ﻣﻦ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻤﯽﺩﻭﻧﻢ ﺟﺎﺵ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﺳﺖ ﯾﺎ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻝ ﺳﯽ ﺩﯼ ﮔﺎﻻﮐﺴﯽ ﺍﺱ ﺗﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﯽ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﻨﻢ ﺍﮔﻪ ﻣﯽﺷﻪ ﯾﻪ ﺗﻮﺿﯿﺤﯽ ﺑﺪﯾﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ
ﻣﻦ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻤﯽﺩﻭﻧﻢ ﺟﺎﺵ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺍﺳﺖ ﯾﺎ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻝ ﺳﯽ ﺩﯼ ﮔﺎﻻﮐﺴﯽ ﺍﺱ ﺗﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﯽ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﻨﻢ ﺍﮔﻪ ﻣﯽﺷﻪ ﯾﻪ ﺗﻮﺿﯿﺤﯽ ﺑﺪﯾﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻥ
منکه همیشه با لباسم تمیز میکنم
ولی بهترینش دستمال عینک هستش کاملا پاک میکنه عین آینه میشه.
فقط با سمباده تمیز نکن...خیالت راحت پارچه و اینها خط نمیندازه روش
حالا یه سوال از دوستان دارم این گالکسی اس تری من ظاهرا خودش اتوماتیک فایل 25 مگابایتی آپدیت اندروید رو دانلود کرده و بهم پیام نصب و ارتقا سیسم عاملشو میده خواستم بگم که این خطری نداره براش. آیا برنامه ها و اطلاعاتم پاک میشه؟
بهترین برنامه برای بک آپ گرفتن از طریق کامپیوتر چیه ؟ چون می خوام با کامپیوتر اطلاعات شماره تلفن ها که خیلی مهمه رو برگردونم
یادم نرفته بگم با اپ دیتی که بالا ذکر کردم ایا ورژنش از 4.0 به 4.1 ارتقاء پیدا می کنه ؟ حالا واقعا سرش به تنش می ارزه ؟ چون بعضی ها ناراضی بودن چون نمی خوام دوباره کاری کنم
ضمنا وقتی می خوام خود موبایل رو بعنوان روتر از وای فای اون اسفاده کنم از من کی کد یا رمز می خواد پیش فرض اون چنده انواع شماره ها رو امتحان کردم
ممنون میشم جواب بدید
Last edited by tekno2006; 29-10-2012 at 01:52.
سلام عزيز
اون اپديت 25 مگي رو بنده 2هفته پيش زدم هيچ مشكلي پيش نمياد چيزي پاك نميشه.
اپديت 4.1 نيستش اگه 4.1 بياد حدودا 700 مگ هستش.
در مورد رمز هم خود گوشي تنظيماتش كه بري رمز نشون ميشه الان حضور ذهن ندارم كجاش بود رمز پيش فرض هم نداره يه سري حروف و عدد هستش.
سلام
از وقتی که گوشی رو خریدم پیغام آپدیت داده ولی ترسیدم که چیزی یا مثلا Contact هام پاک شه آپش نکردم .
پس منم آپش کنم و مشکلی نیست دیگه ؟
اگه آپ 700 مگی بیاد یعنی 4.1 هست و Contact ها و چیزای دیگه پاک میشه ؟
گوشیم رووت نیست چجوری میتونم backup بگیرم ؟
ممنون
اگه حجم آپدیت زیاد نباشه یعنی از 100 مگ بیشتر نباشه چیزی از گوشیت پاک نمیشه
آره آپ کن مشکلی پیش نمیاد
اگه آپدیتی واست اومد که 700 مگ حجم داشت حتما باید از اطلاعاتت بک آپ بگیری
من از نرم افزار Go backup استفاده میکنم
من قبلا نوت 1 ماله يكي از دوستان رو از اندرويد 2.3 به 4 اپديت زدم هيچي پاك نشد.
با گوشي به وايفاي وصل شدم و از همون قسمت software update اپديتش كردم.
نميدونم شايدم من اشتباه ميكنم![]()
ممنون دوست عزیز . این برنامه Go Backup بدون رووت بودن گوشی کار میکنه دیگه ؟ ممکنه لینکی ازش برای دانلود بزاری و طریقه استفاده ازشو راهنمایی کنی؟
یه سوال دیگه ، چجوری میشه گوش یرو Mass Storage کرد ؟
نه اشتباه نکردی....هیچی پاک نمیشه......فقط سام قبلش میگه واسه محکم کاری back up بگرید.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)