تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 720 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان سلام ،سه ماهه که پلاسمای v20 را خریدم اما چند روزه که آرام شبکه دوم بصورت مات جامانده و از بین نمی رود التبه در تصاویر روشن مثل سفید و از فاصله نزدیک مشخص است . بنابر توصیه دوستان تصویر ثابت خاکستری را به مدت 20 دقیقه پخش کردم،درست نشد. الان چکار کنم تا این موضوع برطرف شود. التبه دوستان و کارشناسان گفته بودند که موضوع جاماندن تصویر در پلاسماهای جدید برطرف شده است. لطفا راهنمایی فرمایید.
    به نظرم منطقی نمیاد اولا مگه شبکه دو چی داره که آدم اینقدر نگاه کنه که دچار IR بشه,بعدم به فرض که tv بیست و چهار ساعته شبکه دو رو نشون بده,این پیام بازرگانی که میذاره آرم شبکه رو پاک میکنه.قاعدتا نباید اینجوری میشد.
    جالبه با اینکه گفته میشه این مشکلات برطرف شده ولی توی دفترچه گارانتی نوشته اگه همچین مشکلی پیش بیاد یا تی وی پیکسل سوخته داشته باشه شامل گارانتی نمیشه.فکر کنم شما بدون گارانتی گرفتید پس در این مورد چیز زیادی رو از دست ندادید.
    برای ازبین بردن Image retention بهترین کار نمایش یک تصویر خاکستری متعادل (نه خیلی تیره نه خیلی روشن) به مدت یک تا دو ساعته.
    این کار واسه پلاسما هم توصیه میشه؟
    من حس میکنم اگه مدت زیادی تصویر خاکستری ثابت رو صفحه باشه باعث کاهش کنتراست میشه.

به هر حال واسه حل این مشکل پیشنهاد منم به عنوان آخرین راه اینه که تصویر خاکستری استفاده بشه.برای اینکه در مدت زمان کوتاهتری مشکل برطرف بشه می تونید این عملیات رو در مود دینامیک و با کنتراست حداکثر انجام بدید.

ویرایش:الان به این مطلب برخوردم گفتم بد نیست اینجا هم بذارمش:
    How Many Plasma Users Experience Burn-In?

In fact, not many. Recent technologies make modern plasma displays much more resistant to permanent image retention. A research sponsored by Pioneer Electronics demonstrates that leaving a static image for 48 hours did cause a clearly visible image retention on all three of their test plasmas, but running a movie loop for 24 hours removed all signs of the after-image.
    Last edited by skull_avatar; 05-01-2011 at 11:46.

2. 3 کاربر از skull_avatar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جالبه با اینکه گفته میشه این مشکلات برطرف شده ولی توی دفترچه گارانتی نوشته اگه همچین مشکلی پیش بیاد یا تی وی پیکسل سوخته داشته باشه شامل گارانتی نمیشه
    تازه جالبیش اینه که توی دفترچه ی llcd ها و led ها هم که اصلا همچین مشکلی توشون گزارش نمیشه هم این هشدار هست !!!!!

4. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

تازه جالبیش اینه که توی دفترچه ی llcd ها و led ها هم که اصلا همچین مشکلی توشون گزارش نمیشه هم این هشدار هست !!!!!
    این مشکل در LCD ـها هم به وجود میاد و به اسم Image sticking مصطلح شده توی چند ماهه اخیر فکر میکنم چندتا از بچه های همین انجمن با این مشکل مواجه شدن یکی از نمونه های این مشکلات اینجا مطرح شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک نکته ای که جایی میخوندم و جالب بود این بود که با بالا رفتن عمر پلاسماها احتمال Image retention کم میشه در حالیکه با بالا رفتن عمر LCD ـها احتمال Image sticking افزایش پیدا میکنه.

6. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان تو اروپا خیلی ها اشاره می کنند که توی تماشای فوتبال با vt20 یا v20 وقتی کانال از سورس 50 هرتزی باشه اصلا نمیشه فوتبال دید و خیلی اذیت میکنه . یادمه یکی همینجا هم همچین مشکلی اشاره کرده بود .

میخواستم تجربه ی فوتبال دیدن دوستان با پنلشون v20 و vt20 رو بیان برای ما بگند . این طور که تو av forums خوندم این مشکل برای همه ی پنل ها نیست و از یه تاریخی به بعد مثل اینکه مشکل حل شده .

لطفا نام شبکه ای که باهاش فوتبال میبینید و نوع سورس و تجربه (خوب بودن یا بد بودن تصویر) رو بگید .

ممنون .

8. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان تو اروپا خیلی ها اشاره می کنند که توی تماشای فوتبال با vt20 یا v20 وقتی کانال از سورس 50 هرتزی باشه اصلا نمیشه فوتبال دید و خیلی اذیت میکنه . یادمه یکی همینجا هم همچین مشکلی اشاره کرده بود .

میخواستم تجربه ی فوتبال دیدن دوستان با پنلشون v20 و vt20 رو بیان برای ما بگند . این طور که تو av forums خوندم این مشکل برای همه ی پنل ها نیست و از یه تاریخی به بعد مثل اینکه مشکل حل شده .

لطفا نام شبکه ای که باهاش فوتبال میبینید و نوع سورس و تجربه (خوب بودن یا بد بودن تصویر) رو بگید .

ممنون .

خب خدا رو شکر که دوستان اروپایی هم به این مورد اشاره داشتن به هر حال همونطوری که حقیر قبلا هم گفته بودم نه تنها تو تماشای فوتبال بلکه تو تمام صحنه هایی که با سرعت دوربین به سمت راست و چپ حرکت میکنه البته باز هم همونطوری که دوستمون گفتن فقط تو 50 هرتز حتی متاسفانه 1080i پنجاه هرتزی این مشکل وجود داره

حالا اگه مشکل این مساله تو بقیه پنلهایی که جدیدا تولید شدن حل شده احتمالا میشه با آپدیت یه کاریش کرد دیگه

من دفعه قبل هم خواهش کردم باز هم خواهش میکنم از جناب Alucard و جناب [mehrdad_ati] و همه بچه های متخصص و اونهایی که v20 دارن اگه تو سایتهای اروپایی و کلا خارجی مساله آپدیت کردن پنل ویا حتی راه حلی برای حل این مساله پیدا کردن اینجا مطرح بشه که دوستان هم استفاده ببرن.بانیان هم که اصلا نه تنها تو اینجور مساله ها جوابگو نیست لااقل یه متخصص درست و درمون هم اونجا نیست که آدم رو راهنمایی کنه

خداییش بخصوص تو فوتبال این مساله زجر آوره در حال حاضر هم که اکثر ر س ی و ر ه ا پنجاه هرتز و حداکثر 1080i هستند واقعا نمیدونم چی کار باید کرد.

به نظر من این مهمترین وبدترین ضعف این تلویزیون هست که باید حل بشه حالا اگه دوستان موافق بودن من براش یه پست جداگونه میزنم

البته با اجازه از اساتید.ببخشید پر حرفی کردم قربون همتون
    Last edited by persian_m; 06-01-2011 at 02:04.

10. 3 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینطور که من فهمیدم . تنها راه اینه که یه جوری سورستون رو تغییر بدید ! شما با آنتن معمولی چک کن ببین باز هم همین مشکل هست یا نه ؟ گرچه فکر کنم شبکه ی آنالوگ ایران هم 50 هرتزی باشه .

البته راه حل باید باشه چون من یادمه یکی از بچه ها می گفت من 99 درصد سورسام 60 هرتزی هستد !! باید ازش بپرسم سورساش رو از کجا میگیره !!!!

اون قضیه ی پنل های جدید این طور که من متوجه شدم پنل های vt20 که توشون قابلیت تبدیل 2 بعدی به س بعدی وجود داره مثل اینکه یه سری تغییرات سخت افزاری دارند نسبت به قبلیها که این مشکل رو ندارند . در ضمن این مشکل فقط مختص به v20 نیست و حتی بعضی برند های دیگه هم این مشکل رو تو بعضی از set هاشون دارند !!!!

12. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البته یه راه موقت وجود داره !

شما میتونی یه کارت --- خوب برای کامپیوترت تهیه کنی و بعد pc رو با hdmi وصل کنی به tv و تمام مطالبی که مشکل دارند (ملا فوتبالهایی با سورس 60 هرتزی ) رو از --- و با pc به tv منتقل کنی . اینجوری عمل پردازش با pc میشه و هیچگونه مشکلی پیدا نمیکنی .

البته راه مناسبش اینه که بتونی یه سورس خوب غیر 50 هرتزی پیدا کنی تا وقتی که پاناسونیک یه firmware خوب بده بیرون .

14. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

میشه دوستان سورسی که با اون فوتبال مبینند و دچار مشکل هستند رو ذکر کنند

من از دوسورسی که استفاده می کنم حتی یک بار هم دچار این مشکل نشدم
    سورس اول:
    شبکه داخلی با انتن هانی ؟!!!!! 50 hrz

سورس دوم :

1. ----- اچ دی - کانال اچ دی - مستقیم به تلویزیون ( 1920i ) ------ پنجاه هرتز
    2. ----- اچ دی - کانال اچ دی - به a/v ----- به تلویززیون ( 1920p ) ----پنجاه هرتز

16. این کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ضمن تشکر از جنابmehrdad_ati و جناب Alirafaat بنده رسیورم ایکس کروز 400 Hd هست از خروجی av که نمیتونم تصویر بالای 576i بگیرم ولی تو خروجی HDMI تا 1080i ولی پنجاه هرتز رو دارم یه دی وی دی پلیر ال جی هم دارم که اون تا 1080p هم تو av و هم تو hdmi تصویر میده منتها جفت پخش کننده ها پنجاه هرتز هستند وبا جفتشون این مشکل هم هست

حالا اگه جناب
    mehrdad_atiمحبت کنن یه راهی برا تبدیل اینها به شصت هرتز یا حتی معرفی ----- 60 هرتز پیدا کنن واقعا ازشون ممنون میشم

با کامپیوتر هم خودتون میدونید که سخته که از اون استفاده بشه لااقل برا خانواده سخته چون به هر حال ----- رو تو خونه همه استفاده میکنن

ضمنا تو اچ دی مدیا پلیر اصلا این مشکل دیده نمیشه چون سورس هاش تا 24p بالا میرن

به هر حال متشکرم
    Last edited by persian_m; 06-01-2011 at 13:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من با ----- ایکس کروز400 همین حالا هم بصورت hd 1080i50hz دارم هم فوتبال و هم اسکی میبینم ولی مشکلی ندارم شاید در سرعت خیلی بالا یکم تصویر محو میشه(به نمه)ولی مشکلی نیست

19. این کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •