تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 602 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام بر اساتید بزرگ
    تا 100 تومن ایرفون چی پیشنهاد میکنید
    audio technica ckm55

2. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    الان توی یه برزخی افتادم لطفا اگر کسی تجربه داره کمک کنه
    دیروز دوستم یه htc sensation xe دست دوم خرید که هدفون بیتزش رو من برداشتم برای اتصالش به cowon j3
    حالا که دقت میکنم میبینم صدای گوشی سمت چپ از گوشی سمت راست ضعیف تره
    برای همین یه حسی بهم میگه شاید اصلی نباشه یا شاید همینطوریه
    اگر کسی تجربه داشته بگه که من بدونم برم پس بدم یا نه؟!؟!؟
    سلام
    نه تا این حد نباید فرق بکنه ولی شما با یه هدفون دیگه هم تست بکنین ببینین این قدر تفاوت دارن با هم.
    البته واقعا حیف صدای فلت و خوب j3 رو با هدفونی مثل بیتس شنید.بنظر من شما انتخابهای بهتری میتونی داشته باشی .البته اگه بیس قوی مد نظرتون نباشه.

4. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان بنده قبلا اینجا مشورت کردم یک هدفون akg k99 خریدم اوایل زیاد راضی نبودم ولی به مرور از صداش راضی تر شدم هر چند الان هم احساس میکنم بیس اش یه کم قوی هست الان قصد دارم یک ایرفون برای گوشی و مواقعی که بیرون از خونه هستم تهیه کنم بودجه هم تا حدود 50 - 60 تومن چون استفاده ام ازش کمتر خواهد بود . از برند سنهایزر چیزی گیرم میاد؟ کلا چی پیشنهاد میکنید؟
    تو این حدود و رنج قیمت سنهایزر ها معمولا بیس قوی دارن.پیشنهاد میکنم از هدفونهای audio technica تهیه کنین.مثل مدل ck303

موفق باشین

6. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

درود

دوستان من دنبال یه آمپلی برای گوشیم میگردم...
    اگر میشه یه مدل خوب با قیمت مناسب معرفی کنید.
    اگر آدرس یا لینک هم بدید خیلی ممنون میشم

با تشکر
    مدل گوشیتون رو می فرمایین؟و اینکه با چه هدفونی بیشتر میخواین استفاده کنین؟و حد اقل تا چه قیمتی امپ میخواین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تو این حدود و رنج قیمت سنهایزر ها معمولا بیس قوی دارن.پیشنهاد میکنم از هدفونهای audio technica تهیه کنین.مثل مدل ck303

موفق باشین
    مرسی سالار عزیز . این مدلی که گفتی مید و تفکیک صدای خوبی داره؟ من همیجور که چرخ میزدم با مدل Klipsch S3 برخوردم نسبت به مدلی که معرفی کردی حدود 20 تومن شاید گرونتر باشه . ارزشش داره اینو بگیرم؟
    Last edited by ali7777; 23-09-2012 at 18:37.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مرسی سالار عزیز . این مدلی که گفتی مید و تفکیک صدای خوبی داره؟ من همیجور که چرخ میزدم با مدل Klipsch S3 برخوردم نسبت به مدلی که معرفی کردی حدود 20 تومن شاید گرونتر باشه . ارزشش داره اینو بگیرم؟
    بله حتما.محصولات klipsch صدای خیلی خوبی دارن البته کیفیت ساخت پایین.اگه بطور اماتوری میخواین استفاده کنین تفاوتی ندارن البته بیس klipsch قوی تر هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام. تاپیک خوبیه اینجا واقعا.
    دوستان من یه ایر فون میخواستم برای گوشی(one x) که اولش میخواستم مدل جدید وایرلس سونی رو بگیرم ولی وقتی تاپیکو مرور میکردم فهمیدم که تو ایر فون هم وایرلس کیفیت پایین تری داره!

الان مدل cx-281 به نطرتون خوبه؟ من کیفیت و noise cancelling خیلی برام مهمه! مدل cx-400 هم موجوده تو ایران؟ قیمت این دو تا دستگاه رو هم اگه کسی میدونه میشه لطفا بگه؟

آخرین سوال هم اینه که جایی هست برای اینکه همه ی کارای sennheiser رو داشته باشه و بشه تست کرد.

راستی این کاره monster هم الان توی یه سایت دیدم به نظرتون خوبه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام. تاپیک خوبیه اینجا واقعا.
    دوستان من یه ایر فون میخواستم برای گوشی(one x) که اولش میخواستم مدل جدید وایرلس سونی رو بگیرم ولی وقتی تاپیکو مرور میکردم فهمیدم که تو ایر فون هم وایرلس کیفیت پایین تری داره!

الان مدل cx-281 به نطرتون خوبه؟ من کیفیت و noise cancelling خیلی برام مهمه! مدل cx-400 هم موجوده تو ایران؟ قیمت این دو تا دستگاه رو هم اگه کسی میدونه میشه لطفا بگه؟

آخرین سوال هم اینه که جایی هست برای اینکه همه ی کارای sennheiser رو داشته باشه و بشه تست کرد.

راستی این کاره monster هم الان توی یه سایت دیدم به نظرتون خوبه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    Cx281 بيس قوي داره و نويز ايزوليه قوي هم نداره.cx400 رو تا بحال نديدم و تست نكردم.
    Monster turbine مدل copper بد نيست ولي با اين قيمت هدفونهاي بهتري ميتونين تهيه كنين.
    اگه ايزولاسيون خيلي براتون مهمه پيشنهاد ميكنم هدفون akg k 390nc رو تهيه كنيد.

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    الان توی یه برزخی افتادم لطفا اگر کسی تجربه داره کمک کنه
    دیروز دوستم یه htc sensation xe دست دوم خرید که هدفون بیتزش رو من برداشتم برای اتصالش به cowon j3
    حالا که دقت میکنم میبینم صدای گوشی سمت چپ از گوشی سمت راست ضعیف تره
    برای همین یه حسی بهم میگه شاید اصلی نباشه یا شاید همینطوریه
    اگر کسی تجربه داشته بگه که من بدونم برم پس بدم یا نه؟!؟!؟
    دوست عزیز حالا جدا از اینکه این هدفون چه مشکلی داره
    میتونید توی تنظیمات پلیر صدایی که به گوشی سمت چپ میده رو قوی تر کنید تا مشکلتون حل بشه

14. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    Cx281 بيس قوي داره و نويز ايزوليه قوي هم نداره.cx400 رو تا بحال نديدم و تست نكردم.
    Monster turbine مدل copper بد نيست ولي با اين قيمت هدفونهاي بهتري ميتونين تهيه كنين.
    اگه ايزولاسيون خيلي براتون مهمه پيشنهاد ميكنم هدفون akg k 390nc رو تهيه كنيد.
    پس به نطرتون همین cx-281 انتظارات منو بر آورده میکنه؟ میشه یه سایت معتبر هم برای خرید معرفی کنید؟
    من میخوام برن خوب خرید کنم و اینکه کیفیت موزیک برام مهمه! شنیدن جزییات بیشتر موزیک برام از بیس مهم تره! آماتور هستم ولی فکر کنم منظورم رو متوجه شده باشید دوست من؟( من فقط میخوام از هندزفری فابریک لعنتی گوشیم بهتر باشه)

مرسی سالار جان این روزا آدمایی مثل شما که گیر میاد که بی منت انقدر خوب مشاوره میدن

16. این کاربر از amirjet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •