تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 421 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 4205

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

وختی کسی چیزی میپرسه مثلا چندمو می خونی ترم چندی نمرت چند شد از چی قبول شدی ولی نمی خوایم جواب بدیم چی بگیم؟
    جوابهای کوتاه و مختصر نشانه عدم رضایت شما از سوالات مطرحی هست اگر طرف فهیم باشه خودش کوتاه میاد ادامه نمیده اما اگر اصرار کرد و ادامه داد بحث رو عوض کنید با یک موضوع انحرافی مثلا پرسیدن نمره چند شدی؟ بگید ای بابا نمره که مهم نیست یکی بود هم رشته ما اقا نمرش همیشه تاپ بعد میدونی چی شد؟همینجوری ادامه بدید از زندگی شخصی طرف و ... خود به خود بحث منحرف میشه

یه سوال دیگه :وختی یکی مثلا تو یه درس نمیتونه پاس بشه یا یکی از خونوادش فوت شده یا از کنکور قبول نشده چطوری دلداریش بدیم کلا تو دلداری دادن چی بگیم؟
    دوست عزیز سوالاتتون گستردگی بالایی داره ماشالله
    نیمتونه پاس بشه بهش دلداری بدید که : کمکی ازم ساختست؟ یا بگید یکی رو میشناسم نمرش عالی شد توو اون درس جزوه برات جور کنم؟ یا بگید همش زیر سر استاد فلانیه کلا! کاش اینبار با فلان استاد برداری مطمئنم حله!

برای فوت شدن اقوام هم که جملات رایج و معمول!

کنکور هم اگه قبول نشدن : بگید میدونی؟ بنظرم تو واقعا اگه بیشتر وقت بگذاری موفق میشی ، یا امسال صدرصد شرایط پذیرش بهتره ، یا بگید بودن کسایی که یکسال موندن کولاک کردن تو ارادت قویه شک ندارم امسال دیگه ...
    سلامي دوباره
    رييس بخش ما يه آدم متكبره كه فقط حرف خودشو قبول داره
    همش به آدماي شهر ما فحش ميده.با اينكه اكثرا گرگاني هستن اما اون بازم به گرگاني ها توهين ميكنه.كسي هم چيزي بهش نميكه چون رييسه.
    خودش ماله يه شهر ديگه هست.اما از بچگي تو اين شهر بوده.
    نميدونيم چكار كنيم از كاراش.
    بنظرم بهتره سعی کنید با رئیستون طرف نباشید! شما به هرنحوی مستقیم بخواید به ایشون خلاف نظرشون رو ثابت و یا حتی اعلام کنید بعدا به مشکل برمیخورید(چه خصوصی چه در جمع مطرح کنید جالب نیست) چون خودتون هم گفتید متکبر هست بدتر هم میشه شرایط!
    ادمایی که اینجوری اصطلاحا همه رو به یک چوب میرانند، نمیشه ازشون توقع داشت متمدنانه برخورد کنند و حتی پذیرای اشتباهشون باشند شک نکنید باهاتون لج خواهد کرد!
    شاید شاید بهترین حالتش این باشه یک بحث صوری رو در حضور ایشون راه بندازید اصطلاحا به در بگید دیوار بشنوه!
    مثلا دوستتون بگه ایکسهایی ها اینجورین شما با صدای بلند بگید بنظرم بهتره در مورد ادما براساس کجایی بودن قضاوت نکنیم همه جا خوب و بد هست و...
    اینطوری حتی اگر حرفتون بهش نرسیده باشه حداقل یه تلنگری هست براش!
    Last edited by Atghia; 25-09-2013 at 00:57.

2. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان جدا من موندم ... یکی هست از اشناهامون.خیلی ادعاش میشه.مثلا ادعای باکلاسیش میشه.ادعای ادب و نزاکتش میشه.ادعای شعور و بلد بودن ادابش میشه ولی ........
    اثلا نمیدونم چه طوری باهاش بر خورد کنم ...
    مثلا یه چیز سادش : میگه بله ادم سر میز باید این طور بشینه اون طور غذا بخوره.این طوری نگاه کنه ولی موقع غذا خوردن خودش که میشه عین قوم مغول همچین ملچ ملچ میکنه و بد میخوره که نگو ...
    کلا با ادمای پرمدعایی که خالی هستن چه طوری باید رفتار کرد که مشکل اینجاست که من این رو هر روز میبینم.......
    مثلا کاری کرده من حالا از روی رفاقت فامیلی یا هر چی بوده به حساب نیاوردم و ردش کردم رفته.بعد پیش خودش نمیگه کار من اشتباه بوده و این لطف کرده چیزی نگفته.میگه کار من حتما درست بوده که تو چیزی نگفتی ....
    ممنون...

4. 3 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

کلا با ادمای پرمدعایی که خالی هستن چه طوری باید رفتار کرد که مشکل اینجاست که من این رو هر روز میبینم.......
    اگه هم سنو سال خودت هست سعی کن باهاش همونجوری رفتار کنی که اون باهات رفتار میکنه اینجوری اگه واقعا کار اشتباهی انجام میده اگه قدرت فهم داشته باشه میتونه بدی کارش رو از رفتار شما بفهمه.

6. 2 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان جدا من موندم ... یکی هست از اشناهامون.خیلی ادعاش میشه.مثلا ادعای باکلاسیش میشه.ادعای ادب و نزاکتش میشه.ادعای شعور و بلد بودن ادابش میشه ولی ........
    اثلا نمیدونم چه طوری باهاش بر خورد کنم ...
    مثلا یه چیز سادش : میگه بله ادم سر میز باید این طور بشینه اون طور غذا بخوره.این طوری نگاه کنه ولی موقع غذا خوردن خودش که میشه عین قوم مغول همچین ملچ ملچ میکنه و بد میخوره که نگو ...
    مثلا کاری کرده من حالا از روی رفاقت فامیلی یا هر چی بوده به حساب نیاوردم و ردش کردم رفته.بعد پیش خودش نمیگه کار من اشتباه بوده و این لطف کرده چیزی نگفته.میگه کار من حتما درست بوده که تو چیزی نگفتی ....
    ممنون...
    نمیدونم نظرم تا چه حد درسته ولی وقتی میگه ادم باید اینجوری بشینه و اینجوری بگه شما هم بگید اره راست میگی ها انقدر بدم میاد از کسایی که اینجوری میشینند ولی میدونی از اون بدتر ادم هایی هستند که ادعای کلاس و ادبشون میشه ولی خودشون بهش عمل نمیکنند نظر شما چیه؟
    اگر میبینید طرف پر روئه به روش بیارید...مگه چقدر میشه سکوت کرد

8. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

این اخلاقم ناپسندم رو نتونستم این همه مدت اصلاح کنم!
    نحوه آداب و معاشرتم تو اجتماع بسیار خوبه به شکلی که اگه کسی کارش پیش غریبه گیر باشه میاد سراغ من! اما جلوی جنس مخالف کلا یه آدم دیگه میشم!
    مثلا فک و فامیلی که دختر هم سن و سال من رو نداشته باشن یا اصلا دختر نداشته باشن خیلی راحت بحث های فلسفی و عرفانی و علمی و فرهنگی، اقتصادی، و از همه مهمتر آداب معاشرت نیک و پسندیده ای باهاشون دارم اما اگه دختر داشته باشن میشم یه آدم دیگه! سر پایین، حرف نمیزنم تا اینکه به حرفم بیارن، سرم رو به طرف دختری که نشسته بر نمیگردونم با اینکه اصلا از دختره خوشم بیاد یا احساساتی نسبت بهش داشته باشم.
    بین دوستان هم حتی موقع دانشگاه جاهایی که دختر درش بود فراری بودم.
    چه کنم؟

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نحوه آداب و معاشرتم تو اجتماع بسیار خوبه به شکلی که اگه کسی کارش پیش غریبه گیر باشه میاد سراغ من! اما جلوی جنس مخالف کلا یه آدم دیگه میشم!
    مثلا فک و فامیلی که دختر هم سن و سال من رو نداشته باشن یا اصلا دختر نداشته باشن خیلی راحت بحث های فلسفی و عرفانی و علمی و فرهنگی، اقتصادی، و از همه مهمتر آداب معاشرت نیک و پسندیده ای باهاشون دارم اما اگه دختر داشته باشن میشم یه آدم دیگه! سر پایین، حرف نمیزنم تا اینکه به حرفم بیارن، سرم رو به طرف دختری که نشسته بر نمیگردونم با اینکه اصلا از دختره خوشم بیاد یا احساساتی نسبت بهش داشته باشم.
    چه کنم؟
    منم نسبت به پسرها اینجوریم ، فکر میکنم لااقل در مورد خودم نوع تربیت پدر و مادر و افکارشون روم خیلی اثر گذاشته و این خیلی بده

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چه کنم؟
    یعنی میخوای بگی کاملا غیر ارادیه؟

شاید دلیلش این باشه که سعی نکردی با جنس مخالف حداقل ارتباط رو برقرار کنی و این باعث میشه خود به خود حالت منفعل بگیری...

منم کمی اینطوری بودم. وقتی رفتم دانشگاه و با کلاسهای 60-70 درصد دختر مواجه شدم، مجبور شدم که حداقل ارتباط رو داشته باشم

12. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم ... دختر میبینم به طور غیر ارادی جدی میشم !
    هنگ میکنم ... دست خودمم نیست ...دیگه خدا نکنه تو کلاس دختر بشینه کنارم .. ارتروز گردن میگیرم ... نمیشه سر رو چرخوند ...

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

چه کنم؟
    دوست عزیز به نظر من بهتر هست که قبل از مهمونی و یا دانشگاه رفتن فکر کنید که چی بگین!!

بعد با سلام شروع کنید! مثلا وقتی میرید مهمونی و دختر خانواده به همراه بقیه برای استقبال میان سرتون رو بلند کنید برای چند لحظه کوتاه که شده اول از همه به ایشون سلام بدین

یه جورایی خیالتون راحتتر میشه...

یا مثلا تو جمع یه سوالی چیزی مطرح میکنن همینطور که دارید به جمع خانواده نگاه میکنید یه نگاه بندازید بهشون و سعی کنید بدون در نظر گرفتن ایشون و بدون نگاه مستقیم صحبت کنید و

حتی میتونید صحبتتون رو از قبل آماده کنید....همین رفتار ها اگه ادامه پیدا کنه میتونه خیلی رو رفتاهای اینچنینی شما تاثیر مثبت بذاره...

یا مثلا دانشگاه، تا میبینید همکلاسیای دخترتون رو سرتون رو بالا بگیرید و با یه نیم نگاه سعی کنید سلام بدین و... مطمئن باشید با این رفتار یکم استرستون در مقابل دخترا کمتر میشه...

و کلا وقتی حرفی رو آماده داشته باشید اعتماد بنفستون برای حرف زدن باهاشون خیلی بالاتر میره و اگه میبینید دختری تو دانشگاه ( همکلاسی ) یا مهمونی نشسته و نمیتونید نگاه اونطرفی داشته باشید

دل به دریا بزنید و مثلا بگید خوب هستید خانم فلانی، یا مثلا تعطیلات خوب بود؟ یا جزوه فلان استاد رو دارید؟ چند بار که سر صحبت رو با دختر خانوم ها باز کنید خیلی ریلکس تر میشین...مطمئن باشید...

موفق باشید...

15. 6 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دل به دریا بزنید
    و مثلا بگید خوب هستید خانم فلانی، یا مثلا تعطیلات خوب بود؟ یا جزوه فلان استاد رو دارید؟ چند بار که سر صحبت رو با دختر خانوم ها باز کنید خیلی ریلکس تر میشین...مطمئن باشید...
    عزیز اینکه ریسک بزرگیه
    تقریبا دل شیر میخواد

17. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •