یه مقدار خسته کننده میشه به نظرم این نسخه
چون طولانی هست من فقط ep آولش رو رفتم
یه مقدار خسته کننده میشه به نظرم این نسخه
چون طولانی هست من فقط ep آولش رو رفتم
به نظر من بخش کریس اصلا خسته کننده نیست .!
وقتی داری بازی میکنی اصلا نمیدونی کی مرحل تموم میشه .!
از بس هیجان داره .!![]()
من تازه بعد عمری کلشون رو تموم کردم :|
میشه یکی داستان ایدا(Ada) رو توضیح بده؟:|
نفهمیدم اصلا
اونطور که من فهمیدم کارلا یک شبیه سازی ساخته شده از Ada هست که توسط سیمونز ساخته شده و اینطور هم که فهمیدم کارلا قبل از اینکه به شبیه سازی Ada تبدیل شه زن سیمونز بوده بعد از اینکه کارلا تبدیل میشه ، سیمونز و کارلا با هم لجاجت میکنن و کارلا نقشه های خودش رو داره (هدف های سیمونز رو داره ولی با فرق اینکه از راه های دیگه و به اضافه نابودی سیمونز)، تو بخش ایدا میفهمیم که هی همه کارلا رو با ایدا اشتباه میگیرن بعدشم ایدا توسط سیمونز میفهمه که یه شبیه سازی از خودش داره ،ایدا هم تصمیم میگیره بره ساختمان بخش تحقیقات کارلا رو نابود کنه و در این راه (مرحله آخر)به لیان و هلنا هم گام میشه و ...
ویرایش :
اشتباه گفتم ایدا اولین بار با سیمونز در رابطه شهر راکن سیتی ملاقات میکنه و سیمونز از ایدا چنتا کار میخواد که ایدا بکنه ، ایدا هم اون کارا رو به نحو احسنت انجام میده که سیمونز دهنش باز میمونهو از ایدا خوشش میاد ولی ایدا بهش خیانت میکنه
سیمونز هم که میبینه نمیتونه ایدا رو پیشه خودش بیاره تصمیم به ساخت یک ایدا میکنه در همین حال ها بود که کارلا میاد و با سیمونز کار میکنه سیمونزم روی خیلیا چیزایه زیادیو امتحان میکنه تا بتونه کارلا رو به ایدا تبدیل کنه (توی چپتره سومه لیان هم میبینیم که چقد سیمونز در این راه قربانی گرفته)
بالاخره کارلا به ایدا تغییر قیافه میده و اخلاقش هم یکم شبیهش میشه ولی هنوز خصوصیاتی از کارلا توی خودش باقی میمونه و همین باعث میشه که از سیمونز بدش بیاد که این کارو باهاش کرده و میبینیم که سیمونزه بدبخت به ایداش که نمیرسه هیچ تازه باید با کارلا (ایدای خودش) مبارزه کنه اونم کارلایی که تخصص در ویروس C داره و ویروسی از C میسازه که توسط اون هر کس که بهش مبتلا میشه میتونه خودشو به هر شکله ویروس C که میخواد در بیاره که در آخر هم میبینیم کارلا یکی از Javoهاش رو میفرسته و این ویروس رو به سیمونز میزنه و میبینیم که سیمونز هر دفه به یه چیزه قدرتمند تبدیل میشه که خودش میخواد![]()
Last edited by ashil1234; 03-06-2013 at 21:05.
سلام من مشکل سیو دارم اول بازی تا اون قسمتی که هلیکوتر سقوط میکنه رو اون سطح شیشه ای میفته بازی کردم ولی سیو نشده مشکل چیه کسی میدونه؟؟
تا تونجا هیچ سیوی نمیکنه اون مرحلرو کلا برید تازه یه بار سیو میشهیعنی این بازی هر checkpoint سیو نمیکنه هر قسمت یک چپتر سیو میکنه (هر چپتر از 3 تا 4 قسمته)
![]()
سلام
دوستان ترینر این بازی چطوری فعال میشه توی بازی که میرم از 1 تا 10 و ... میزنم اما نه تیرش بی نهایت میشه نه جونش بی نهایت میشه باید چی کار کنم ؟
اینجا توی بازی رفتم و نوشته اکتیو هستش اما توی بازی که خبری از اکتیو بودنش نیستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم دوباره میخوام تکرارش کنم این طوری شده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه بگم توی هر بازی که ترینر استفاده میکنی جونت رو بی نهایت نکن چون بازی قاطی میکنه و وقتی بمیری بعضی مواقع هنگ میکنه..
در ضمن شما باید دکمه های numpad رو بزنی و هر دکمه ای میزنی باید یه ثانیه فشار بدی تا یه صدای دیـد میاد یعنی فعال شد...![]()
آخه بدون ترینر اصلا راه نداره خیلی سخته یعنی تیرم تموم میشه و میمیرم برای همین باید حتما ترینر استفاده کنم تو اویل 5 مشکلی نبود راحت ضد ضربه و ... میشد توی اویل 6 هم تمام عداد رو که میزنم صدای دید که شما گفتی میاد خوب اما توی بازی که میرم تیر بی نهایت نشده یعنی زودی تیر تموم میشه البته من هنوز ابتدای بازی هستم و وقتی تفنگ می افته دستش امتحان میکنم اما تیرهاش عادی هستش و ...
الان به نظرتون مشکل از کجاست ؟
اگه اونجایید که زامبی سربازه میوفته روتون اونجا چه بخواید چه نخواید تیرتون تموم میشه و باید زامبی رو با استفاده از دست و پا بکشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)