تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 328 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کرنر اشتباه منجر به گل منچستر شد

راديو مارکا در تحليل صحنه‌هاي مشکوک ديدار شب گذشته رئال و منچستريونايتد در ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد: يک پنالتي به سود رئال گرفته نشده است.

رئال مادريد شب گذشته در دور رفت مرحله يک‌هشتم ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ميزبان منچستر يونايتد بود که اين بازي با نتيجه تساوي يک بر يک با گل‌هاي ولبک براي منچستر و کريستيانو رونالدو براي رئال مادريد به پايان رسيد.

به گزارش فارس،راديو مارکا پس از اين بازي در تحليل مسابقه به دو صحنه حساس اشاره و اعلام کرد: در بازي شب گذشته 2 صحنه مشکوک داوري اتفاق افتاد که هر دو به ضرر رئال مادريد بود. داور آلماني مسابقه پس از خطاي جونز روي دي ماريا در محوطه جريمه يک پنالتي را به سود رئال مادريد اعلام نکرد. بازيکن منچستر در محوطه جريمه تيمش مهاجم رئال مادريد را هل داد.

علاوه بر اين وي به اشتباه، يک ضربه کرنر را تقديم تيم ميهمان کرد که منجر به گل اول بازي توسط شياطين سرخ شد. اين در حالي بود که توپ قبل از خروج از زمين مسابقه به پاي کاگاوا برخورد کرده بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مورينيو:
    مي‌توانيم در اولدترافورد بيش از يک گل بزنيم

سرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از تساوي خانگي تيمش مقابل منچستر يونايتد در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا معتقد است که شاگردانش مي‌توانند در بازي برگشت بيش از يک گل به ثمر برسانند.

ژوزه مورينيو پس از تساوي يک بر يک تيمش مقابل منچستر يونايتد در مرحله يک‌هشتم ليگ قهرمانان اروپا در سانتياگو برنابئو مطمئن است که رئال مادريد مي‌تواند بيش از يک گل در اولدترافورد به ثمر برساند.

به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: در بازي برگشت آزادي بيشتري وجود دارد. فکر مي‌کنم برنده در دقيقه پاياني مسابقه مشخص مي‌شود. اين يک مسابقه 50-50 است. تساوي يک بر يک نتيجه بدي نيست و ما مي‌توانيم در خانه آنها گل‌هاي بيشتري بزنيم.

سرمربي پرتغالي مادريد ادامه داد: فکر مي‌کنم بازيکنانم تمام تلاش خود را انجام دادند. ما کارمان را با قدرت شروع کرديم و مسابقه سختي داشتيم. فرصت خوبي براي گلزني داشتيم که توپ به تير دروازه اصابت کرد و وقتي آنها براي اولين بار وارد نيمه زمين ما شدند، بدون اينکه موقعيت خاصي داشته باشند توانستند گلزني کنند و اين شرايط سختي براي بازيکنان بود.

وي خاطرنشان کرد: مي‌توانيم در بازي برگشت گل‌هاي بيشتري بزنيم. آنها در نيمه دوم 2 فرصت بسيار خوب داشتنند اما نتوانستند از آن استفاده کنند زيرا ما بازي را در دست داشتيم. اينجا ليگ قهرمانان است؛ اين رقابت‌ها به صورت رفت و برگشت انجام مي‌شود و من فکر مي‌کنم آنها کارشان را خوب انجام دادند.

مورينيو تأکيد کرد: اين مسابقه چيز جديدي نبود و شگفت‌زده نشديم. نه از مسابقه و نه از نتيجه تعجبي نکرديم. اين چيزي بود که من منتظرش بودم زيرا در دور برگشت آزادي بيشتري خواهيم داشت و من فکر مي‌کنم برنده مي‌تواند در دقيقه پاياني مشخص شود.

رونالدو:به خاطراحترام به يونايتدخوشحالي نکردم

ستاره پرتغالي رئال مادريد اعلام کرد که به دليل احترام به تيم سابقش، پس از گلزني به منچستر خوشحالي نکرده است.

به گزارش فارس، کريستيانو رونالدو با وجود تساوي مقابل منچستر يونايتد در سانتياگو برنابئو، از صعود رئال مادريد به مرحله يک‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مطمئن است. وي با آگاهي از اين که تيمش بايد براي راهيابي به دور بعد در اولدترافورد گلزني کند، معتقد است کاملا توانايي انجام اين کار را دارند و افزود: من فکر مي‌کنم فرصت خوبي براي گلزني مقابل منچستر و راهيابي به دور بعد مسابقات داريم. ستاره پرتغالي قوهاي سپيد خاطرنشان کرد: ما هميشه ابتکار عمل را در دست مي‌گيريم و براي پيروزي به اولدترافورد خواهيم رفت.

کريستيانو رونالدو در خصوص شادي نکردن پس از به ثمر رساندن گل مقابل تيم سابقش اظهار داشت: 6 سال براي منچستر بازي کرده بودم و هنگامي که به آن تيم رفتم فقط يک بچه بودم. همان طور که همه مي‌دانند، احترام فراواني براي باشگاه قائلم و به خاطر اين احترام پس از گلزني شادي نکردم.

2. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من نمی خوام چیزی رو القا کنم. من نگفتم که چه تیمی بهتر بود. من نگفتم که بازی پایاپای بود یا نبود.

حرف حساب من اینه که صحبت کردن در مورد "اگر"ها کار بیهوده ایه.
    تنها چیزی که ارزش صحبت کردن رو داره، اتفاقاتی اند که روی دادند نه اتفاقاتی که ای کاش روی می دادند.
    بهتر نیست اینکه چه چیزی ارزش صحبت کردن داره رو به بچه های تاپیک رئال واگذار کنید دوست عزیز؟ به هر حال کسی شما رو مجبور نکرده بحث های تاپیک رئال رو دنبال کنید.

جدای از نتیجه به نظرم منچستر حرفه ای تر از ما بازی کرد و همون بلایی که چلسی سر بارسا آورد، سر ما آورد.به نظرم توانایی گل زدن در اولدترافورد رو داریم. خصوصا به این دلیل که اونچا منچستر مثل برنابئو دفاعی بازی نمی کنه...هرچند نتیجه لازم رو گرفته اما از نظر حیثیتی دوست نداره تو زمین خودشم دفاع کنه. و این بهترین موقعیت میشه برای ما که بازیکنهامون نیاز به فضا دارن.

4. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بهتر نیست اینکه چه چیزی ارزش صحبت کردن داره رو به بچه های تاپیک رئال واگذار کنید دوست عزیز؟ به هر حال کسی شما رو مجبور نکرده بحث های تاپیک رئال رو دنبال کنید.
    بله حق با شماست. ادامه بده به اگر اگر گفتن.

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بحثای شما چیزی رو ثابت نمیکنه مهم اینه که رئال بهتر بازی کرده منچسترم شانس آورده که زیاد گل نخورده
    من دارم حقیقت رو میگم چون طرفدار دو آتیشه دو تیم هستم اینم میتونید تو پستای قبل ببینید

7. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان لطفا احترام همدیگه رو حفظ کنیم و یادمون باشه که نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوته ... بنابراین از هر اختلاف نظری کوه نسازیم ...

ممنون /

------------------------------------------------------------------

جدای از نتیجه به نظرم منچستر حرفه ای تر از ما بازی کرد و همون بلایی که چلسی سر بارسا آورد، سر ما آورد.به نظرم توانایی گل زدن در اولدترافورد رو داریم. خصوصا به این دلیل که اونچا منچستر مثل برنابئو دفاعی بازی نمی کنه...هرچند نتیجه لازم رو گرفته اما از نظر حیثیتی دوست نداره تو زمین خودشم دفاع کنه. و این بهترین موقعیت میشه برای ما که بازیکنهامون نیاز به فضا دارن.
    من البته فکر میکنم یونایتد در برگشت هم با همین شیوه بازی میکنه به دو دلیل :

1- اینکه نتیجه ی خوبی رو کسب کرده در بازی رفت و در خانه ی رئال

2- تیمی که " باید " در اولد ترافورد حتما گل بزنه رئال هست ...

9. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان لطفا احترام همدیگه رو حفظ کنیم و یادمون باشه که نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوته ... بنابراین از هر اختلاف نظری کوه نسازیم ...

ممنون /

------------------------------------------------------------------

من البته فکر میکنم یونایتد در برگشت هم با همین شیوه بازی میکنه به دو دلیل :

1- اینکه نتیجه ی خوبی رو کسب کرده در بازی رفت و در خانه ی رئال

2- تیمی که " باید " در اولد ترافورد حتما گل بزنه رئال هست ...

اگه برگشت هم اینطوری بازی کنه که دیگه فاجعست. من فکر می کنم به لحاظ حیثیتی هم که شده کمی باز تر بازی کنه..و اینکه توانایی حد اقل 1 گل زدن رو داریم...یعنی اگه می خوایم قهرمان بشیم باید داشته باشیم...اگه نتونیم 1 گل بزنیم همون بهتر که حذف شیم !

11. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان کسی میتونه لینک دانلود کلیپ دریبل تاریخی فرناندو ردوندو رو بذاره؟

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کاسیاس کی برمیگرده؟
    من بیشتر ترسم از درون دروازس برای بازی برگشت .تو وجود این لوپز نمیبینم بتونه تو جو سنگین اولدترافورد خوب گلری کنه .حالا اینجا خیلی توپ نریختن رو دروازش ولی بازم ناهماهنگیش با دفاع وسطا به چشم اومد. واقعا بد موقعی از فصل کاسیاس از دست رفت.
    اینجور بازیا یکی مثل کاسیاس رو میخواد تا فشار سنگین بازی تو زمین حریف و جو خاصش رو تحمل کنن. .خدا رحم کنه . اونجا فقط اگر گل اول رو ما بزنیم با توجه به قدرت در ضد حمله شانس صعود خوبی خواهیم داشت.

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاسیاس کی برمیگرده؟
    من بیشتر ترسم از درون دروازس برای بازی برگشت .تو وجود این لوپز نمیبینم بتونه تو جو سنگین اولدترافورد خوب گلری کنه .حالا اینجا خیلی توپ نریختن رو دروازش ولی بازم ناهماهنگیش با دفاع وسطا به چشم اومد. واقعا بد موقعی از فصل کاسیاس از دست رفت.
    اینجور بازیا یکی مثل کاسیاس رو میخواد تا فشار سنگین بازی تو زمین حریف و جو خاصش رو تحمل کنن. .خدا رحم کنه . اونجا فقط اگر گل اول رو ما بزنیم با توجه به قدرت در ضد حمله شانس صعود خوبی خواهیم داشت.
    پزشکا که گفتن زودتر از چیزی که گفت میاد من فکر میکنم بازی برگشت درون دروازه باشه

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پزشکا که گفتن زودتر از چیزی که گفت میاد من فکر میکنم بازی برگشت درون دروازه باشه
    اگه هم باشه امیدی نیست که آماده ی آماده باشه
    لوپز هم نشون داد زیاد نمیشه بهش اطمینان کرد
    سره یه صحنه که فاجعه کار کرد همون توپی که آلونسو برگردوند

راموس: گلي که خورديم، تقصير من بود

سرخيو راموس، مدافع رئال مادريد، با قبول مسئوليتش روي گل شب گذشته دني ولبک، تاکيد کرد که در رقابت هاي چمپيونزليگ فرصت اشتباه زيادي وجود ندارد.

در ديدار شب گذشته ابتدا يونايتدها با گل دني ولبک پيش افتادند، گلي که از روي يک ضربه کرنر و اشتباه راموس و ديه گو لوپس به ثمر رسيد.

هرگز راموس اشتباهش روي گل را پذيرفت اما تاکيد کرد که در آن صحنه اصلا نبايد براي منچستريونايتد کرنر گرفته مي شد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ولبک بهتر از من کار کرد اما در آن صحنه کرنري اتفاق نيفتاد. اين قطعي است. در ليگ قهرمانان جاي زيادي براي اشتباه وجود ندارد. "

اين ملي پوش اسپانيايي تاييد کرد که ترجيح مي دادند با نتيجه متفاوتي پاي به ديدار برگشت مي گذاشتند اما هنوز هم به صعود خوش بين است.

" ما دوست داشتيم با نتيجه متفاوتي به الدترافورد مي رفتيم اما بايد خوش بين باشيم و از بازي فوق العاده اي که رئال در اين ديدار ارائه داد، احساس رضايت کنيم. هرچند موقعيت زيادي را از دست داديم.

در بعضي ديدارها، موقعيت هاي خيلي خوب هم تبديل به گل نمي شود اما همه بازيکنان تمام تلاش شان را انجام دادند.

ما بايد به منچستر برويم و با همين روحيه بازي کنيم و باور داشته باشيم که مي توانيم به پيروزي برسيم."

16. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •