با تشکر از شما که با حوصله پاسخ میدین.
موضوع اینه که آدم وسواس داشته باشه نسبت به وسایلی که داره و اونوقت چنین موردی ببینه خیلی بده .اگه خود صاحب وسیله خرابش کنه موردی شاید نداشته باشه اما نو باشه خیلی بده و میره رو اعصاب . و لذت داشتن وسیله مورد نظر از بین میره .وقتی دوربین یا تلسکوپ باشه که بدتر. این همه در مورد رعایت استفاده از اونها صحبت میشه و وقتی چنین چیزی ببینید واقعا اعصاب خورد کنه . شاید شما هم تجربه اینچنینی داشته باشید.
خشها رو حتما باید با زاویه 45 درجه چشمی رو نگاه کنید تا ببینید. از روبرو به چشمی نگاه کنید امکان نداره ببینید و احتمالا هر کس دیگه ایی بود متوجه نمیشد من چون بسیار دقیق بین هستم متوجه شدم .باید عرض کنم من چک کردم ظاهرا در دیدن تصویر اشکالی بوجود نمی آره .
تصویری مطابق با خشها درست کردم که عکسشو رو براتون گذاشتم. خطهای کوچک چند خش یکی دو میلیمتریه و دوخش بزرگ هم داره که منحنی هستند و از هم فاصله دارند.بازتاب نورلنزهای داخل هم نیست و فقط چشمی چپ داره . واقعا با چشم بدلیل نورهایی که بهش میخوره نمیشه تشخیص داد خش بیرونیه یا داخلی.
مطمئنا چنین اجناسی که بسیار حساس هستند هیچ گارانتی و ضمانتی ندارند چون ممکنه حتی یک ثانیه پس از تحویل گرفتنش صدمه ببینه . اما اگر واقعا خشها داخلی باشه نمیشه کاریش کرد ؟ در ضمینه گارانتی و ...
شما فرمودید در هر چند تا یکیش همچین مواردی دارند . تکلیف خریدار نگون بخت که اینترنتی هم خرید میکنه در این موارد چیه ؟
باز هم متشکرم بابت حوصله ای که بخرج میدین