هر دو مدل قابلیت ضبط و پخش از خود تلویزیون رو دارند ولی اگر می خوای از تلویزیون ضبط کنی و رو کامپیوتر ببینی که مطمئنا با هیچکدوم نمیشه. علتش هم حفظ کپی رایت تصاویر شبکه ها و در نتیجه کد کردن تصاویر ضبط شده هست.
هر دو مدل قابلیت ضبط و پخش از خود تلویزیون رو دارند ولی اگر می خوای از تلویزیون ضبط کنی و رو کامپیوتر ببینی که مطمئنا با هیچکدوم نمیشه. علتش هم حفظ کپی رایت تصاویر شبکه ها و در نتیجه کد کردن تصاویر ضبط شده هست.
توزیع نور گاها یکنواخت نیست و ممکنه میزان براتنس در قسمتی از تصویر بیشتر باشه هم در edge LED مثل تلویزیون شما و هم در full LED ها، اما توزیع رنگ یکنواخته و حالت قرمز داشتن غیرموجهه، به نظر من ممکنه پنلتون مشکلی داشته باشه، بازم از بچه ها بپرسید.نوشته شده توسط amir_82111
اگه مشکلی داشته باشه با گارانتی تماس بگیرید تا یه تکنیسین براتون بفرستن و بررسی کنن.
درضمن منوی مخفی که میرید کار خطرناکیه، بودن تو این تاپیکا کسایی که دست زدنو خراب کردن تلویزیونشونو.
كار تعويض تلوزيون خراب ما فعلا به اينجا رسيده :
شبي كه دفعه اول تكنسين شركت اومده بود براي نصب و متوجه شديم تلويزيون خرابه، تكنسين گفت فردا شما تلويزيون رو ببريد فروشگاهي كه ازش خريديد. بعد صبح روز بعدش خود تكنسين زنگ زد گفت فعلا نبريد من بايد دوباره بيام از خرابي عكس بگيرم. دوباره شب روز بعد اومد از خرابي عكس گرفت و گفت كه شما به فروشگاه زنگ بزنيد و باهاشون هماهنگ كنيد تا بهتون جايگزين بدند. ما زنگ زديم فروشگاه گفت كه شما بايد صبر كنيد تا از شركت براي فكس بشه برگه هاي مربوطه تا ما خودمون به شما زنگ بزنيم. خلاصه امروز صبح من دوباره زنگ زدم شركت و گفتم بالاخره تكليف ما چيه، 5 ميليون پول تلويزيون داديم از جعبه خراب در اومده حالا هم كه دو سه روزه معطل شديم، اپراتور گفت كه گزارش مشكل شما تو سيستم ثبت شده و بايد منتظر باشيد تا از طرف امور مشتريان شركت به شما زنگ بزنن تا براتون تلويزيون جايگزين بفرستن! گفتم يعني با فروشگاه ما نبايد كاري داشته باشيم؟ گفت نه! گفت تا دو سه روز آينده با شما تماس گرفته ميشه! گفتم يعني حداكثر تا آخر هفته همه چي تموم ميشه؟ گفت بله.
حالا منتظريم ببينيم كه كار به كجا ميرسه!
فقط نكته اي كه در اين ميون مشخص شد اينه كه خودتون به هيچ وجه دستگاهي رو كه مي خريد باز نكنيد! حتما منتظر بمونيد تا تكنسين شركت بياد و باز كنه! چون خود تكنسين مي گفت شما اگر خودتون باز مي كرديد و اين مشكل رو مي ديديد شركت به هيچ وجه گردن نمي گرفت!!!![]()
درسته موقع خرید در مغازه باید تاکید کنند که در کارتن رو خودتون باز نکنید. شما باید با گلدیران تماس بگیرید و بهشون بگید براتون همراه نصاب یک تلویزیون نو بفرستند و مورد خراب رو با خودشون ببرند. چون من تجربشو دارم میگم تعوض وظیفه اوناست.
اگه کسی lm66100 داره میشه بگه ازش راضی هست یا نه
دوستان سلام
این تلویزیون ما فک کنم یه مشکلی داره خاستم ببینم شما سر در میارین مدل تلویزیون ls4600ta
مشکل اینه که وقتی صفحه یکرنگ مشخص رو نشون میده البته رنگهای روشن به نظرم وسط تصویر تیره تره مث یه خط میمونه درست وسط تصویر انگار تصویر از وسط دو نصف میشه البته کمرنگه خیلی مشخص نیست اونم وقتی این طوری میشه که دوربین حرکت کنه یا یه تصویر سریع پخش بشه در حالت ثابت هیچ مشکلی نداره
حالا به نظر شما تلویزیون ایراد پیدا کرده یا این مدل پایینا همینطورین اخه این مدها تکنولوژی های تصویر مث local dommming micro domming چه میدونم از این جور چیزارو نداره
امروز این مدل رو خریدیم. انشاالله که خوبه
وقتی نصب کردند نظرم رو میگم
از همه دوستان هم متشکرم ... انشاالله جبران می کنم
من٧٦١٠٠ دارم و ازش خيلي راضيم...من ميخام يه سينماي خانگي ام بخرم؟همين ال جي رو بخرم؟چه مدلي؟
سلام به دوستان
یه مشکل دارم
این که وقتی یه فیلمیو از طریق لپتاب روی تلویزیون میبینیم اندازه تصویر کوچیکه چجوری تمام صفحه کنم
یه چیز جالب:
من آخرین ورژن نرم افزار رو واسه LM62000 از سایت اصلی ال جی گرفتم که 04.31.30 بود ولی تی وی من این فایل رو نشناخت بعدش ورژن 04.04.47 رو از سایت گلدایران گرفتم بازم تی وی من فایل رو نشناخت ولی ورژن 04.10.08 رو از سایت ال جی ایران گرفتم که تی وی این فایل رو میشناسه.
به نظرتون جریان چیه؟
حالا کسی ورژن 04.10.08 رو نصب کرده؟چیزی غیر فعال نشده؟
Last edited by amir_82111; 28-01-2013 at 18:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)