تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 146 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام . همچنان تا دیده نشه نمیشه گفت. امکان اینکه توی چند دستگاه یکیش ایراد داشته باشه ممکنه. البته خش لنز رو اون هم از داخل خیلی کم احتمال میدم. اشکال بدنه فرضا زیاده. گفتید منحنیه. مطمئن میتونید بشید که بازتاب نور لنز های داخلی نیست.
    یه سوال آیا مشکلی در دیدتون دارید ؟ چون در واقع حتی اگر خشی هم باشه تاثیری در تصویر شما نداره .
    با تشکر از شما که با حوصله پاسخ میدین.
    موضوع اینه که آدم وسواس داشته باشه نسبت به وسایلی که داره و اونوقت چنین موردی ببینه خیلی بده .اگه خود صاحب وسیله خرابش کنه موردی شاید نداشته باشه اما نو باشه خیلی بده و میره رو اعصاب . و لذت داشتن وسیله مورد نظر از بین میره .وقتی دوربین یا تلسکوپ باشه که بدتر. این همه در مورد رعایت استفاده از اونها صحبت میشه و وقتی چنین چیزی ببینید واقعا اعصاب خورد کنه . شاید شما هم تجربه اینچنینی داشته باشید.

خشها رو حتما باید با زاویه 45 درجه چشمی رو نگاه کنید تا ببینید. از روبرو به چشمی نگاه کنید امکان نداره ببینید و احتمالا هر کس دیگه ایی بود متوجه نمیشد من چون بسیار دقیق بین هستم متوجه شدم .باید عرض کنم من چک کردم ظاهرا در دیدن تصویر اشکالی بوجود نمی آره .

تصویری مطابق با خشها درست کردم که عکسشو رو براتون گذاشتم. خطهای کوچک چند خش یکی دو میلیمتریه و دوخش بزرگ هم داره که منحنی هستند و از هم فاصله دارند.بازتاب نورلنزهای داخل هم نیست و فقط چشمی چپ داره . واقعا با چشم بدلیل نورهایی که بهش میخوره نمیشه تشخیص داد خش بیرونیه یا داخلی.
    مطمئنا چنین اجناسی که بسیار حساس هستند هیچ گارانتی و ضمانتی ندارند چون ممکنه حتی یک ثانیه پس از تحویل گرفتنش صدمه ببینه . اما اگر واقعا خشها داخلی باشه نمیشه کاریش کرد ؟ در ضمینه گارانتی و ...

شما فرمودید در هر چند تا یکیش همچین مواردی دارند . تکلیف خریدار نگون بخت که اینترنتی هم خرید میکنه در این موارد چیه ؟
    باز هم متشکرم بابت حوصله ای که بخرج میدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت آقا بابک و تشکر بابت راهنمایی هاشون .واقعیت اینه که این چند روز اصلا از دوربین استفاده نکردم بدلیل بد بودن هوا و خش داشتن چشمی که ضدحال اساسی بود. فقط چشمی ها و دید دوربین رو فوکوس کردم . این چند روز کلا در سایتها در زمینه دوربین دوچشمی مطالبشون رو مرور میکردم تا اطلاعات خوبی دستگیرم شه . موضوع دوبینی چیزی بود که در موردش زیاد گفته شده . من اومدم دوربین خودمو چک کردم . جالب بود برام . چیزی که چند روزه متوجه نشده بودم. تصویری که با دو چشم باز میبینم دوتا در دو دایره به فاصله یکی دوسانت از همه . آیا این دوربین میتونه این ایراد رو هم داشته باشه؟ دوربین صفرکیلومتر و این ایراد ؟ آیا روش بخصوصی برای دیدن از چشمی ها هست ؟ که یک تصویر و یک دایره واحد درست بشه ؟شاید من صحیح نگاه نمیکنم. اگه غلو نباشه دارم وسوسه میشم که دوریین رو بندازم سطل آشغال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیزی که دوربین زوم دار مد نظرتونه:
    دوربین های دو چشمی زوم دار اسباب بازی هستن.
    برای طبیعت گردی دوربین مناسب حداکثر 10 برابر بزرگنمایی باید داشته باشه. ایده آل 8 برابره .
    مهمتر از بزرگنمایی میدان دید دوربینه. که هر چقدر بالاتر بهتر. به این مفهوم که دوربین شما در یک بزرگنمایی یکسان محدوده بیشتری رو بتونه به شما نشون بده.
    اگر زوم مد نظرتونه فقط باید سمت تک چشمی ها برید که اونها هم حتما باید روی سه پایه استفاده بشن.
    خب یعنی اون مدل ونگارد که لینکش رو گذاشتم مناسبه؟؟ یا مدل بهتری هم هست؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بابک جان این 2 مدل رو هم 1 نگاه بنداز ببین نظرت راجب اینها چیه؟؟
    ولی من آخر پیشنهادتو راجب خرید کدوم یکی از این مدل ها متوجه نشدم؟؟ (یا مدل پیشنهادی از خودت)
    و نظرت رو هم راجب لینک دوربین های ونگاردی که واست گذاشته بودم هم نگفتی.
    ممنون بابت راهنمایی هات تا الان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بابک جان این 2 مدل رو هم 1 نگاه بنداز ببین نظرت راجب اینها چیه؟؟
    ولی من آخر پیشنهادتو راجب خرید کدوم یکی از این مدل ها متوجه نشدم؟؟ (یا مدل پیشنهادی از خودت)
    و نظرت رو هم راجب لینک دوربین های ونگاردی که واست گذاشته بودم هم نگفتی.
    ممنون بابت راهنمایی هات تا الان
    سلام
    من با هیچ کدوم از این دوربین ها کار نکردم. مجبورم از ظواهر و اطلاعات همراهشون قضاوت کنم.
    لینک هایی که الان گذاشتید ( زایس و بوشل) هر دو زوم دار( اسباب بازی هستن ) پول رو برای این ها دور نریزید. این مارک ها تقلبین. زایس واقعی هیچ وقت همچین اپتیکی تولید نمیکنه. زایس زیر 1 میلیو.ن تومن نمیشه قیمتش.
    همچنان که گفتم بزرگنمایی های بالا برای دو چشمی ها جزو فرهنگ عوامانه است. بزرگنمایی مناسب و قابل استفاده برای طبیعت گردی حداکثر 10 - 12 برابره و بس. بزرگنمایی یکی از کم اهمیت ترین پارمتر های دوربین و تلسکوپه. برای دوربین مهمترین گزینه میدان دید بالا + شفافیت تصویر مناسبه. به همین دلیل هم هست که برای یه دوچشمی کوچیک رقم های میلیونی خرج میکنن. یه نگاه به این صفحه و قیمت هاش بکنید.
    یه دوچشمی 8 در 50 قیمتش شده دو و نیم میلیون تومن.
    اینم برای ونگارد . مقایسه قیمتی کنید با نمونه ونگارد هایی که معرفی کردید.
    تفاوت این دوربین ها با یه دوربین معمول بزرگنماییش نیست. کیفیت اپتیکی بالاشه و میدان دیدش + بدنه با کیفیت.
    اینا رو نگفتم که بگم دوربین 100 تومی خوب نمیشه خرید. اینا از سری آپو کروماتیک هستن که خب گرونن. آکروماتیک مناسب رو میشه با قیمت خوب خرید.
    اگه بودجه شما به حدود400 بود پیشنهاد عالی داشتم که الان طبیعت گرد ها ی حرفه ای استفاده میکنن.
    ببینید توان مالیتون به این ها میرسه : اگه نه اطلاع بدید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با تشکر از شما که با حوصله پاسخ میدین.
    موضوع اینه که آدم وسواس داشته باشه نسبت به وسایلی که داره و اونوقت چنین موردی ببینه خیلی بده .اگه خود صاحب وسیله خرابش کنه موردی شاید نداشته باشه اما نو باشه خیلی بده و میره رو اعصاب . و لذت داشتن وسیله مورد نظر از بین میره .وقتی دوربین یا تلسکوپ باشه که بدتر. این همه در مورد رعایت استفاده از اونها صحبت میشه و وقتی چنین چیزی ببینید واقعا اعصاب خورد کنه . شاید شما هم تجربه اینچنینی داشته باشید.

خشها رو حتما باید با زاویه 45 درجه چشمی رو نگاه کنید تا ببینید. از روبرو به چشمی نگاه کنید امکان نداره ببینید و احتمالا هر کس دیگه ایی بود متوجه نمیشد من چون بسیار دقیق بین هستم متوجه شدم .باید عرض کنم من چک کردم ظاهرا در دیدن تصویر اشکالی بوجود نمی آره .

تصویری مطابق با خشها درست کردم که عکسشو رو براتون گذاشتم. خطهای کوچک چند خش یکی دو میلیمتریه و دوخش بزرگ هم داره که منحنی هستند و از هم فاصله دارند.بازتاب نورلنزهای داخل هم نیست و فقط چشمی چپ داره . واقعا با چشم بدلیل نورهایی که بهش میخوره نمیشه تشخیص داد خش بیرونیه یا داخلی.
    مطمئنا چنین اجناسی که بسیار حساس هستند هیچ گارانتی و ضمانتی ندارند چون ممکنه حتی یک ثانیه پس از تحویل گرفتنش صدمه ببینه . اما اگر واقعا خشها داخلی باشه نمیشه کاریش کرد ؟ در ضمینه گارانتی و ...

شما فرمودید در هر چند تا یکیش همچین مواردی دارند . تکلیف خریدار نگون بخت که اینترنتی هم خرید میکنه در این موارد چیه ؟
    باز هم متشکرم بابت حوصله ای که بخرج میدین

سلام
    بر مبنای عکس و اطلاعاتی که دادید من تصور میکنم بازتاب تصویر لنز ها باشه. الان روی یک دوربین مشابه رو نگاه کردم و شبیه تصویری که کشیدید رو میبینم تقریبا. همچنان تا خود دوربین شما رو نبینم نمیتونم نظر قطعی بدم. نمیتونید ببرید به فروشگاه برای تست ؟

8. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    بر مبنای عکس و اطلاعاتی که دادید من تصور میکنم بازتاب تصویر لنز ها باشه. الان روی یک دوربین مشابه رو نگاه کردم و شبیه تصویری که کشیدید رو میبینم تقریبا. همچنان تا خود دوربین شما رو نبینم نمیتونم نظر قطعی بدم. نمیتونید ببرید به فروشگاه برای تست ؟
    ممنون از پاسخ شما. واقعیت اینه که بعد از اینکه راهنمایی کردید و متوجه شدم اشکال در تصویر ارائه شده ایجاد نمیکنه بیخیال این موضوع شدم. من توی پست قبلیم گفتم که دوربین رو چک کردم ظاهرا اشکال دوبینی تصویر داره و دو تصویر در کنار هم ایجاد میکنه . در مورد مناظر اینطوریه . ستاره رو نگاه کردم همینطوریه . مکانی که برای رصد در نظر دارم هواش ابریه اما منزل که چک کردم و ستاره ها رو نگاه کردم اشکال دوبینی داره و علاوه بر اون چشم شدیدا درد میگیره .خودم در شمال هستم و بدلیل مشغله کاری وقت نکردم به همین دلیل اینترنتی خرید کردم و وقت نمیکنم که حضوری به تهران برم و دوربین رو به فروشگاه ببرم . منتظر نظر شما بودم و هنوز با فروشگاه تماس نگرفتم که ببینم چی میگن . اصلا هیچ گونه ضمانتی داره ؟ بدلیل آشنایی شما با این موارد تکلیف چی میتونه باشه با دوربینی با این وضعیت ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما. واقعیت اینه که بعد از اینکه راهنمایی کردید و متوجه شدم اشکال در تصویر ارائه شده ایجاد نمیکنه بیخیال این موضوع شدم. من توی پست قبلیم گفتم که دوربین رو چک کردم ظاهرا اشکال دوبینی تصویر داره و دو تصویر در کنار هم ایجاد میکنه . در مورد مناظر اینطوریه . ستاره رو نگاه کردم همینطوریه . مکانی که برای رصد در نظر دارم هواش ابریه اما منزل که چک کردم و ستاره ها رو نگاه کردم اشکال دوبینی داره و علاوه بر اون چشم شدیدا درد میگیره .خودم در شمال هستم و بدلیل مشغله کاری وقت نکردم به همین دلیل اینترنتی خرید کردم و وقت نمیکنم که حضوری به تهران برم و دوربین رو به فروشگاه ببرم . منتظر نظر شما بودم و هنوز با فروشگاه تماس نگرفتم که ببینم چی میگن . اصلا هیچ گونه ضمانتی داره ؟ بدلیل آشنایی شما با این موارد تکلیف چی میتونه باشه با دوربینی با این وضعیت ؟
    خطای دو بینی یک خطای متداول در دو چشمی هاست متاسفانه. هر از گاه گریبانگیر دوربین ها میشه . یعنی هر چند وقت یک بار باید دوربینتون رو تنظیم کنید. دلایل مختلفی داره ایجادش. ضربه در حمل و نقل . شل بودن پیچ های رگلاژ . حتی در دست گرفتن دوربین با یک دست ( از یکی از لوله ها) میتونه باعث دو بینی بشه. اصلاح دو بینی سخته . فقط باید بفرستیدش به خودشون برای تنظیم.
    ( یه نکته : دوربینتون رو پیاپی تمیز نکنید. فقط وقت ضرورت. تمیز کردن های متوالی عمر پوشش لنز ها رو پایین میاره)

11. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خطای دو بینی یک خطای متداول در دو چشمی هاست متاسفانه. هر از گاه گریبانگیر دوربین ها میشه . یعنی هر چند وقت یک بار باید دوربینتون رو تنظیم کنید. دلایل مختلفی داره ایجادش. ضربه در حمل و نقل . شل بودن پیچ های رگلاژ . حتی در دست گرفتن دوربین با یک دست ( از یکی از لوله ها) میتونه باعث دو بینی بشه. اصلاح دو بینی سخته . فقط باید بفرستیدش به خودشون برای تنظیم.
    ( یه نکته : دوربینتون رو پیاپی تمیز نکنید. فقط وقت ضرورت. تمیز کردن های متوالی عمر پوشش لنز ها رو پایین میاره)
    من تو سایتی خوندم که بدلیل ضربه خوردن دوربین منشورهای داخلی تکان میخورند و اینطوری میشه و درست کردنشم امکان پذیر نیست! من که مطمئنم هیچ ضربه ایی به دوربین وارد نکردم . امیدوارم از پیچ ریگلاژ باشه . در اینصورت راحتتر مشکل برطرف نمیشه !؟
    من الان با فروشگاه تماس میگیرم برای فرستادن دوربین . آیا احتمال نداره صدمات دیگه ایی به دوربین بزنند؟ ایکاش شما هم دوربین رو میدیدید . مطمئنا متوجه میشدید ایراداتش به چه دلیله . کلا هر اشکالی دوربین داره از لوله چپش باید باشه .
    در مورد تمیز کردن لنزها هم که عمرا بهشون چیزی بمالم یا بزنم .اگر از حساسیت من اطلاع داشتید متوجه میشدید که واقعا دیگه به لنزها ها کاری نخواهم داشت
    Last edited by mojiran2; 18-02-2012 at 14:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    صدمه اصلی احتمالا در جریان پست اتفاق میوفته. نوع هم خطی فرقی نداره . در نهایت خوشحال باشید که نقص دوربینتون قابل تصحیحه. بعضی دوربین ها کلا قابل تعمیر یا رگلاژ نیستن.

14. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •