آقا دمت هات همین مشکل باتن کانفیگوریشن بود که باید روی هر دو میذاشتم.
آقا این داوری بد جور تو مخه. همش تو ورزشگاه دارن توپ تانگ فشفشه و میخونن این چه وضعشه آخه. دقیقه 3 بازی یه تنه ساده و کارت زرد میده!!! هر جور هم توپ و بگیری خطا اعلام میشه!!
آقا دمت هات همین مشکل باتن کانفیگوریشن بود که باید روی هر دو میذاشتم.
آقا این داوری بد جور تو مخه. همش تو ورزشگاه دارن توپ تانگ فشفشه و میخونن این چه وضعشه آخه. دقیقه 3 بازی یه تنه ساده و کارت زرد میده!!! هر جور هم توپ و بگیری خطا اعلام میشه!!
دوستان واسه مستر لیگ پچی مچی چیزی نیومده؟ اینجوری ک اصن پیشرفت نمیکنن که!![]()
دوست من این برا همه نسخه ها نصب میشه یا ما اسکدروی ها باید سماغ بمکیم هنوز؟
کی گفته رو نسخه اسکیدرو پچ نصب نمیشه ؟ هر کی میگه نمیشه بلد نیست اینکارو انجام بده ....
تو قسمت مشکلات نصب و اجرا یه چیزایی نوشتید میشه کامل و مرحله به مرحله بگید ما هم پچ رو نصب کنیم ؟ نسخه من اسکیدرو هر کاری کردم لباسا و آرام ها درست نشد .
شما برو یه پچ از سایت خارجی pes-patch.com بگیر ... یکی که دلخواهته بعد از محتویاتش بهم عکس بده تا راهنماییت کنم ... از سایتهای ایرانی چیزی دانلود نکن .... چون معلوم نیست چی هست و سالم یا نه
میشه اگه dlc رسمی کونامی اومده لینکش رو بزارید مستقیم باشه بی زحمت
نه همشو نخوندم . آخه بعضی از تنظیماتش ثابته و نیاز نداره بخونیمولی هروقت نسخه جدید میاد توی قسمت آخر Command List مینویسه چه دکمه ها و کنترل هایی به بازی اضافه شده یا تغییر کرده
میتونی بری بخونی بیشتر آشنا بشی .......... نوشته Controls Changed From PES 2012 آخرین صفحه Command List
پیشرفت بازیکنان خیلی مسخره شده.دیگه مثل قبل نیست و بیشتر بسته به آیتمهایی داره که برای بازیکن تعریف میکنید ولی مثلا با یه کفش،قدرت شوت زنی یه بازیکن 5 تا میره بالا یا آیتمهایی هم هستن که کلا اورال تا 9-10 تا اضافه میشه.اینکه نشد پیشرفت.
توی بازیکنان دیگر تیمها هم دقت کنید اکثرا یا ثابتن یا پسرفت داشتند.ولی پیشرفت خیلی خیلی کم هست حتی در بین بازیکنان جوان.
با اینحال شما برای پیشرفت نیاز به خرید اون آیتمها داریو و موجودی شما با gp زیاد میشه.من با cheat engine خیلی راحت بالا پایینش میکنم که یکم آموزش میخواد.اینم یه برنامه کوچیک برای بالا بردن gp هم در مستر لیگ هم در بال:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهنوز نیومده.قراره اواسط ماه جاری میلادی(اکتبر)بیاد.یکی دو هفته دیگه...
------------------------------
اگه با حجمش مشکل نداری از پچهای pesedit استفاده کن.بازیکنان کلاسیک هم درست میشن.نه بابا
اسم بازیکنان بعضی تیمها درست نیست
مخصوصا اسم بازیکنان قدیمی
مثل پله ون باستن رود گولید زیدان و ....
Last edited by mohammad_87; 05-10-2012 at 19:29.
نه بابا
اسم بازیکنان بعضی تیمها درست نیست
مخصوصا اسم بازیکنان قدیمی
مثل پله ون باستن رود گولید زیدان و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)