قیافه ن بعد از خوندن خبر....
حالت من بعد از چند دقیقه......
چند دقیقه بعد هنگامی به فکر جانشین افتادم.....![]()
قیافه ن بعد از خوندن خبر....
حالت من بعد از چند دقیقه......
چند دقیقه بعد هنگامی به فکر جانشین افتادم.....![]()
اصلا بغضم گرفته نمی دونم چی بنویسم
خبر رو که دیدم یه آن 1000 تا خاطره از جلوی چشمام رد شد :
گل دوم منچستر یونایتد توی فینال لیگ قهرمانان سال 1999 ...
دریبل زنی گیگز توی بازی مقابل آرسنال ...
پیشونی زخم شده ی دیوید بکهام در آخرین روز های حضورش توی تیم ...
قهرمانی در فصلی که هم امتیاز چلسی بودیم ولی تفاضل گلمون نزدیک 20 تا بیشتر بود ...
جدایی کریس رونالدو از تیم ...
وقتی که فن در سار پنالتی آنلکا رو در فینال لیگ قهرمانان گرفت ...
وقتی در آخرین بازی سال گذشته جام رفت ...
تک تک بازی هایی که تا دقایق آخر عقب بودیم ولی آخرش بردیم ...
تمام Come Back هایی که اوایل این فصل داشتیم که قهرمانی زود هنگاممونو رقم زد ....
عجب روز هایی داشتیم با فرگوسن
این بدترین خبری بود که در دنیای فوتبال شنیدم
خداحافظ رئیس ...
![]()
این خبر نابودم کرد، ای کاش خودت میومدی و میگفتی که شایعست و دلمون قرص میشد. ولی حیف که این بار واقعا داری میری. تصور یونایتد بدون فرگی خیلی سخته، تصور نیمکت تیم بدون سر فرگی عذاب آوره. فرگی مربی یونایتد نبود، فرگی خود یونایتد بود، پدر تیم . بزرگترین مربی که تاریخ فوتبال به خودش دیده. سر فرگوسن ازت ممنونیم. بخاطر همه چیز. بخاطر نوشتن برگ مهمی از تاریخ منچستر یونایتد. خداحافظ مرد افسانه ای، خداحافظ خدای فوتبال.
به نظر میاد دیوید مویس مربی تیم بشه. با اینکه مربی موفق و با ثباتی در اورتون بوده ولی به نظرم در حد و اندازه های یونایتد نیست
فرگوسن عضو هيئترئيسه و سفيرمنچستريها
سرالکس فرگوسن از اين پس به عنوان عضو هيئت رئيسه و سفير سرخپوشان در کنار منچستريها خواهد بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقايقي پس از آنکه روز چهارشنبه (امروز) اعلام شد سرآلکس فرگوسن از فعاليت مربيگري در سن 71 سالگي اعلام بازنشستگي کرده، باشگاه انگليسي اعلام کرد وي به عنوان عضو هيئت رئيسه يونايتد به کار ادامه خواهد داد.
به گزارش فارس، همچنين به عنوان عاليترين نماينده باشگاه در نقش سفير سرخپوشان فعاليت خواهد کرد.
فرگي در نوامبر سال 1986 زمام امور اين تيم را برعهده گرفت و در مدتي بالغ بر 27 سال 36 مقام قهرماني کسب کرد.
یه آمار جالب از تعویض مربی ها از سال ۱۹۸۶ تا امروز:
Madrid – 24
Inter – 19
Chelsea – 18
Bayern – 14
Juventus – 14
Man City – 14
Milan – 13
Man Utd – Sir Alex
به نظر من هنوزم میتونست سرمربی باشه
اخه کی میتونه مثل فرگی تیم رو اینطوری تو سطح بالا نگه داره اونم به مدت اینهمه سال
این کاریه که افرادی امثال مورینیو و گواردیولا نه تنها نمیتونن حتی از انجامش میترسن
THANKYOUSIRALEX#
قشنگ داغون شدم داغون... : (
آخه مرد.. ما چطور بتونیم نیمکت رو بدون حضور تو ببینیم...
اه
.
.
.
من هنوز هم نمیخوامو نمیتونم که باور کنم ...
چه برسه به اینکه بخوام در مورد سرمربی بعدی صحبت کنم!!!...تلخی ماجرا انقدر زیاده که مجالی واسه فکر های دیگه بجز این اتفاق نیست.
از این به بعد یه چیزایی رو تجربه خواهیم کرد به عنوان هواداران منچستر که در 27 سال اخیر منچستر وجود نداشته!
یه لحظه به این فکر کنین که تا حالا چند بازیکن زیر دست سر الکس تربیت شده؟ 50تا؟100تا؟200تا؟
این همه نفر بازیکن؟ این همه رقم زدن آینده افراد؟
بدون شرح
Thierry Henry, Arsenal captain, joins Barcelona. Frank Rijkaard leaves club the very next season.
Cesc Fabregas, Arsenal captain, joins Barcelona. Pep Guardiola leaves club the very next season.
Robin van Persie, Arsenal captain, joins Manchester United. SAF retires
اینم توئیت باشگاه آرسنال
![]()
یکی از آرزوهای بزرگ فوتبالیم این بود که سر الکس بتونه به رکورد پیسلی فقید برسه... اما قسمت نشد (با اینکه فرصتش پیش اومد)...
اما اونقدر رویاهای غیر ممکن برای یونایتد ممکن شده که وقتی مرورشون می کنم، فقط میتونم بگم: مرسی فرگی
با اینکه هنوز بازنشسته شدنش واسم باور پذیر نشده، اما جدا خسته نباشی پیرمرد... الان می فهمم این عبارتت رو: Football, Bloody Hell
.
.
.
جریان دیوید مویس چطوریاس؟ قبل از بازنشستگی ساف، که یکی از کاندیداهای جانشینی بود... الان قطعی شده؟... به نظرم که گزینه خوبیه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)