کرنر اشتباه منجر به گل منچستر شد
راديو مارکا در تحليل صحنههاي مشکوک ديدار شب گذشته رئال و منچستريونايتد در ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد: يک پنالتي به سود رئال گرفته نشده است.
رئال مادريد شب گذشته در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ميزبان منچستر يونايتد بود که اين بازي با نتيجه تساوي يک بر يک با گلهاي ولبک براي منچستر و کريستيانو رونالدو براي رئال مادريد به پايان رسيد.
به گزارش فارس،راديو مارکا پس از اين بازي در تحليل مسابقه به دو صحنه حساس اشاره و اعلام کرد: در بازي شب گذشته 2 صحنه مشکوک داوري اتفاق افتاد که هر دو به ضرر رئال مادريد بود. داور آلماني مسابقه پس از خطاي جونز روي دي ماريا در محوطه جريمه يک پنالتي را به سود رئال مادريد اعلام نکرد. بازيکن منچستر در محوطه جريمه تيمش مهاجم رئال مادريد را هل داد.
علاوه بر اين وي به اشتباه، يک ضربه کرنر را تقديم تيم ميهمان کرد که منجر به گل اول بازي توسط شياطين سرخ شد. اين در حالي بود که توپ قبل از خروج از زمين مسابقه به پاي کاگاوا برخورد کرده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورينيو:
ميتوانيم در اولدترافورد بيش از يک گل بزنيم
سرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از تساوي خانگي تيمش مقابل منچستر يونايتد در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا معتقد است که شاگردانش ميتوانند در بازي برگشت بيش از يک گل به ثمر برسانند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژوزه مورينيو پس از تساوي يک بر يک تيمش مقابل منچستر يونايتد در مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا در سانتياگو برنابئو مطمئن است که رئال مادريد ميتواند بيش از يک گل در اولدترافورد به ثمر برساند.
به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: در بازي برگشت آزادي بيشتري وجود دارد. فکر ميکنم برنده در دقيقه پاياني مسابقه مشخص ميشود. اين يک مسابقه 50-50 است. تساوي يک بر يک نتيجه بدي نيست و ما ميتوانيم در خانه آنها گلهاي بيشتري بزنيم.
سرمربي پرتغالي مادريد ادامه داد: فکر ميکنم بازيکنانم تمام تلاش خود را انجام دادند. ما کارمان را با قدرت شروع کرديم و مسابقه سختي داشتيم. فرصت خوبي براي گلزني داشتيم که توپ به تير دروازه اصابت کرد و وقتي آنها براي اولين بار وارد نيمه زمين ما شدند، بدون اينکه موقعيت خاصي داشته باشند توانستند گلزني کنند و اين شرايط سختي براي بازيکنان بود.
وي خاطرنشان کرد: ميتوانيم در بازي برگشت گلهاي بيشتري بزنيم. آنها در نيمه دوم 2 فرصت بسيار خوب داشتنند اما نتوانستند از آن استفاده کنند زيرا ما بازي را در دست داشتيم. اينجا ليگ قهرمانان است؛ اين رقابتها به صورت رفت و برگشت انجام ميشود و من فکر ميکنم آنها کارشان را خوب انجام دادند.
مورينيو تأکيد کرد: اين مسابقه چيز جديدي نبود و شگفتزده نشديم. نه از مسابقه و نه از نتيجه تعجبي نکرديم. اين چيزي بود که من منتظرش بودم زيرا در دور برگشت آزادي بيشتري خواهيم داشت و من فکر ميکنم برنده ميتواند در دقيقه پاياني مشخص شود.
رونالدو:به خاطراحترام به يونايتدخوشحالي نکردم
ستاره پرتغالي رئال مادريد اعلام کرد که به دليل احترام به تيم سابقش، پس از گلزني به منچستر خوشحالي نکرده است.
به گزارش فارس، کريستيانو رونالدو با وجود تساوي مقابل منچستر يونايتد در سانتياگو برنابئو، از صعود رئال مادريد به مرحله يکچهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مطمئن است. وي با آگاهي از اين که تيمش بايد براي راهيابي به دور بعد در اولدترافورد گلزني کند، معتقد است کاملا توانايي انجام اين کار را دارند و افزود: من فکر ميکنم فرصت خوبي براي گلزني مقابل منچستر و راهيابي به دور بعد مسابقات داريم. ستاره پرتغالي قوهاي سپيد خاطرنشان کرد: ما هميشه ابتکار عمل را در دست ميگيريم و براي پيروزي به اولدترافورد خواهيم رفت.
کريستيانو رونالدو در خصوص شادي نکردن پس از به ثمر رساندن گل مقابل تيم سابقش اظهار داشت: 6 سال براي منچستر بازي کرده بودم و هنگامي که به آن تيم رفتم فقط يک بچه بودم. همان طور که همه ميدانند، احترام فراواني براي باشگاه قائلم و به خاطر اين احترام پس از گلزني شادي نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]