به نظرم منطقی نمیاد اولا مگه شبکه دو چی داره که آدم اینقدر نگاه کنه که دچار IR بشه,بعدم به فرض که tv بیست و چهار ساعته شبکه دو رو نشون بده,این پیام بازرگانی که میذاره آرم شبکه رو پاک میکنه.قاعدتا نباید اینجوری میشد.دوستان سلام ،سه ماهه که پلاسمای v20 را خریدم اما چند روزه که آرام شبکه دوم بصورت مات جامانده و از بین نمی رود التبه در تصاویر روشن مثل سفید و از فاصله نزدیک مشخص است . بنابر توصیه دوستان تصویر ثابت خاکستری را به مدت 20 دقیقه پخش کردم،درست نشد. الان چکار کنم تا این موضوع برطرف شود. التبه دوستان و کارشناسان گفته بودند که موضوع جاماندن تصویر در پلاسماهای جدید برطرف شده است. لطفا راهنمایی فرمایید.
جالبه با اینکه گفته میشه این مشکلات برطرف شده ولی توی دفترچه گارانتی نوشته اگه همچین مشکلی پیش بیاد یا تی وی پیکسل سوخته داشته باشه شامل گارانتی نمیشه.فکر کنم شما بدون گارانتی گرفتید پس در این مورد چیز زیادی رو از دست ندادید.
این کار واسه پلاسما هم توصیه میشه؟برای ازبین بردن Image retention بهترین کار نمایش یک تصویر خاکستری متعادل (نه خیلی تیره نه خیلی روشن) به مدت یک تا دو ساعته.
من حس میکنم اگه مدت زیادی تصویر خاکستری ثابت رو صفحه باشه باعث کاهش کنتراست میشه.
به هر حال واسه حل این مشکل پیشنهاد منم به عنوان آخرین راه اینه که تصویر خاکستری استفاده بشه.برای اینکه در مدت زمان کوتاهتری مشکل برطرف بشه می تونید این عملیات رو در مود دینامیک و با کنتراست حداکثر انجام بدید.
ویرایش:الان به این مطلب برخوردم گفتم بد نیست اینجا هم بذارمش:
How Many Plasma Users Experience Burn-In?
In fact, not many. Recent technologies make modern plasma displays much more resistant to permanent image retention. A research sponsored by Pioneer Electronics demonstrates that leaving a static image for 48 hours did cause a clearly visible image retention on all three of their test plasmas, but running a movie loop for 24 hours removed all signs of the after-image.