rootnt عزیز قبلا شما این رو به من گفتید من هم گفتم این yum چی هست اما متاسفانه جوابی ندادید.
حالا برم این real رو تست کنم ان شاء الله مشکل حل بشه
rootnt عزیز قبلا شما این رو به من گفتید من هم گفتم این yum چی هست اما متاسفانه جوابی ندادید.
حالا برم این real رو تست کنم ان شاء الله مشکل حل بشه
Ahmadra عزیز این برنامه non-free هستشتا مشکل حل بشه شما RealPlayer11 رو چرا امتحان نمیکنید ؟
تا وقتی برنامه های آزاد قدرتمندی مثل vlc ،mplayer یا xine وجود دارند چرا real؟
شرمنده من الان وقت ندارمعزیز قبلا شما این رو به من گفتید من هم گفتم این yum چی هست اما متاسفانه جوابی ندادید.
توی همین تاپیک بارها در موردش بحث شده
اگر خودتون بگردید خیلی بهتره
اتفاقا من رفتم سراغ real خوب نشد و البته حجمش هم برای دیال آپ کم نبود.
حالا می رم برنامه های دیگه رو امتحان می کنم اگر سوالی بود می پرسم. مسئله مولتی مدیا نیست. هنوز یک برنامه
تو این فدورا نصب نشده !!!
در ضمن rootnt عزیز شما به من یک dvd فدورا معرفی کردید برای اینکه بتونم بعد grub رو درست کنم از کدام سی دی live استفاده کنم ؟؟
ممنون
سلام
من این mplayer ای که معرفی کردید رو نصب کردم (نسخه ای که آخرش 2 بود) و با موفقیت نصب شد. جایی که میگه نصب کرده میرم اما میزنم تو سر فایل اما هیچی نمیاد. ورژن قبلی هم اندازه صدم ثانیه یک چیز میاد و میره اصلا معلوم نیست چی هست اینقدر سریع میره. دوستان به من میگن فایل readme رو بخون. باور کنید خوندم میگه اسم فایل رو بعد از mplayer بنویس تا اجرا بشه اما نمیشه. خواهشا بگید بعد نصب چکار باید کرد؟عجب داستانی شده ...
ممنون
آخه ایشون فعلا در گیر نصب اون هستن ولی وقتی این بسته RPM هست راحت تر نصب میشه تا وقتی که MPLAYERرو نصب کنن و به وصرت سورس
خب خوشحالم نصب شد.
دیدی مشکلی نبود فقط شما اونی که من رو گذاشتم واسه دانلود(rc2) رو نصب نمیکردی و داشتی در جا اون یکی قبلی رو نصب میکردی.
برنامه در Mutimedia نصب شده به نام MPlayer Mutimedia Player. ببین هست حتما
دستور gmplayer رو در ترمینال بزن و خروجی که میده رو اینجا کپی کن(احتمالا مربوطه به skin)
Last edited by Ahmad-Ra; 14-08-2008 at 13:47.
سلام
با کمک شما بالاخره نصب شد.
error ای که می داد دقیقا طبق گفته شما مربوط به skin بود که رفتم از سایتش دانلود کرد. الآن برنامه به خوبی کار می کنه فقط اینکه
1- error فونت می ده که تو سایتش پیدا نکردم نمی دونم از کجا باید بگیرمش.
2- فیلم dvd رو شعور نداره باید کل فولدر رو بگیره. چی کار کنم بفهمه کل فولدر یک فیلم dvd هست (روی هارد)
3- چی کار کنم بتونم زیرنویس فارسی داشته باشم.
4- برنامه ای که از این بهتر باشه چیه (فکر کنم دیگه نصب رو یاد گرفتم - البته با کمک شما دوستان - )
ممنون
error ناشی از skin رفع شد ؟
error فونت مربوط به subfont.ttf و sub_face هست؟ پیغامی با این مضامین؟
زیر نویس فارسی باید در محیط خود برنامه راست کلیک کنی و در اونجا قسمتی به نام Subtitles وجود داره برای این کار.
برنامه بهتر نمیشه گفت چون خود mplayer خیلی خوبه.
smplayer هم یه رابط هست و پلیر خوبی هست . . . VLC هم خوب هست.
با سلام
من تازه به جمع لینوکس اضافه شدم و خیلی خوشحالم که دارم در دنیای به غیر از ویندوز زندگی میکنم . ولی خوب من با یه سری مشکلات برخورد کردم که البته دوست خوبمون rootnt تا حالا یکشو حل کردند . من مشکل گوش دادن به موزیک و نگاه کردن فیلم دارم . الانم نزدیک به ۳ ساعت نشستم یه قایل rpm که از سایت vlc گرفتم رو بعد از دانلود - نصب میکنم که هنوز تموم نشده . اسم قایل هم livna-release-9 هستش .ضمنا؛ سیستم رو گذاشتم برای آپدیت. آنتی ویروس هم ندارم . البته تا اونجایی که من میدونم نیازی نیست . ورژن لینوکس هم fedora 9 . من فونتهای فارسی رو نصب کردم ولی در آفیس نمیاره اونارو . چرا؟ حالا اگه چیزی هست بهم بگید تا از الان اصلاح کنم . عکس زیر :
![]()
اول اینکه من متوجه نشدم شما از داخل لینوکس به اینترنت وصل هستی یا نه (ظاهرا که وصلی)
اینترنتت چجوریه؟ ADSLor dialup؟
جواب سوال بعدی در فهرست بود:
چند تا توصیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مشکلی نداری بی خودی آپدیت نکن
چون امکان داره که ندونسته به نسخه آلفای ۱۰ آپگرید کنی که یه نسخه تست هستش و بعد به مشکلاتی بخوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)