تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 124 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه داداش تلویزیون مشکل نداشت.چون این تلویزیون همون مدل ku6300 هستش که هرتزش ۶۰ هست.حالا یه مدل معرفی کنین که فول اچدی ولی با هرتز ۱۲۰ باشه.به قول یه دوستمون که تازه به حرفش رسیدم(تلویزیون فورکی مثل این میمونه یه ماشین با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بخری ولی نتونی باهاش بیشتر از ۱۲۰ تا رانندگی کنی). در ضمن تو تمام سایتهای فارسی زبان هرکدومشون سرعت هرتز رو اشتباه مینویسن.مثلا واسه همین ۷۹۷۰ یه جا نوشته ۱۰۰ یه جا نوشته ۲۰۰ که همشون اشتباه مینوسن در اصل همون ۶۰ هستش.حالا اگه مدلی تو بازار ایران سراغ دارین که با هرتز ۱۲۰ و فول اچدی باشه معرفی کنین .سامسونگ باشه
    Last edited by superstar 1; 13-05-2017 at 19:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه داداش تلویزیون مشکل نداشت.چون این تلویزیون همون مدل ku6300 هستش که هرتزش ۶۰ هست.حالا یه مدل معرفی کنین که فول اچدی ولی با هرتز ۱۲۰ باشه.به قول یه دوستمون که تازه به حرفش رسیدم(تلویزیون فورکی مثل این میمونه یه ماشین با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بخری ولی نتونی باهاش بیشتر از ۱۲۰ تا رانندگی کنی). در ضمن تو تمام سایتهای فارسی زبان هرکدومشون سرعت هرتز رو اشتباه مینویسن.مثلا واسه همین ۷۹۷۰ یه جا نوشته ۱۰۰ یه جا نوشته ۲۰۰ که همشون اشتباه مینوسن در اصل همون ۶۰ هستش.حالا اگه مدلی تو بازار ایران سراغ دارین که با هرتز ۱۲۹ و فول اچدی باشه معرفی کنین .سامسونگ باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من یک تلویزیون 7970 دارم. جدیدا می خوام usb یا هارد به اون وصل کنم، اسم هارد یا usb را شناسایی می کنه ولی وقتی می خوام واردش بشم، یک آیکونی می یاد که داره می چرخه و هیچ کدوم از اطلاعات را نمایش نمی ده. در ضمن فرمت usb را fat32 و ntfs کردم ولی هیچ فرقی نکرد. هارد هم، هم هارد با آداپتور و هم هارد پرتابل چک کردم ولی چیزی نمایش نداد. به نظرتون مشکلش چیه و چجوری میشه رفعش کرد.
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بعید میدونم مشکلاتی که میگی ربطی به هرتز داشته باشه !حتما لا یا تنظیمات درست نیست یا سورس ورودی تلویزیون مشکل داره یا تلویزیونت خرابه.
    نه داداش تلویزیون مشکل نداشت.چون این تلویزیون همون مدل ku6300 هستش که هرتزش ۶۰ هست.حالا یه مدل معرفی کنین که فول اچدی ولی با هرتز ۱۲۰ باشه.به قول یه دوستمون که تازه به حرفش رسیدم(تلویزیون فورکی مثل این میمونه یه ماشین با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بخری ولی نتونی باهاش بیشتر از ۱۲۰ تا رانندگی کنی). در ضمن تو تمام سایتهای فارسی زبان هرکدومشون سرعت هرتز رو اشتباه مینویسن.مثلا واسه همین ۷۹۷۰ یه جا نوشته ۱۰۰ یه جا نوشته ۲۰۰ که همشون اشتباه مینوسن در اصل همون ۶۰ هستش.حالا اگه مدلی تو بازار ایران سراغ دارین که با هرتز ۱۲۹ و فول اچدی باشه معرفی کنین .سامسونگ باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    من یک تلویزیون 7970 دارم. جدیدا می خوام usb یا هارد به اون وصل کنم، اسم هارد یا usb را شناسایی می کنه ولی وقتی می خوام واردش بشم، یک آیکونی می یاد که داره می چرخه و هیچ کدوم از اطلاعات را نمایش نمی ده. در ضمن فرمت usb را fat32 و ntfs کردم ولی هیچ فرقی نکرد. هارد هم، هم هارد با آداپتور و هم هارد پرتابل چک کردم ولی چیزی نمایش نداد. به نظرتون مشکلش چیه و چجوری میشه رفعش کرد.
    داداش از کیفیت تصویرش راضی هستی؟کار کردن با کنترلش چطوره راحته؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بعید میدونم مشکلاتی که میگی ربطی به هرتز داشته باشه !حتما لا یا تنظیمات درست نیست یا سورس ورودی تلویزیون مشکل داره یا تلویزیونت خرابه.
    نه داداش تلویزیون مشکل نداشت.چون این تلویزیون همون مدل ku6300 هستش که هرتزش ۶۰ هست.حالا یه مدل معرفی کنین که فول اچدی ولی با هرتز ۱۲۰ باشه.به قول یه دوستمون که تازه به حرفش رسیدم(تلویزیون فورکی مثل این میمونه یه ماشین با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بخری ولی نتونی باهاش بیشتر از ۱۲۰ تا رانندگی کنی). در ضمن تو تمام سایتهای فارسی زبان هرکدومشون سرعت هرتز رو اشتباه مینویسن.مثلا واسه همین ۷۹۷۰ یه جا نوشته ۱۰۰ یه جا نوشته ۲۰۰ که همشون اشتباه مینوسن در اصل همون ۶۰ هستش.حالا اگه مدلی تو بازار ایران سراغ دارین که با هرتز۱۲۰ و فول اچدی باشه معرفی کنین .سامسونگ باشه.
    Last edited by superstar 1; 13-05-2017 at 19:57.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کنترلش خوب ولی به خاطر رفرش ریت نسبتا پایین وقتی فیلم نیگاه می کنی انگار مسند داری می بینی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    یاشاسین تبریز یاشاسین تراختور

پيش فرض

دوستان عزیز ku7000 همان ku7970 هست
    ku7500 همان ku7975 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان عزیز ku7000 همان ku7970 هست
    ku7500 همان ku7975 هست
    نه خیر..7970 میشه ku6300.
    یه خرده بیشتر سرچ کن متوجه میشی اصلا عکسای این چند مدلو از هر طرف ببین خودت میفهی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کسی نظری پیشنهادی چیزی نداشت ؟ راه حلی ؟

- - - Updated - - -

کسی نظری پیشنهادی چیزی نداشت ؟ راه حلی ؟
    سلام
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •