تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 320 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوان برجسته:

مصاحبه اختصاصی مارکا با مدافعی که پای رونالدو را نابود کرد:
    لکو: " کریستیانو باید یاد بگیرد کمی بیشتر بازی کند "

دیگر پیشخوان ها:

" پای من هیچ برخوردی با رونالدو نداشت "

" رونالدو مغرور است "

رئال مادرید ویدئوی صحنه برخورد رونالدو و لکو را به کمیته انتظباطی یوفا خواهد فرستاد

رونالدو از داوری های بد و خطاهای پی در پی خسته شده است

رئال مادرید، از داوریها ناراضی است و قرار است این مسئله را با یوفا درمیان بگذارد

فالکائو و دیگو نتیجه دیدار مقابل سلتیک را به نفع اتلتیکومادرید تمام کردند

پیش نمایه آ.اِس

پیشخوان برجسته:

ثروتمند، خوشقیافه و معروف
    رونالدوی باجرئت

دیگر پیشخوانها:

مچ پای رونالدو از برخورد با لکو آسیب بدی دیده اما این مهاجم پرتغالی قصد دارد در بازی یکشنبه مقابل لوانته بازی کند

لکو، حرکات خودش و تیمش را توجیه کرد:
    " مقابل مادرید نمی توانیم نرم و معمولی بازی کنیم "

دیگو، سمبل جدید اتلتیکومادرید

2. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

10 نقل و قول جالب از کریس رونالدو

1. مردم منو هو میکنن چون خوش تیپم، ثروتمند هستم و بازیکن خوبیم.

بعد از بازی CL مقابل دینامو زاگرف که 1-0 برنده میدان شدند.

2. من عاشق اینم که مردم منو هو کنن، عاشق این که نفرت رو تو چشاشون ببینم.

رونالدو بخاطر انتقالش به اسپانیا و همینطور برای خیلی از هوادارای اینگلیسی بازیکن منفوریست، اما وی در یک مصاحبه با So Foot گفت: " من عاشق اینم که مردم منو هو کنن، عاشق این که نفرت رو تو چشاشون ببینم، که توهین های اونا رو بشونم. این چیزا اذیتم نمیکنه، چیزی که اذیتم میکنه اینه که بد بازی کنم و خوشبختانه این اتفاق به ندرت میفته. "

3. ارزش من بیشتر از 94 میلیون یورو هست.

بعد از انتقال جنجالی وی به مادرید آن هم در یک اوضاع بد اقتصادی، وی گفت: " البته که باشگاه بخاطر من 94 میلیون یورو پرداخت کرده، حتی شاید بیشتر، اما من بیشتر از اینا ارزش دارم "

4. من هیچ کسی رو از بارسلونا به رئال نمیارم.

با اینکه ژاوی، اینیستا و مسی جزء لیست بهترین بازیکنان و کاندید برنده توپ طلا بودن، ولی رونالدو اظهار کرد که علاقه ای به قرارداد بستن با هیچ کدام از آنها نیست: " در حال حاضر اونا واقعا خوب بازی میکنن، اما حتی اگر میتونستم با بازیکنی از بارسلونا قرارداد ببندم، با همه ی بازیکنای خوبی که دارن، ولی من هیچ کس رو نمی آوردم. "

5. ایکاش میشد منم مثل مسی جلوی 10 نفر بازی کنم.

بعد از باخت 2-0 در لیگ قهرمانان اروپا که هر دو گل این بازی را مسی بعد از اخراج په په زد، رونالدو گفت " آرزو میکنم که ایکاش منم این شانس رو داشتم، همونطور که مسی داشت، اینکه جلوی 10 نفر بازی کنی، چون اینجوری همه چی ساده تر میشه "

6. من قهرمان لالیگا، کوپا د ری و CL خواهیم شد.

بعد از انتقال به مادرید از منچستر، رونالدو اذعان کرد که آنها هر سه جام را خواهند برد، حتی بعد از باخت به Alcorcon .

7. من تاکتیک های منفی ژوزه رو دوست ندارم.

هوادارای رئال تنها کسانی نبودند که از تاکتیک مورینیو خوششان نیامد. رونالدو نیز گفت: " من از این خوشم نمیاد. اما باید بهش عادت کنم چون اینجوری هست. " هرچند رونالدو در آن فصل موفق شد 53 گل به ثمر برساند.

8. ماریو گتزه کیه؟ تو کدوم پست بازی میکنه؟

شاید شما فکر کنید که رونالدو به عنوان یکی از بهترین بازیکنان جهان، از استعدادهای دیگری که در اروپا هست، خبر داره، ولی اون از ستاره باشگاه بورسیا دورتموند هیچ چیز نمیداند: " گتزه کیه؟ تو چه پستی بازی میکنه؟ بازیکن خوبی هست؟ من فرصت کمی واسه تماشای بازی های بوندسلیگا دارم. کاش میشد بدانیم درباره خدیرا و شاهین قبل از پیوستنشان به مادرید چیزی میدانست یا نه.

9. سیگاری نیستم، مشروب نمیخورم و آدم ولخرجی نیستم.

کریس رونالدو پاسخ صفت و سختی به خبر یکی از روزنامه ها مبنی بر اینکه وی زمانی که در اینگلیس بازی میکرد مشروب میخورد داد: " سیگاری نیستم، مشروب نمیخورم و آدم ولخرجی نیستم. من در بخش روستایی Cheshire زندگی میکنم و نزدیک ترین همسایه های من سنجاب ها، پرندگان و گاو هست. بخش عمده ای از وقتم رو تو خانه با دوستام و خانواده به سر میبرم. اغلب اوقات در کنار نور شمع میشینم و از صلح و آرامش لذت میبرم. آرامش برای من مهم هست. "

10. از عوض کردن کهنه بچه خوشم نمیاد، ولی این کار رو میکنم.

در یکی از معدود مصاحبه های خودش، پاسخ سوالی درباره فرزند خود نیز داد: " البته که کهنه بچه رو عوض میکنم، این بهترین کار دنیا نیست که دوست داشته باشم، اما انجامش میدم. پسرم عادت داره که زود بخوابه، اما مادرم بهم گفت یه بار اون تمام مدت بدون توفق داشت گریه میکرد، روزی که داشتیم بازی میکردیم، و زمانی که من گل زدم تازه رفت و خوابید. 5 دقیقه بعد از به ثمر رسوندن گلم، اون خوابش برد. "

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هفته چهارم لالیگا

لوانته - رئال مادرید

یکشنبه - 27 شهریور - ساعت 22:30 به وقت ایران

ورزشگاه: Ciudad de Valencia

6. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ظاهرا رونالدو از بند مصدومیت رها شده و جزء لیست نفرات مورینیو برای بازی با لوانته هست.

8. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض نيمار به رئال مادريد پيوست

مهاجم ارزشمند سانتوس برزيل نتوانست تا زمستان صبر کند و آن طور که منابع رسمي در برزيل گزارش مي‌کنند وي به رئال مادريد ملحق شده است.

به نقل از آس اسپانیا، از دو روز پیش جو رسانه‌ای در کاتالونیا نشان از خط خوردن نام رئال مادرید در دفتر خاطرات نیمار داشت؛ اما امروز ورق طور دیگری برگشت و پله دوم برزیل سفید پوش شد.

روزنامه Estadao، چاپ برزیل امروز از برگزاری تست پزشکی به سفارش باشگاه رئال مادرید در کمپ سانتوس زیر نظر پزشک معتمد پرافتخارترین باشگاه جهان ( کارلوس دیس) خبر داده و نوشته است: نیمار امروز در بیمارستان سائو لوئیس تست پزشکی داد و دوشنبه با رئال مادرید قرارداد رسمی خود را منعقد می‌کند، چون در فصل نقل و انتقالات نیستیم قطعا نباید انتظار حضور نیمار در نیم فصل اول لالیگا یا به طور کلی در لیگ قهرمانان اروپا را داشته باشیم اما خرید نیمار برای فلورنتینو پرس یک پیروزی انتخاباتی بزرگ و تاثیرگذار محسوب می‌شود.

دو هفته پیش رئیس باشگاه سانتوس به طور قطعی اعلام کرده بود که نیمار حداقل تا پایان سال 2013 در سانتوس برزیل می‌ماند؛ اما رنگ زیبای یوروهای بسته بندی شده این قطعیت را از بین برد.

گویا روز گذشته بین بارسلونا و سانتوس توافق ضمنی معادل 60 میلیون یورو صورت گرفته اما رئال مادرید با ارسال فوری نماینده خود و با بالابردن این مبلغ تا مرز حداقل 15 درصد همین رقم، قرارداد داخلی را منعقد کرده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

بازی امروز چرا اینطوری شد !!!!
    بازیکنان رئال 3 تا پاس متوالی نمیتونستن بدن
    قدر اون 2 امتیاز بیشتر نسبت به بارسلونا رو ندونستن

12. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بازیو که ندیدم اما..
    ما هی داریم میگی مشکل ما تیمای کوچیکن باز میان از تیمای کوچیک میبازن !
    ادم شاخ درمیاره !
    پارسالم تو خونه لوانته نتونستیم یه گل بشون بزنیم !
    اه
    اخه خدیرا چرا باید تو نیمه اول اخراج بشه ؟ انقد ضروریه تکل بزنه که بخواد اخراج شه!!!؟
    بنزما هم گویا یه دروازه خالی رو نتونسته گل کنه !
    به هر حال این وضعش نیس
    اینجوری ادامه پیدا کنه باز باید جامو بدیم به بارسا !

14. 2 کاربر از B L A S T E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گویا یه پنالتی هم واسه ما نگرفتن! طبق گفته euronews روی کوئنترائو خطا کردن اما پنالتی نگرفتن...!

البته باید توجه کرد که بچه ها از یه سفر خیلی طولانی اومده بودن و واقعا خسته بودن...

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

بازیو که ندیدم اما..
    ما هی داریم میگی مشکل ما تیمای کوچیکن باز میان از تیمای کوچیک میبازن !
    ادم شاخ درمیاره !
    پارسالم تو خونه لوانته نتونستیم یه گل بشون بزنیم !
    اه
    اخه خدیرا چرا باید تو نیمه اول اخراج بشه ؟ انقد ضروریه تکل بزنه که بخواد اخراج شه!!!؟
    بنزما هم گویا یه دروازه خالی رو نتونسته گل کنه !
    به هر حال این وضعش نیس
    اینجوری ادامه پیدا کنه باز باید جامو بدیم به بارسا !
    البته موقعیت دروازه خالی خیلی شانسی جلوی بنزما محیا شد و فاصله اش هم زیاد بود که شوتش 10 متری بالاتر از دروازه به بیرون رفت

خدیرا هم وحشی بازی دراورد تابلو بود که بازیکن لوانته رو کاملا محکم هل داد

خدا کنه این والنسیا مقابل بارسا دووم بیاره
    تا باز هم فرصت دستیابی به صدر جدول باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض سرمربی لوانته: ضد حمله تنها گزینه ما بود

سرمربی لوانته: ضد حمله تنها گزینه ما بود

و به نقل از سایت گل؛ سرمربی لوانته اعلام کرد از پیروزی مقابل رئال مادرید شگفت زده وخوشحال است با این حال اضافه کرد هنوز راه درازی تا پایان فصل باقی مانده است.

خوان مارتینز سرمربی لوانته اعلام کرده دیشب هیچ چاره ای جز توسل به ضد حمله نداشته است. زیرا در بازی که 1-0 به پیروزی رسیدند حریفی بسیار با کلاس داشتند.

مارتینز در کنفرانس بعد از بازی گفت: " رئال مادرید یک تیم از برندگان است و ما میدانستیم مجبور هستیم همه ی توان خود را برای ضدحمله بگذاریم." " این یک بازی دشوار بود و ما سعی کردیم کار را برای آنها سخت کنیم"

"تبریک خوبی است اما من دوست دارم ماه می آینده هم این را دریافت کنیم.. ما 3 امتیاز گرفتیم وهنوز راه درازی در لیگ پیش رو داریم ما میخواهیم از این لحظات لذت ببریم اما بازی چهارشنبه را هم فراموش نمیکنیم."

شایان ذکر است لوانته در چهارمین بازی لیگ خود؛ چهارشنبه به مصاف تیم " رایو والکانو" می رود.

18. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •