دوستان هم موقع آپدیت 1.22 هم 1.28 ، این ارور رو بهم میده ! چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هم موقع آپدیت 1.22 هم 1.28 ، این ارور رو بهم میده ! چیکار کنم ؟
شما قبل از اپدیت کردن بازی رو در کامپیوترتون نصب کردید؟
شما یا بازی رو هم هنور نصب نکردی یا انکه ویندوزت رو تعویض کردی و میخوای توی ویندوز جدید بازی رو اجرا کنی یا اینکه بازی شما نصبی نیست و فقط unzip شده پس توی ریجستری ثبت نشده که در این صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل رو دانلود و اجرا کن...
هم تو لپ تاپ من(دل 5010 ) هم تو لپ تاپ پسر عمه م ( دل 5110 ) هردوشون این ارور رو میدن ! نسخه بلک باکس رو نصب کردم و تموم شد ولی این آپدیت ها نمیشن . این فایل رو میزنم تست میکنم نتیجه رو میگم بهتون .
راستی من الان هم 1.22 رو دارم هم 1.28 رو . فقط همون 1.28 رو نصب کنم کافیه ؟ ( و شامل آپدیت های گذشته میشه ؟ ) یا اینکه اول باید 1.22 رو نصب کنم بعدا از روش 1.28 رو ؟
حالا هم که تونستم آپدیت رو نصب کنم این اخطار رو میده :چیکار کنم حالا؟
کرک بازی رو عوض کن ... مشکل از کرک بازی
دوستان شرمنده من تازه شروع كردم اين بازي رو ... آپديت 13 و 17 و بعدش 22 رو ريختم بدون مشكل بالا اومد با كرك همون ريلود 22 ...
خلاصه تو چپتر 4 وقتي از قايق پياده ميشم يه كم كه ميره جلو يه دري هست كه بايد با تير بزني قفلش باز شه اما پشتش هيچ چيزي نيست و خاليه !! خلاصه باگ گرافيك هست نميدونم مشكل كجاست !؟! 3 چپتر بدون مشكل ! الان يهو گير كرده ...
در ضمن كارت گرافيك آپديت هست دوباره directx ريختم هرچند با اين همه بازي ها رو بازي كردم از sleeping dogs تا mw3 و battlefield و gta iv و ...
بعدش آپديت 56 و 57 رو هم ريختم و با كرك اونها صفحه مشكلي alert ميومد با كرك اسكيدرو هم no connection مياد ... فعلا فقط با كرك reloaded اجرا ميشه اونم تو اين مرحله به چيز رفته !!
حالا چي كار كنم ؟ كرك فيكس اي چيزي نيست ؟؟
اينم از اين قضيه كه رفته تو مخ من :
آپدیت 1.0.0.57 ریلودد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت 1.0.0.78 ریلودد :
پست اول به روز شد.
Last edited by amirpers; 27-10-2012 at 18:50.
سلام.دوستان عزیزی که نسخه 27 گیگ رو نصب کردن کمک کنن.من این نسخه رو دانلود کردم ولی متاسفانه در هنگام نصب DVD3 با این ارور مواجه مشم:
البته Ignore میزنم بقیه بدون مشکل نصب میشه.تقاضا دارم یکی از شما دوستان این فایل bd_objmodels.rpf رو برام اپلود کنه که من مجبور نشم 8 گیگ رو دوباره دانلود کنم.فایل دانلودی من توسط HJ Split بخش بندی شده بود که احتمالا این DVD3 کمی بد دانلود شده.ادرس فایل موردنیازم هم در خود عکس موجوده.خدا خیرتون بده
بروز رسانی: متاسفانه حجمش حدود 45 مگ هست.یعنی کسی پیدا میشه این حجمو واسم اپلود کنه؟که منو از 8 گیگ نجات بده؟!!!ای خدا!!!
Last edited by kalantarahura; 28-10-2012 at 11:50.
دوست عزیز این هم خدمت شما. از حالت فشرده درش بیار :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)