برای اینکه رمز عبور رو پیدا کنید باید از ISP که اینترنت رو از اون گرفتید بپرسید مثلا من خودم از شاتل گرفتم و user و pass ام رو توی یه فرم بهم همون اول دادند
برای تغییرش هم باید به سایت اون ISP مراجعه کنید
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
برای اینکه رمز عبور رو پیدا کنید باید از ISP که اینترنت رو از اون گرفتید بپرسید مثلا من خودم از شاتل گرفتم و user و pass ام رو توی یه فرم بهم همون اول دادند
برای تغییرش هم باید به سایت اون ISP مراجعه کنید
سپاسگذارم دوست عزيز ، اكنون متوجه شدم !!!
سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید
من میخام چند پورت را توسط ISA Server 2004 بلاک کنم که شامل این برنامه ها میشه
Yahoo Messenger
MSN Messenger live and Windows Messenger
البته الان بیشتر هاشان را بلاک کردم یه سرچی کردم تو اینترنت ولی بعضی هاشان بلاک نشدن از جمله ویندوز مسنجر و یاهو ورژن جدید ورژن های قبل کار نمی کنند ولی ورژن جدید کار میکنه یعنی اینکه میتونند آن لاین بشن
من میخام که پورت هایی که این برنامه ها توسط شان کانکت میشه را بلاک کنم میشه یه کسی پورت های دقیق را بهم بده ؟؟؟
سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید ببخشید یه سوال دیگه
من سروری دارم با بیش از 25 کلاینت که ISA SERVer هم انتسال است تازه یه دومین درست کردم ولی هنوز یوزرها را کانکت نکردم
میخام که وقتی همه یوزرها را کانکت کردم کاری کنم که بتونم از تمام فایلهای کلاینت ها یه بکاپ داشته باشم حالا نمیدونم چطوری باید این کار را بکنم میدونم تو سرور این کار میشه ولی دقیق نمیدونم شاید Home Folder باشه نمیدونم دقیق ولی اگر ممکنه دقیق توضییح بدید .
سلام من يه مشكل دارم. من وقتي دوتا سيستم رو با هم به صورت معمولي شبكه مي كنم هيچ مشكلي از لحاظ سند و رسيو و پينگ و شير كردن ندارم.اما وقتي توي ادرس بار اينو تايپ مي كنم $c// پسورد مي هواد.يوزر نيم هم غير فعال و به اسم مهمان هست.چكار بايد بكنم كه ديگه پسوورد نخواد؟
عزیز درایو سی را به صورت عادی شیر کن یعنی اینکه علامت دلارش را بردار و شیر کن و رایت Every one و Network را بده تا بتونی به راحتی دسترسی داشته باشی الان چون مخفی است به خاطر همین ازت پسورت میخاد.![]()
سلام ....
سوال اینکه .. تو شبکه کردن دو تا سیستم ..
سیستم عامل هردو باید xp باشه ... حالا اگه یکی sp1 و اون یکی sp3 باشه ...مشکلی پیش میآد ...
( اگر اشتباه نکنم سرور باید پچش بالا تر باشه )
تا انجا که من می دونم استاندارد شبکه به سیستم عامل ربط نداره به تنظیمات ربط داره.
تو ویندوز شرکت سازنده یک سری دستکاری ها ( برای متفاوت کردن نسخه هاش ) داده که ان هم به سرویس پک ربط نداره به home و پروفشینال بودن ربط داره
تا انجا که شنیدم ویندوز خانگی محدود شده که به عنوان سرور اصلی هیچ وقت کار نکنه ولی تو پروفشینال این امکان هست.
راستشو بخای اینو من تو یکی از کتابای آموزش خوندم ...
البته فایر وال ها در سه نسخه با هم متفاوتند ...شاید به خاطر یه سری امکانات شبکه هست که گفته شده بود سرور باید sp بالاتر باشه ...
پس میشه sp ها با هم متفاوت باشه یا سرور از یه نسخه ی دیگه استفاده کنه ؟
مشکلی به هم نمیزنه ؟ ...
ممنون
نه فقط باید یکی از ویندوز xp هات پروفشینال باشه تا به مشکل بر نخوری.
تو ویستا هم فکر کنم نسخه های استارتر این محدودیت رو دارن...( البته برای اطمینان می تونی از ویستایی ها بپرسی)
اره می تونی .....( اگر قرار بود که چنین محدودیت هایی بر اساس sp باشه که این همه سرور با sp های مختلف تو اینترنت موجوده و تو نمی تونستی به خیلی هاشون وصل بشی چون اینترنت یک شبکه هم هست....)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)