تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 120 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان

یک مشکلی پیش اومده. مطرح می کنم هم یک راه حل پیدا کنم و هم اینکه شما هم به این مشکل بر نخورید.
    قضیه از این قرار است که معمولا من باطری رو حالت "باطری با عمر بالا 60% شارژ" می گزارم. حدود 6 ماه میشه دارم استفاده می کنم. دیروز گذاشتم تا 100% شارژ شه ولی نمیشه، میره رو 99% و هنوز پیام در حال شارژ شدن باقی می مونه. مشکل اینکه چرا شارژ کردن رو حداقل قطع نمی کنه حالا 100% اش فدای سرش؟ شما هم همینجوری هستید؟

مدار شارژر(منظور مداری الکترونیکی که تو لپتاپ هست) لپتاپ های مختلف با هم فرق میکنه. حتی وقتی که شارژر 100 % رو هم نشون بده پیشنهاد نمیکنم باطری رو به مدت طولانی در این وضعیت نگه داری. اگه باطریت با 99% شارژ کامل رو نگه میداره و زمان تخلیه مناسب هست زیاد به این مسئله توجه نکن.
    میتونی یه باطری دیگه از این مدل گیر بیاری تست کنی ببینی تو لپتاپت 100% میشه یا نه. اگه نه احتمالا همون مداری که گفتم مشکل پیدا کرده. احتمالش هم هست که مشکله نرم افزاری باشه. اگه هم 100% شد که احتمالا به خاطر همون شرایطی که خودت شارژ میکردی باطریت اداپته شده.
    باطری با همین مدل که نمی تونم گیر بیارم. مدل هم همون y580 هست. اگه لپ تاپ شما همین مدل هست می تونی تست کنی؟
    باطری رو خوب نگه می داره ولی مشکل اینه که باطری شارژ کردنش متوقف نمیشه، همش در حال شارژه! این باعث میشه که باطری overcharge شه که به مرور عمر باطری کمتر میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من لپ تابم رو بردم گارانتی چون آداپتورش مشکل پیدا کرده بود هارد بد سکتور گرفته بود. هاردش رو عوض کردن. این هارد sata 2 هست حالا میخوام ببینم هارد فابریکش sata 3 بوده اگر کسی میتونه با hd tune تست کنه خبرش رو به من بده
    هاردش 750 gb سیگیت 5400 rpm بود
    خیر همون sata 2 هستش و البته خیلی هم فرق نمی کنه! sata 3 بیشتر واسه ssd استفاده می شه

سلام به همه دوستان

یک مشکلی پیش اومده. مطرح می کنم هم یک راه حل پیدا کنم و هم اینکه شما هم به این مشکل بر نخورید.
    قضیه از این قرار است که معمولا من باطری رو حالت "باطری با عمر بالا 60% شارژ" می گزارم. حدود 6 ماه میشه دارم استفاده می کنم. دیروز گذاشتم تا 100% شارژ شه ولی نمیشه، میره رو 99% و هنوز پیام در حال شارژ شدن باقی می مونه. مشکل اینکه چرا شارژ کردن رو حداقل قطع نمی کنه حالا 100% اش فدای سرش؟ شما هم همینجوری هستید؟
    ممنون. رو شارژر همون جایی که ولتاژ رو نوشته احتمالا کنارش امپر رو هم نوشته مثلا برا من نوشته 18.5V 6.5A 120W که میشه 18.5 ولت 6.5 امپر 120 وات(جسارتا)
    راستش اگه تو ایران این مدلو با شارژر 120 وات بدن دیگه نمیتونم گرافیک دومش رو هم مثلا از اونور بخرم. چون توان بیشتری نیاز داره. (170w). اونوقت باید شارژر رو هم از اونور تهیه کنم.
    آره منم دقیقا خیلی وقتا همین طوره.100 می شه ولی خیلی طول می کشه.مثلا یک ساعت روی 99 می مونه بعد 100 می شه.نمی دونم چرا!!

3. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آره منم دقیقا خیلی وقتا همین طوره.100 می شه ولی خیلی طول می کشه.مثلا یک ساعت روی 99 می مونه بعد 100 می شه.نمی دونم چرا!![/QUOTE]

من این لپتاپو ندارم.
    کل زمان شارژ چقدر طول میکشه مثلا از 40 بخواد 100 بشه چقدر طول میکشد. اگه به 99 زود برسه و روش خیلی مکث کنه. احتمالا اوورشارژ نمیشه. به هر حال این یعنی مدار شارژ یه مشکلی داره.
    ویندوز عوض کردین ببینین چی میشه؟ میتونه نرم افزاری هم باشه.
    Last edited by poliut; 13-04-2013 at 06:42.

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها الان متوجه یه مطلبی شدم کلید پاور لپ تاپ من روی علامت پاور چراغش هی روشن میشه خاموش میشه.ولی نوسانیه.به لپ تاپ ذوستم که Z580 هست نگاه کردم دیدم برای اون دایم روشنه(وقتی لپ تاپ روشنه)
    برای شما هم همینطوره؟
    من نمیدونم باید اینطوری باشه یا باید دایم روشن باشه؟
    Last edited by MITAJOON; 13-04-2013 at 21:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بچه ها الان متوجه یه مطلبی شدم کلید پاور لپ تاپ من روی علامت پاور چراغش هی روشن میشه خاموش میشه.ولی نوسانیه.به لپ تاپ ذوستم که Z580 هست نگاه کردم دیدم برای اون دایم روشنه(وقتی لپ تاپ روشنه)
    برای شما هم همینطوره؟
    من نمیدونم باید اینطوری باشه یا باید دایم روشن باشه؟
    دائم روشنه!!!

در مورد چراغ قرمز داخل پورت handsfree هم هروقت درایور کارت صدا رو نصب میکنیم خاموش میشه اولش که ویندوز نصب میکنیم چراغه روشنه

7. این کاربر از wi-fi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی دوست من یه مشکلی هست.
    من سیستم عاملم لینوکس اوبونتو هست.تو ویندوز که بودم به این مسیله توجه نکرده بودم بنابر این نمیدونم از اول این طور بوده یا به تازگی اینجوری شده.
    کسی هست که رو ویندوزش درایور و برنامه Energy management رو نصب نکرده باشه و وضعیت این چراغ رو بدونه؟

یه سوال دیگه هم دارم این لپ تاپ Tv Tuner هم داره؟ تو بخش درایور ها براش درایور گذاشتن خواستم بدونم کودوم مدل هاش دقیقا این تیونر رو دارن؟
    Last edited by MITAJOON; 14-04-2013 at 12:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

این هایی که تو ایران هست انگار ندارند، درایور ش هست ولی خودش رو نصب نکردند.

10. این کاربر از youngeagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مال من مادربوردش داغون شده بردم نمایندگی 300 دلار میگه هزینه داره 1.100 حساب کردن

میصرفه درست کنم یا نه بقیه قطعات رو رد کنم بره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مال من مادربوردش داغون شده بردم نمایندگی 300 دلار میگه هزینه داره 1.100 حساب کردن

میصرفه درست کنم یا نه بقیه قطعات رو رد کنم بره؟
    یعنی چی؟!
    مگه گارانتی نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی چی؟!
    مگه گارانتی نیست؟
    نه قبول نکردن

دادم درست کنن
    واقعان نمیدونم اینها تغمیر کاران یا چیز دیگه

طرف میگه اول مادربرد هست بعد گرافیک و سی پی یو رو جک میکنیم ببینیم مشکل داره یا نه

یعنی شرکت به این بزرگی یه مادربرد نداره تست کنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •