یه خبر نسبتا خوب برای طرفداران چلسی
روزنامه The Sun گفته مایکل اسین بازیکن چلسی که این فصل تو رئال به صورت قرضی بازی میکرد با اومدن مورینیو به چلسی، میخواد به تیم سابقش برگرده و همونجا بمونه!
یه خبر نسبتا خوب برای طرفداران چلسی
روزنامه The Sun گفته مایکل اسین بازیکن چلسی که این فصل تو رئال به صورت قرضی بازی میکرد با اومدن مورینیو به چلسی، میخواد به تیم سابقش برگرده و همونجا بمونه!
کوین د برویونه خودش دوست داره بره دورتموند
باشگاه میخواد بفرستتش لورکوزن
همین باعث شده انتقال شورله به مشکل بخوره
کاش بدیمش دورتموند مارکو رویس رو بگیریم![]()
اصا گور بابای همه شون
شورله و د برویونه و رویس
ما مهاجم نوک حرفه ای میخوایم
کاوانی که یاسیتی یا رئال
گومز هم احتمالا بره ایتالیا
یوتیچ هم یووه و ارسنال بهش نزدیک ترن
لواندوفسکی هم میره بایرن
چلسی افتاده دنبال ایلماز
ا
جالبیش اینه که این بازیکنایی که می خوایم رو بقیه تیم ها هم به طور جدی می خوان!
الان مثلا همین فرناندینیو که مورینیو می خواست همین امروز با 34 میلیون پوند ناقابل به سیتی پیوست
الیماز هم نشد میریم سراغ یه مهاجم از لیگ ایرانما مهاجم نوک حرفه ای میخوایم
کاوانی که یاسیتی یا رئال
گومز هم احتمالا بره ایتالیا
یوتیچ هم یووه و ارسنال بهش نزدیک ترن
لواندوفسکی هم میره بایرن
چلسی افتاده دنبال ایلماز![]()
به نظرم یووتیچ رو بگیریم و در مقابل لوکاکو رو هم برگردونیم و دمبابا هم نگه داریم با همین سه مهاجم هم میشه خیلی خوب کار کرد.
ولی در کل از رفتن بازیکنای لیست مورینیو به تیمای دیگه نباید نگران شد.
الان مهم اینه که ما اصل کاری رو داریم و اون خودش می دونه چه جوری توی نقل و انتقالات تیمو خوب ببنده. حالا فرضا هیچ کدوم از لیست اولیه خودشو نگرفت هم باز میره سراغ یه سری بازیکن دیگه...
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، هالک مهاجم قدرتمند تیم ملی برزیل و زنیت روسیه که یکی از گزینه های همیشگی چند سال اخیر چلسی در فصل نقل و انتقالات بوده، این بار نیز احتمال حضور در اردوی آبی ها بعید نیست و ممکن است آبراموویچ او را از روسیه، زاردگاهش به باشگاهش در لندن بیاورد.
در این خصوص خود هالک نیز در مصاحبه ای گفت:" اگر بگویم چیزی بین ما و چلسی نبوده است، می تواند دروغ باشد. اما برای اکنون نیست، من صد در صد تمرکزم روی برزیل است و امیدوارم با کشورم جام کنفدراسیون ها را برنده شوم، برای آینده ام هم بعد از این مسابقات تصمیم خواهم گرفت."
به گفته رسانه های بریتانیا، چلسی حاضر شده است تا 35 میلیون پوند برای جذی هالک هزینه کند تا او را بعد از چند فصل تلاش به استمفوردبریج بیاورد.
-------------------------------------
اخیرا شایعاتی پیرامون علاقه مورینیو، سرمربی جدید چلسی پیرامون جذب زلاتان ایبراهیمویچ، مهاجم پاریسن ژرمن به گوش می رسد.به گزارش دیلی اکسپرس، در حالیکه یوونتوس در تلاش است تا زلاتان را به ایتالیا بازگرداند، مورینیو قصد دارد تا وی را به تیم خود اضافه کند.بر طبق ادعای منابع خبری در اسپانیا، مورینو در رئال مادرید، تلاش بسیاری برای جذب ایبرا انجام داد اما وی علاقه ای به حضور در باشگاه مادریدی نداشت.در حال حاضر نیز، مورینیو قصد دارد تا فرناندو تورس را از تیم خارج کند و زلاتان را جایگزین وی نماید.
-----------------------------------
بازیساز چلسی خوان مانا معتفد است چلسی می تواند زیر نظر خوزه مورینیو قهرمان فصل آینده لیگ برتر شود.به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , هافبک اسپانیایی آبیها یک فصل فوق العاده را پشت سر گذاشت و با نمایش خیره کننده خود، به چلسی در قهرمانی لیگ اروپا کمک به سزایی کرد.آبیها لندن زیر نظر مورینیو در سالهای ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ قهرمانی لیگ برتر را تجربه کردهاند اما پس از آن تنها یکبار در سال ۲۰۱۰ زیر نظر کارلو آنجلوتی موفق شدند قهرمان لیگ برتر شوند.با این حال ماتا معتقد است چلسی میتواند زیر نظر آقای خاص بار دیگر قهرمان لیگ برتر شود و بالاتر از دیگر تیمهای جزیره در صدر جدول قرار بگیرد." قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، افای کاپ و لیگ اروپا لذت بخش بود، اما من واقعا دوست دارم قهرمانی در لیگ برتر انگلیس را تجربه کنم!" اگر ما شروع خوبی داشته باشیم، به نظرم میتوانیم این کار را انجام دهیم، ما تیم فوقالعاده و هواداران بسیار خوبی داریم و میتوانیم قهرمان لیگ برتر شویم."
-------------------------------------
رئیس باشگاه ناپولی عنوان کرد که مذاکرات رسمی خود با چلسی بر سر انتقال ادینسون کاوانی تا ساعاتی دیگر آغاز خواهد شد.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، دی لوریانتیس، رئیس باشگاه ناپولی ایتالیا گفت: "بودجه نقل و انتقالات ما بر اساس قوانین فرپلی مالی خواهد بود."
وی ادامه داد: "اگر کاوانی فروخته شود، من تمام 63 میلیون یورویی که از رضایت نامه او بدست آمده را صرف سرمایه گذاری در باشگاه خواهم کرد. چلسی علاقه مند به خرید کاوانی است، آن ها تا ساعاتی دیگر با من تماس می گیرند."
"اگر کاوانی بماند خوش حال می شوم، ولی اگر برود به اندازه کافی برایش جانشین داریم."
من بازم میگم لوکاکو خیلی عالیه اما اگه بفرستیمش دورتموند زیر نظر کلوپ عالی تر هم میشه.
اگه بازیهاشو دیده باشین میبینین که واقعا هنوز هم ضعف داره و میشه خیلی بهترش کرد
ولی به نظرم همین حالا از تورس بهتره
.................................................. .
ما که کل بلژیکیا رو خریدیم نمیدونم چجور این بنتکه از دستمون در رفت خیلی بازیش عالیه![]()
Goal
مورينيو به دنبال جذب کاواني، جووتيچ و هالک
طبق گزارش منتشره در روزنامه ديلي ميل، سرمربي پرتغالي 130ميليون يورو براي خريد در بازار نقل و انتقالات تابستاني در اختيار دارد و هدفش تقويت خط حمله چلسي است.
طبق گزارش منتشره در ديلي ميل که در روزنامه آ.اس نيز بازتاب يافته، ژوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي باشگاه چلسي درنظر دارد تا به تقويت خط حمله اين تيم بپردازد و مبلغ 130 ميليون يورويي که براي هزينه کردن در بازار نقل و انتقالات تابستاني در اختيارش قرار گرفته را براي تقويت خط حمله تيمش هزينه خواهد کرد و آن را براي خريد جووتيچ، هالک و کاواني خواهد پرداخت.
دراين گزارش به اين نکته اشاره شده که سران چلسي براي خريد کاواني از ناپولي، پيشنهادي بيش از 60 ميليون يورويي را ارائه کرده اند. دراين ميان آئورليو د لائورنتيس ، رئيس باشگاه ناپولي هم در صحبت هايي برقراري تماس هايي ميان سران دو باشگاه را تائيد کرده و گفته:« سران چلسي به جذب کاواني ابراز تمايل کرده اند. فکر مي کنم که به زودي به من زنگ خواهند زد. من خوشحال مي شوم که او بماند ؛ ولي اگر در نهايت بخواهد برود هم سعي مي کنيم که جاي خالي او را به بهترين نحو ممکن پر کنيم.»
به گزارش گل، طبق اين گزارش، سران چلسي علاوه بر کاواني، براي جذب هالک هم آستين بالا زده اند و پيشنهادي 40 ميليون يورويي را به زنيت ارائه کرده اند( اين درحالي است که سران اين باشگاه روسي، با پرداخت 55 ميليون يورو به پورتو، او را به خدمت گرفته بودند.)
مورينيو علاوه بر اين دو بازيکن، استووان جووتيچ، گزينه مدنظر يوونتوس را هم زير ذره بين گرفته و انتقال او به استمفورد بريج هم مي تواند هزينه اي معادل 30 ميليون يورو را روي دست سران چلسي بگذارد.
در صورتي که مورينيو در جذب يکي از اين سه بازيکن ناکام بماند، براي جذب ادين ژکو دست به کار مي شود؛ بازيکني که خريداري او کمي اقتصادي تر و منطقي تربه نظر مي رسد
رد پيشنهاد 50ميليون يورويي چلسي به کاواني
شبکه "اسکاي اسپورت" از رد پيشنهاد 50 ميليون يوروي چلسي به کاواني خبر داد. Isna
درخشش کاواني با پيراهن ناپولي تيمهاي صاحبنام اروپايي را به تکاپو انداخته است. رئالمادريد و چلسي جديترين مشتريان اين مهاجم اروگوئهاي هستند.
شبکه "اسکاي اسپورت" خبر داد که باشگاه ناپولي پيشنهاد 50 ميليون يورويي چلسي براي خريد کاواني را رد کرد.
چلسي پيش از اين هم براي خريد کاواني رقم 30 ميليون يورو را پيشنهاد داد که با مخالفت اورليو ديلورنتيس، رييس باشگاه ناپولي مواجه شد.
به نظر ميرسد که ژوزه مورينيو علاقه زيادي به جذب مهاجم اروگوئهاي ناپولي دارد؛ چرا که در زمان حضورش در رئالمادريد هم رسانههاي اسپانيايي از علاقه کهکشانيها به جذب کاواني خبر داده بودند.
با این اوضاع همین روزا خبر میاد که کاوانی به رئال یا سیتی یا ... رفته... عمو که دندون گرد نیوده.... یه 10 20 تا بزار روش بگیرش قال قضیه رو بکن بره....
حاجی دارن گرون فروشی میکنن خو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)