audio technica ckm55
audio technica ckm55
سلام
نه تا این حد نباید فرق بکنه ولی شما با یه هدفون دیگه هم تست بکنین ببینین این قدر تفاوت دارن با هم.
البته واقعا حیف صدای فلت و خوب j3 رو با هدفونی مثل بیتس شنید.بنظر من شما انتخابهای بهتری میتونی داشته باشی .البته اگه بیس قوی مد نظرتون نباشه.
تو این حدود و رنج قیمت سنهایزر ها معمولا بیس قوی دارن.پیشنهاد میکنم از هدفونهای audio technica تهیه کنین.مثل مدل ck303
موفق باشین
مدل گوشیتون رو می فرمایین؟و اینکه با چه هدفونی بیشتر میخواین استفاده کنین؟و حد اقل تا چه قیمتی امپ میخواین؟
مرسی سالار عزیز . این مدلی که گفتی مید و تفکیک صدای خوبی داره؟ من همیجور که چرخ میزدم با مدل Klipsch S3 برخوردم نسبت به مدلی که معرفی کردی حدود 20 تومن شاید گرونتر باشه . ارزشش داره اینو بگیرم؟
Last edited by ali7777; 23-09-2012 at 18:37.
بله حتما.محصولات klipsch صدای خیلی خوبی دارن البته کیفیت ساخت پایین.اگه بطور اماتوری میخواین استفاده کنین تفاوتی ندارن البته بیس klipsch قوی تر هست.
سلام. تاپیک خوبیه اینجا واقعا.
دوستان من یه ایر فون میخواستم برای گوشی(one x) که اولش میخواستم مدل جدید وایرلس سونی رو بگیرم ولی وقتی تاپیکو مرور میکردم فهمیدم که تو ایر فون هم وایرلس کیفیت پایین تری داره!
الان مدل cx-281 به نطرتون خوبه؟ من کیفیت و noise cancelling خیلی برام مهمه! مدل cx-400 هم موجوده تو ایران؟ قیمت این دو تا دستگاه رو هم اگه کسی میدونه میشه لطفا بگه؟
آخرین سوال هم اینه که جایی هست برای اینکه همه ی کارای sennheiser رو داشته باشه و بشه تست کرد.
راستی این کاره monster هم الان توی یه سایت دیدم به نظرتون خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
Cx281 بيس قوي داره و نويز ايزوليه قوي هم نداره.cx400 رو تا بحال نديدم و تست نكردم.
Monster turbine مدل copper بد نيست ولي با اين قيمت هدفونهاي بهتري ميتونين تهيه كنين.
اگه ايزولاسيون خيلي براتون مهمه پيشنهاد ميكنم هدفون akg k 390nc رو تهيه كنيد.
دوست عزیز حالا جدا از اینکه این هدفون چه مشکلی داره
میتونید توی تنظیمات پلیر صدایی که به گوشی سمت چپ میده رو قوی تر کنید تا مشکلتون حل بشه
پس به نطرتون همین cx-281 انتظارات منو بر آورده میکنه؟ میشه یه سایت معتبر هم برای خرید معرفی کنید؟
من میخوام برن خوب خرید کنم و اینکه کیفیت موزیک برام مهمه! شنیدن جزییات بیشتر موزیک برام از بیس مهم تره! آماتور هستم ولی فکر کنم منظورم رو متوجه شده باشید دوست من؟( من فقط میخوام از هندزفری فابریک لعنتی گوشیم بهتر باشه)
مرسی سالار جان این روزا آدمایی مثل شما که گیر میاد که بی منت انقدر خوب مشاوره میدن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)