سلام
خسته نباشی اگه بخوای اون فکرو کنی تمام خط تلفن ها به سرور مخابرات متصله تازه بگم می دونی اصلا همه دارن از adsl استفاده می کنن (حدود 80% تهران) اگه بخوان شنود کنن باید به هر adsl یه نفر پشت سیستمبزارن ............
سلام
خسته نباشی اگه بخوای اون فکرو کنی تمام خط تلفن ها به سرور مخابرات متصله تازه بگم می دونی اصلا همه دارن از adsl استفاده می کنن (حدود 80% تهران) اگه بخوان شنود کنن باید به هر adsl یه نفر پشت سیستمبزارن ............
اگه کار س-ی-اسی میکنی هنگامی که این فعالیتها رو انجام میدی با وی پی انی که از شرکتهای خارجی خریدی و یا برنامه هایی مثل اولت-راسورف کانکت شو و بدون اونها دوباره وارد اکانتهات نشو.
اگه هم که دانلودها و اپلودهای ممنوعه داره مخابرات اتفاقا با این چیزا کار نداره.
اگر انتی ویروس داری و به روز اپدیت میکنی از بابت تروجان مشکلی نیست.البته من پیشنهاد میکنم ویندوزت رو هم به روز اپدیت کنی و از مرورگر فایر فاکس یا سافاری یا کروم استفاده کنی واز اینترنت اکسپلورر حتما دوری کن بجز سایتهایی که ازت اینترنت اکسپلورر رو درخواست میکنن.
موفق باشی
-reza-
MohammadKingstar
مرسی که جواب دادید ، پس خیالم راحت شد ... کار خاصی البته نمیکنم هااا ولی این امنیت روانیه خیلی مهمه که الان متوجه شدم داستان چیه .. مرسی دوستان
نه بابا فعالیت سی اس یم کجا بودمن فقط چت میکنم و سایت های آی تی رو میخونم ولی در کل مسئله من امنیت روانیه قضیست که با توضیحات دوستان متوجه شدم که فکرم بیخود بوده .
مرسی از همه .... پس دیگه منم برم تو کاره اینترنت مخابرات ... تو منطقه ما هم انگار کاربراش کم هستن و کیفیتش به نصبت خوبه. به هرحال به پولش که به نظرم واقعا می ارزه ....... من 128 نامحدود از سپنتا میگرفتم قبلا 30 تومن . قیمت مخابرات به نظرم عالیه.[COLOR="Silver"]
دوستان من کجا میتونم مقدار مصرف و اینارو ببینم چه سایتیه ؟؟
مخابرات چون نامحدوده فکر نمیکنم گزارش بده.من خیلی گشتم هیچ جایی نبود.
سلام . من adsl مخابرات گرفتم اصلا ult-ra باز نمیکنه . برای شما هم اینجوریه ؟ حالا باید چه کنم من . تنها راه باقی مونده وی پی... هست؟
حل شد آقا بی خیال .
سرعت 256 (تهران) چرا از 21 بالاتر نمیره . مگه نباید حدود 28 باشه؟
جای تعجب داره سرعت 256 باید تا32 باشه
یه تست بگیر داخل سایت های تست سرعت اینترنت ببین 128 نیستش
خوب 128 که به 22 نمیرسه . حداکثر سرعتش 16 هست. حالا چاره چیه>؟
علت این اختلاف واقعا چیه؟ نکنه سایت speedtest مشکل داره؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)