سلام به همگی
دوستان من بازی و نصب کردم گرافیکش مشکلی نداره اما صداش delay داره دو بارم تکرار میشه . کارت صدامم آپدیت کسی می دونه مشکل از کجاست
دم همتون گرم
سلام به همگی
دوستان من بازی و نصب کردم گرافیکش مشکلی نداره اما صداش delay داره دو بارم تکرار میشه . کارت صدامم آپدیت کسی می دونه مشکل از کجاست
دم همتون گرم
سلام
من اون نسخه 10.7 گیگیه رو دارم
تو یه سایت خارجی دیدم آموزش گذاشته بود نوشته بود فایلهای آپدیت رو دانلود کنم و به اون فایلها اضافه کنم که کردم و فایلهای زبان انگلیسی رو هم دانلود کردم و در محل مورد نظر کپی کردم
ولی تا میخوام بازی رو نصب کنم باز این ارور رو میگیرم
درایور پرافیک و صدا و دایرکت ایکس و ... همه چیز آپدیت هست حتی اون دایرکت ایکس 11 که چند صفحه پیش گذاشته بودید رو هم نصب کردم ولی فایده نداشت
ختی اون فایل Dll که تو عکس نوشته رو هم دانلود کردم و به پوشه System 32 اضافه کردم بازم درست نشد
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
بازی من روسیه چطوری انگلیسیش کنم؟
دوستان بازی من اجرا نمیشه..وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم یه اخطاری میاد که یه چیزایی راجع به directx 10 va 11نوشته....میتونه مشکل از دایرکت ایکس باشه اخه من دایرکت ایکسشو نصب کردم..
آها راستی توی خود دی وی دی اولی یه فایل آپدیت گرافیک انویدیا واسه ویندوز 7 32 بیت (نسخه ویندوز خودم)بود که وقتی خواستم نصبش کنم ارور میداد...کسی میدونه مشکل من از کجاست؟![]()
از هر فایل دوتا بود تو 2فولدر مختلف هردوشونو برات آپ کردم.
چونه میزنی
درخدمت همه ی بچه های فروم هستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه مشکلی دارم وقتی یکم بازی می کنم یدفعه تصویر مثله عکمس میمونه میاد بیرون چیکار کنم؟(سریع جواب بدین لطفا)
این فایلو دانلود کن:
بعد تو این پوشه بریزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DataWin32Loc
این آپدیتو دانلود کرده و به پوشه ی اصلی بازی بریز و از بازی لذت ببر:
تنها راه همینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه میشه از مشکلت یه عکس بگیر یا ارور رو کامل اینجا بنویس رفیق![]()
همین کارو کردم من ،ولی درس نشد !
الان ارور display driver has stopped working میده ،هنگ میکنه در میاد بیرون اون گوشه ویندوز این ارور رو میده ...
نمیدونم من ک آپدیتش کردم چرا باس این ارور رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)