تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 113 اولاول ... 1161101107108109110111112113 آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

چرا هيچكس ديگه جواب نميده ؟!

2. این کاربر از hamedj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

دوستان كسي از تكميل ظرفيت هيچكدوم از دانشگاه ها خبر داره ؟ امسال ميگن هيچ كدوم از تكميل ظرفيت هاي دانشگاه ها از سمت سنجش قبول نشده و اسامي تكميل ظرفيت رو براي هيچ دانشگاهي قبول نكردن ... حالا نمي دونم سنجش خودش جداگونه مي خواد تكميل اعلام كنه ؟ نمي دونم چرا امسال شرايط رو عوض كردن ؟! الان ٦ اسفند هست اما هيچ دانشگاهي تكميل ظرفيت نداره و سنجش همه درخواست هاي دانشگاه ها رو رد كرده ... اميدوارم امسال هم تكميل ظرفيت باشه و حذف نكرده باشه سنجش .... من خودم ٥٠ ميليون همياري كرده بودم به دانشگاه اما بعدش بهم پس دادن چون تكميل رو كنسل كرد سنجش ! يعني امسال دانشگاه ها هيچ همياري ندارن ! اصلا سر از كار سنجش در نميارم ...

4. این کاربر از hamedj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

ببخشید یعنی چی همیاری کردین؟ رتبتون چنده؟مرحله اول قبول شدید؟

6. این کاربر از shohre@ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

یه سوال دارم خیلی مهمه خواهش میکنم هر کس اطلاعی داره خبر بده .
    من الان 24 سالمه . لیسانس پرستاری هم دارم .
    الان درسم خیلی خوب شده ولی سال سوم دبیرستان سر بدشانسی دبیرستان بدی افتادم معدلم شد 15/76 .
    الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه ها رو داشتم میدیدم . فهمیدم معدلای زیر 16 رو ثبت نام نمیکنن . حالا نمیدونم واحدای خاصی از دانشگاه بین الملل اینجوری هستن یا همه ؟!
    آیا این قانون کلی هست و من دیگه هیچ امیدی نباید داشته باشم ؟
    خواهش میکنم فقط در صورت مطمئن بودن جوابمو بدید ممنون

آیا تو مصاحبه داشتن لیسانس پرستاری و تسلط کامل به انگلیسی کمکی نمیکنه این کمبود معدل رو ؟
    Last edited by -reza-; 19-04-2014 at 16:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

منم لیسانس پرستاریم و دارم میخونم امسال. من با یکی از بچه های پزشکی بین الملل حرف میزدم معدلش 13 بود رتبه 2000 میگفت تهران به خاطر معدل ردش کرد ولس کرمانشاه قبول شده بود تو تکمیل ظرفیت.ورودیه 89 یا 90 بود فکر میکنم دیگه تا این حد من دیدم حالا میتونید تحقیق کنید دیگه

9. این کاربر از shohre@ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saraatanhaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دم کنکوری دعا واسه پشت کنکوریا یادتون نره مخصوصا منی که سال سوممه.....pleaaazzzzzzz دوستاااااااااانمممنوووووووووووووون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    نمیدونم چرا اینجا این همه خلوت شده
    دعا کنید بچه ها امسال سال دومم میخوام کنکور بدم.ب بین الملل هم راضی شدم امسال.
    ی چیزم بگم بهتره من چن تا دوستام پارسال بین الملل دراومدن یکیشون زنجان یکیشون تبریز یکیشونم یزد و اخری هم انزلی.
    از هرچهارتاشون پرسیدم چظوره درس خوندنو شرایط ک ب این نتیجه رسیدم اول انزلی بعد یزد بعدش تبریز بهترین انتخابان.اصلا اونی ک زنجان میخونه راضی نیس میگه کل شهریه رو ک یک جا داده بعدش امکانات و رفتار درست و حسابی هم ندارن.دوستان بیاید نذارید اینجا این همه خلوت باشه پارسال خیلی شلوغ بود اینجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

تغییر در شیوه ی پذیرش بین الملل ها
    ایجاد پردیس خودگردان در دانشگاه‌های وزارت بهداشت/ نحوه پذیرش دانشجوی پولی تغییر کرد
    دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی از تغییر نام شعب بین الملل دانشگاه ها به پردیس خودگردان خبر داد و گفت: شیوه پذیرش دانشجویان در پردیس های خودگردان تغییر کرده و شیوه جدید به نوعی ساماندهی پذیرش دانشجو در بخش شهریه پرداز علوم پزشکی است.

دکتر احمد خالق نژاد طبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس برنامه پنجم توسعه قرار بود دانشگاه های علوم پزشکی که توانایی پذیرش دانشجو را دارند شعبه هایی را برای پذیرش دانشجوی خارجی و دانشجوی مازاد به عنوان شعبه بین الملل تاسیس کنند. اما در نهایت این شعبه ها تنها به پذیرش دانشجوی مازاد بر ظرفیت با پرداخت شهریه اقدام کردند.
    خالق نژاد اضافه کرد: بر اساس تصمیم شورای گسترش وزارت بهداشت، نام شعب بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی به نام پردیس خودگردان تغییر کرد. این تغییر در دفترچه های کنکور سال 93 در زمان پذیرش دانشجو درج می شود.
    وی یادآور شد: مهمترین تغییر در پذیرش پردیس های خودگردان دانشگاه های علوم پزشکی رخ داده است. از آنجایی که رشته های موجود در پردیس های خودگردان شامل رشته های دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و رشته های کارشناسی ارشد است و تقاضا برای این رشته ها حتی با پرداخت شهریه هم بالاست پذیرش از این پس به صورت متمرکز صورت می گیرد.
    وی افزود: شیوه پذیرش در این شعبه ها نیز این گونه بود که افراد با رتبه های کنکور پذیرش می شدند و 5 برابر ظرفیت به دانشگاهها اعلام می شد که آن نیز شرایط مناسبی نبود چون در آنجا مصاحبه صورت می گرفت و امکان اعمال نفوذ و بی عدالتی وجود داشت.
    دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی گفت: از این رو از این پس فردی که برای پردیس خودگردان معرفی می شود نفر بعدی آخرین رتبه پذیرفته شده در دولتی است. به این شیوه در واقع همترازها وارد رشته های یکسان می شوند.
    وی درباره ظرفیت پذیرش در پردیس های خودگردان گفت: دانشگاه هایی که دارای پردیس خودگردان هستند می توانند به اندازه 50 درصد ظرفیت پذیرش دولتی، ظرفیت مازاد برای پذیرش در پردیس خودگردان داشته باشند اما دانشگاه هایی که پردیس ندارند می توانند 10 درصد ظرفیت دولتی خود را به صورت مازاد به پذیرش شهریه پرداز اختصاص دهند که البته هر دوی این میزان باید با موافقت وزارت بهداشت و تصویب شورای گسترش اعمال شود.
    خالق نژاد اظهار داشت: هدف از پردیس های خودگردان دانشگاه ها این است که با این تشکیلات آموزشی، باری از دوش دولت بردارند و نه اینکه اضافه کنند. بنابراین آن دانشگاه هایی که در زمان ایجاد شعب تشکیلاتی ایجاد کرده اند از همان برای پردیس ها نیز استفاده می کنند.
    وی خاطرنشان کرد: نکته دیگر این است که تقاضا برای رشته های علوم پزشکی بسیار زیاد است اما با توجه به محدودیت پذیرش در دوره های دولتی بخشی از امکانات آموزشی و پژوهشی دانشگاهها بلااستفاده می ماند که ظرفیت مازاد شهریه پرداز برای استفاده از همین توانمندی دانشگاه ها بوده است.
    دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی درباره وضعیت شعبی که دانشگاهها در مناطق آزاد تاسیس کرده بودند، گفت: این شعب نیز به زودی تعیین تکلیف می شوند و در مدت یکسال مسائل آنها حل می شود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

تغییر در شیوه ی پذیرش بین الملل ها
    ایجاد پردیس خودگردان در دانشگاه‌های وزارت بهداشت/ نحوه پذیرش دانشجوی پولی تغییر کرد
    دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی از تغییر نام شعب بین الملل دانشگاه ها به پردیس خودگردان خبر داد و گفت: شیوه پذیرش دانشجویان در پردیس های خودگردان تغییر کرده و شیوه جدید به نوعی ساماندهی پذیرش دانشجو در بخش شهریه پرداز علوم پزشکی است.

دکتر احمد خالق نژاد طبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس برنامه پنجم توسعه قرار بود دانشگاه های علوم پزشکی که توانایی پذیرش دانشجو را دارند شعبه هایی را برای پذیرش دانشجوی خارجی و دانشجوی مازاد به عنوان شعبه بین الملل تاسیس کنند. اما در نهایت این شعبه ها تنها به پذیرش دانشجوی مازاد بر ظرفیت با پرداخت شهریه اقدام کردند.
    خالق نژاد اضافه کرد: بر اساس تصمیم شورای گسترش وزارت بهداشت، نام شعب بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی به نام پردیس خودگردان تغییر کرد. این تغییر در دفترچه های کنکور سال 93 در زمان پذیرش دانشجو درج می شود.
    وی یادآور شد: مهمترین تغییر در پذیرش پردیس های خودگردان دانشگاه های علوم پزشکی رخ داده است. از آنجایی که رشته های موجود در پردیس های خودگردان شامل رشته های دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و رشته های کارشناسی ارشد است و تقاضا برای این رشته ها حتی با پرداخت شهریه هم بالاست پذیرش از این پس به صورت متمرکز صورت می گیرد.
    وی افزود: شیوه پذیرش در این شعبه ها نیز این گونه بود که افراد با رتبه های کنکور پذیرش می شدند و 5 برابر ظرفیت به دانشگاهها اعلام می شد که آن نیز شرایط مناسبی نبود چون در آنجا مصاحبه صورت می گرفت و امکان اعمال نفوذ و بی عدالتی وجود داشت.
    دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی گفت: از این رو از این پس فردی که برای پردیس خودگردان معرفی می شود نفر بعدی آخرین رتبه پذیرفته شده در دولتی است. به این شیوه در واقع همترازها وارد رشته های یکسان می شوند.
    وی درباره ظرفیت پذیرش در پردیس های خودگردان گفت: دانشگاه هایی که دارای پردیس خودگردان هستند می توانند به اندازه 50 درصد ظرفیت پذیرش دولتی، ظرفیت مازاد برای پذیرش در پردیس خودگردان داشته باشند اما دانشگاه هایی که پردیس ندارند می توانند 10 درصد ظرفیت دولتی خود را به صورت مازاد به پذیرش شهریه پرداز اختصاص دهند که البته هر دوی این میزان باید با موافقت وزارت بهداشت و تصویب شورای گسترش اعمال شود.
    خالق نژاد اظهار داشت: هدف از پردیس های خودگردان دانشگاه ها این است که با این تشکیلات آموزشی، باری از دوش دولت بردارند و نه اینکه اضافه کنند. بنابراین آن دانشگاه هایی که در زمان ایجاد شعب تشکیلاتی ایجاد کرده اند از همان برای پردیس ها نیز استفاده می کنند.
    وی خاطرنشان کرد: نکته دیگر این است که تقاضا برای رشته های علوم پزشکی بسیار زیاد است اما با توجه به محدودیت پذیرش در دوره های دولتی بخشی از امکانات آموزشی و پژوهشی دانشگاهها بلااستفاده می ماند که ظرفیت مازاد شهریه پرداز برای استفاده از همین توانمندی دانشگاه ها بوده است.
    دبیر شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی درباره وضعیت شعبی که دانشگاهها در مناطق آزاد تاسیس کرده بودند، گفت: این شعب نیز به زودی تعیین تکلیف می شوند و در مدت یکسال مسائل آنها حل می شود.
    سلام میشه بگید الان این خوبه یا بد یعنی با زیر 8000 میشه قبول شد>/؟ یا امسال باید بهتر میشدیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام میشه بگید الان این خوبه یا بد یعنی با زیر 8000 میشه قبول شد>/؟ یا امسال باید بهتر میشدیم؟
    منظقه چند؟نمیشه گفت خوبه یا بد از چن لحاظ خوب و چن لحاظم بد.ولی بیشتر بدیش برای رتبه بالاهاست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •