سلام
وقت بخیر
میخواهم در فایروال نود 32 samrt security 5 چند تا رول اضافه و کم کنم.
راهنمایی اگر ممکن هست.
ممنون
سلام
وقت بخیر
میخواهم در فایروال نود 32 samrt security 5 چند تا رول اضافه و کم کنم.
راهنمایی اگر ممکن هست.
ممنون
سلام یه سوال داشتم اونم اینه که چرا من از هرجا یوزر پس میگیرم و میزنم برای نود32 ام میگه اشتباه هست در صورتی که یوزر های چندین سایت رو که همون روز هم گذاشتن رو امتحان کردم و جواب نداده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان برای آپدیت آفلاین این کارها لازم نیست ، فایل های با پسوند dat مثل em000_32.dat که تعدادشون 19 تا هست رو از آدرس زیر کپی کنید در یک درایو دیگه و بعد از نصب ویندوز جدید یا روی یک سیستم دیگر وارد safe mode شده و فایل ها رو جایگزین فایل های قدیمی کنید.
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security
من چند روز پیش روی یک سیستم دیگه امتحان کردم.چه طور انجام دادید که نشد ؟ من این کار رو از نسخه 3 تا 6 انجام می دهم ، اما هیچ وقت آپدیت های نسخه های قبل رو به نسخه های بعد انتقال ندادم (شاید این کار عملی نباشه) اما انتقال آپدیت های یک ورژن به همون ورژن (مثلا نسخه 6.0 به نسخه 6.1) در یک سیستم دیگر یا یک ویندوز جدید کاملا عملی است.عزیز الان این کار رو هم کردم،بازم نشد
Last edited by Locker; 13-02-2013 at 18:20.
الان چند روزه لپتاپ رو روشن میکنم eset این رو بهم نشون میده ، البته IP که نشون میده تو عکس پاک کردم ، این چیه؟ دقیقا چی میگه ؟
![]()
سلام دوستان :eset smart نصب کردم هرچی بهش یوزر پسورد بهش میدم قبول نمیکنه وerror0008میده چکار کنم
سلامسلام یه سوال داشتم اونم اینه که چرا من از هرجا یوزر پس میگیرم و میزنم برای نود32 ام میگه اشتباه هست در صورتی که یوزر های چندین سایت رو که همون روز هم گذاشتن رو امتحان کردم و جواب نداده
این لینک رو ببنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kases; 14-02-2013 at 00:24.
سلام
من نود 6 اسمارت سیکورتی رو از سایت اصلی دانلود کردم
افلاین و با یوزر و پس تو نت هم اپدیت کردم
ولی هر کار کردم اکتیو نشد ایا لازم اکتیوش کنم و اگر اری چگونه؟
دوستان موقع نصب ورژن 6 این ارور رو میده، پوشه نسخه قبلی هم پاک شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کمک کنید!
سلام " ورژن ویندوزتون با این نسخه نمیخونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)