فیفا رو ول کنه بره سراغ pes . اخه نه ازش خسته میشی نه کمبودی نسبت به pes داره که بخوای بری سمت pes . شاید بازی با cpu خسته کننده بشه اما انلاین نه . من هر وقت فیفا یه کم دلمو میزنه یه بازی دیگه بازی میکنم تا چند روز دوباره حس فیفا برمیگرده![]()
این فیفا 14 خیلی باحاله بالوتلی بعد گل فیگور میگیره . گیمپلی عالی .
گزارشگر فیفا به صدتا p.e.s میارزه . تو الترافورت دربی منچستر رو بازی کردم بعد تیلر در مورد فینال 2003 cl میگفت .
![]()
احساس بازی زنده رو به آدم میده
![]()
![]()
دانلود بازی نیومده هنوز ؟
فقط منتظرم بیاد ببینم توی بخش انتخاب تیم ها ، بایرن رو قوی تر زده یا رئال : دی
پیش بینیم برای قدرت نیمار هم 87 ــه : دی
2-3 تا سوال داشتم یا شایدم نظرتون رو میخوام در مورد سوالهام!
1-به نظرتون آیا براps3 بازی زودتر لیک میشه؟!
2-بازی 2مهر انتشار پیدا میکنه به نظرتون فرداش به ایران میرسه؟
با توجه به دمو ، نیمار که 85 هستش
بعد هم اون اورال واقعا فرق چندانی نمیکنه . مثلا یکی مثل بایرن خیلی با دورتموند تفاوتی نمیکنه توی بازی با اینکه میانگین اورالش بیشتره .
1.احتمالا واسه پی سی سریعتر لیک بشه
2.اون که سریع میاد ولی مطمئنن کرکش کمی طول بکشه . پس فرقی خیلی نمیکنه . مگه بخوای ارجینال بخری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)