تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 111 از 337 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام ، شما هم بايد ببخشيد كه من دير جواب ميدم ،
    بله كانكشن اينترنت رو پيدا كردم ، اما بعدش رو متوجه نشدم كه بايد چه جوري رمز رو ببينم و تغيير بدهم . راستش در اون قسمت همچين موضوعي نديدم ....احتمالا ايراد از اطلاعات كمه منه ، براهمين تقاضا كردم ، اگر مي تونيد ، لطف كنيد : بيشتر و ساده تر توضيح بدهيد .
    از توجه و راهنماي هايتان ممنون .
    برای اینکه رمز عبور رو پیدا کنید باید از ISP که اینترنت رو از اون گرفتید بپرسید مثلا من خودم از شاتل گرفتم و user و pass ام رو توی یه فرم بهم همون اول دادند
    برای تغییرش هم باید به سایت اون ISP مراجعه کنید

داره خودمونی میشه Whansinnig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

برای اینکه رمز عبور رو پیدا کنید باید از isp که اینترنت رو از اون گرفتید بپرسید مثلا من خودم از شاتل گرفتم و user و pass ام رو توی یه فرم بهم همون اول دادند
    برای تغییرش هم باید به سایت اون isp مراجعه کنید
    سپاسگذارم دوست عزيز ، اكنون متوجه شدم !!!

3. این کاربر از Whansinnig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

11 Port

سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید
    من میخام چند پورت را توسط ISA Server 2004 بلاک کنم که شامل این برنامه ها میشه
    Yahoo Messenger
    MSN Messenger live and Windows Messenger
    البته الان بیشتر هاشان را بلاک کردم یه سرچی کردم تو اینترنت ولی بعضی هاشان بلاک نشدن از جمله ویندوز مسنجر و یاهو ورژن جدید ورژن های قبل کار نمی کنند ولی ورژن جدید کار میکنه یعنی اینکه میتونند آن لاین بشن
    من میخام که پورت هایی که این برنامه ها توسط شان کانکت میشه را بلاک کنم میشه یه کسی پورت های دقیق را بهم بده ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

11 خیلی ضروری !!!

سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید ببخشید یه سوال دیگه
    من سروری دارم با بیش از 25 کلاینت که ISA SERVer هم انتسال است تازه یه دومین درست کردم ولی هنوز یوزرها را کانکت نکردم
    میخام که وقتی همه یوزرها را کانکت کردم کاری کنم که بتونم از تمام فایلهای کلاینت ها یه بکاپ داشته باشم حالا نمیدونم چطوری باید این کار را بکنم میدونم تو سرور این کار میشه ولی دقیق نمیدونم شاید Home Folder باشه نمیدونم دقیق ولی اگر ممکنه دقیق توضییح بدید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض مشكل شبكه كردن

سلام من يه مشكل دارم. من وقتي دوتا سيستم رو با هم به صورت معمولي شبكه مي كنم هيچ مشكلي از لحاظ سند و رسيو و پينگ و شير كردن ندارم.اما وقتي توي ادرس بار اينو تايپ مي كنم $c// پسورد مي هواد.يوزر نيم هم غير فعال و به اسم مهمان هست.چكار بايد بكنم كه ديگه پسوورد نخواد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

پيش فرض

سلام من يه مشكل دارم. من وقتي دوتا سيستم رو با هم به صورت معمولي شبكه مي كنم هيچ مشكلي از لحاظ سند و رسيو و پينگ و شير كردن ندارم.اما وقتي توي ادرس بار اينو تايپ مي كنم $c// پسورد مي هواد.يوزر نيم هم غير فعال و به اسم مهمان هست.چكار بايد بكنم كه ديگه پسوورد نخواد؟
    عزیز درایو سی را به صورت عادی شیر کن یعنی اینکه علامت دلارش را بردار و شیر کن و رایت Every one و Network را بده تا بتونی به راحتی دسترسی داشته باشی الان چون مخفی است به خاطر همین ازت پسورت میخاد.

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام ....

سوال اینکه .. تو شبکه کردن دو تا سیستم ..

سیستم عامل هردو باید xp باشه ... حالا اگه یکی sp1 و اون یکی sp3 باشه ...مشکلی پیش میآد ...

( اگر اشتباه نکنم سرور باید پچش بالا تر باشه )

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام ....

سوال اینکه .. تو شبکه کردن دو تا سیستم ..

سیستم عامل هردو باید xp باشه ... حالا اگه یکی sp1 و اون یکی sp3 باشه ...مشکلی پیش میآد ...

( اگر اشتباه نکنم سرور باید پچش بالا تر باشه )
    تا انجا که من می دونم استاندارد شبکه به سیستم عامل ربط نداره به تنظیمات ربط داره.
    تو ویندوز شرکت سازنده یک سری دستکاری ها ( برای متفاوت کردن نسخه هاش ) داده که ان هم به سرویس پک ربط نداره به home و پروفشینال بودن ربط داره
    تا انجا که شنیدم ویندوز خانگی محدود شده که به عنوان سرور اصلی هیچ وقت کار نکنه ولی تو پروفشینال این امکان هست.

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

تا انجا که من می دونم استاندارد شبکه به سیستم عامل ربط نداره به تنظیمات ربط داره.
    تو ویندوز شرکت سازنده یک سری دستکاری ها ( برای متفاوت کردن نسخه هاش ) داده که ان هم به سرویس پک ربط نداره به home و پروفشینال بودن ربط داره
    تا انجا که شنیدم ویندوز خانگی محدود شده که به عنوان سرور اصلی هیچ وقت کار نکنه ولی تو پروفشینال این امکان هست.
    راستشو بخای اینو من تو یکی از کتابای آموزش خوندم ...
    البته فایر وال ها در سه نسخه با هم متفاوتند ...شاید به خاطر یه سری امکانات شبکه هست که گفته شده بود سرور باید sp بالاتر باشه ...

پس میشه sp ها با هم متفاوت باشه یا سرور از یه نسخه ی دیگه استفاده کنه ؟
    مشکلی به هم نمیزنه ؟ ...
    ممنون

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستشو بخای اینو من تو یکی از کتابای آموزش خوندم ...
    البته فایر وال ها در سه نسخه با هم متفاوتند ...شاید به خاطر یه سری امکانات شبکه هست که گفته شده بود سرور باید sp بالاتر باشه ...

پس میشه sp ها با هم متفاوت باشه یا سرور از یه نسخه ی دیگه استفاده کنه ؟
    مشکلی به هم نمیزنه ؟ ...
    ممنون
    نه فقط باید یکی از ویندوز xp هات پروفشینال باشه تا به مشکل بر نخوری.
    تو ویستا هم فکر کنم نسخه های استارتر این محدودیت رو دارن...( البته برای اطمینان می تونی از ویستایی ها بپرسی)
    اره می تونی .....( اگر قرار بود که چنین محدودیت هایی بر اساس sp باشه که این همه سرور با sp های مختلف تو اینترنت موجوده و تو نمی تونستی به خیلی هاشون وصل بشی چون اینترنت یک شبکه هم هست....)

12. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •