میبینم که طرفدارای چلسی بیشتر شدند.
منچستر قهرمانه . شک نکنید .
فرگوسن: خاطره شكست را براى گرانت زنده مى كنيم
پس از ناكامى چلسى براى رسيدن به عنوان قهرمانى ليگ برتر، فرگوسن اين بار عنوان كرد منچستر آماده است تا خاطره تلخ شكست را دوباره براى آورام گرانت زنده كرده و با گذشتن از چلسى قهرمانى اروپا را از چنگ وى درآورد.
تيم برتر
سرمربى منچستريونايتد اظهار كرد: «شكست چلسى در ليگ خانگى، آنها را تقريباً مطمئن ساخت دسترسى به قهرمانى در ليگ اروپا كار زياد سختى نيست و با رسيدن به عنوان قهرمانى جام، دوباره ثابت مى كنم بهترين هستم .» فرگوسن در اين باره گفت: «ما در عناوينى كه تاكنون كسب كرديم راضى هستيم. خوشبختانه خيلى از بازيكنان چلسى شخصاً اعلام كرده اند كه منچستر تيم برتر ليگ بوده و لياقت كسب عنوان را داشته و دارد.»
طبيعت يك بازى بزرگ
فرگوسن افزود: «مى دانيم چگونه فشار بازى را كنترل كنيم. چلسى بازيكنان باتجربه اى در اختيار دارد و حتى مى توان گفت كه خيلى پخته تر از بازيكنان ما هستند. تيم ما كمى جوان است اما نمى دانم با اين اوضاع هدف ما محقق خواهد شد و يك بازى خوب را پيش رو خواهيم داشت يا اينكه نتيجه جور ديگرى رقم خواهد خورد.» اين مربى اسكاتلندى در اين باره گفت: «اين بازى خيلى با رقابت جام اتحاديه متفاوت خواهد بود و معتقدم كه ما خيلى تازه نفس هستيم و اگر در بازى هم اينگونه ظاهر شويم انتظار مى رود يك نمايش به يادماندنى از خود بجا بگذاريم.»
كيفيت
فرگوسن درباره شايستگى تيمش در كسب عنوان قهرمانى يوفا طى ۲۲ سال سلطنت بر منچستر صحبت كرد و گفت:«ما شكست ناپذير هستيم و اين با عملكردهاى درخشانمان كاملاً نمايان است و بازى هاى فوق العاده تيممان بيانگر تمام حقايق است. فكر مى كنم در مرحله نهايى كم تيمى را شكست نداديم و بازى با بارسلونا بر ارزش تك تك بازيكنانمان افزود. آنان بهترين فوتبال را در مقابل ما ارائه دادند و ما هم از قبل براى عبور از سدشان برنامه ريزى كرده بوديم.»
حس شكست ناپذيرى
مربى شياطين سرخ عنوان كرد هيچ ترسى از حضور در لوژينكى مسكو ندارد. فرگوسن در ادامه گفت: «طبيعى است كه ورزشگاه جوى سنگين را به بازيكنان و هواداران القا كند اما به هر حال قول مى دهم يك نمايش بى نظير از هنرها و استعدادهاى هر ۲ تيم به نمايش درآيد و هواداران شاهد بازى جذاب باشند.»
قسمت و سرنوشت بخشى از رقابت
فرگوسن با اشاره به رايان گيگز در بازى مقابل ويگان كه وى به ركورد سربابى چارلتون رسيد، گفت: «تقدير، تقدير است. اگر روى گل گيگز دقيق مى شديد مى فهميديد كه سرنوشت هم در رقم خوردن نتيجه به نفع ما نقش داشت. بالاخره هر كسى در زندگى به كمى شانس نياز دارد. با وجود عقيده هاى خوشبينانه فرگوسن، او از مشكلات بازى نيز سخن گفت كه انتخاب ۱۱نفر از ميان ۲۵ بازيكن حرفه اى كار بسيار دشوارى است.» او افزود: «زياد از اين كار لذت نمى برم. تيم تنها مشكل ما نيست، بزرگترين مسأله نيمكت نشينان هستند. تعدادى از بازيكنان خوبمان قرار است از روى نيمكت نظاره گر بازى باشند و گفتن اين موضوع به آنها كارآسانى نيست.» وى زمانى اين موضوع را مطرح كرد كه اوون هارگريوز را از شانس هاى خوب حضور در بازى مى دانست.
Last edited by pouya_99999; 19-05-2008 at 16:51.
آمار چلسی چقدر رفت بالا!!
در هر صورت این بازی خیلی سخته واسه هر دو طرف
فکر میکنم تو همه چیز با هم برابرند. دروازبان٬ دفاع ٬خط حمله ...
البته فکر میکنم رونالدو بهتر از دروگبا باشه!
مثل لیگ برتر میبریمشون...چلسی قهرمانه
چه جالب....من رای رو به نفع منچستر کردم...!!!!
من وقتیکه مورینیو در چلسی بود از این تیم خوشم میومد ولی الان که دیگه نیست نه.....
البته دلیل رای من این نیست....بلکه به نظر من الان منچستر اماده ترین تیم اروپاست......با وجود اینکه من خودم طرفداره رئالم....اما همیشه به منچستریها به خاطر داشتن مربی مثل فرگوسن حسودی می کردم....تازه اونا الان بازیکنی مثل رونالدو دارن که امیدوارم که فصل بعد بیاد رئال......
شک نکنید چلسی قهرمانه
از وقتی که آبرامویچ به چلسی اومده، منچستر خارج از خونه نتونسته چلسی رو شکست بده.
به امید قهرمانی چلسی
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)