رفیق ممنون بابت پاسخ به سوال من ...
نمیدونم والا ولی زنگ زدم به یکی از نمایندگی ها( یکی از اشنا هامون) گفت که ما هم شنیدیم ولی من شک دارم اصلا فرق پسیو و اکتیو بدونه چیه ...
شماره گلدیران چنده ؟
رفیق ممنون بابت پاسخ به سوال من ...
نمیدونم والا ولی زنگ زدم به یکی از نمایندگی ها( یکی از اشنا هامون) گفت که ما هم شنیدیم ولی من شک دارم اصلا فرق پسیو و اکتیو بدونه چیه ...
شماره گلدیران چنده ؟
دوسته عزیز تفاوت بین سونی و ال جی تو 3 بعدی ( passive و active ) خیلی زیاد هست
اصلا این دو تا ربطی به هم ندارن
اگر امکانش رو داری برو خودت تست کن و بعد تصمیم بگیر
ولی در کل برای 3 بعدی ال جی رو توصیه میکنن چون مزایا و برتری های پسیو نسبت به اکتیو زیاد هست
و کیفیتهاشون هم تقریبا یکی هستن
احتمالا نمیدونسته
دیگه کم لطفی نکن دیگه ، شماره رو هم 118 میتونی بگیری هم یه گلدیران سرچ کنی تو اینترنت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست عزیز یه چیزی من میگم و میرم حالا شاید بقیه دوستان موضع بگیرن اما من نظرمو بدون هیچ تعصبی میگم
تلویزیون سینما سه بعدی ال جی خوبه
فوق العاده نیست اما به نسبت پولی که میدی خیلی میارزه چون واقعا ارزون در میاد اگه بری قیمت کنی متوجه میشی
اما خب بهترین نیست به هیچ وجه
شما اگه دنبال کیفیتی و مشکل بودجه نداری این که دیگه پرسیدن نداره برادر من
فرق این دو برند زمین تا آسمونه
از لحاظ تصویر عادی که پخش میشه همه تلویزیونهای امروزی تقریبا یکین
اما شما طراحی و دیزاین و کیفیت و ترکیب بندی منوهای سونی رو ببین
استایلی که به خونت میده رو در نظر بگیر.ساپرت شرکت وارد کننده رو در نظر بگیر
اونوقت بیا مدلهای ال جی هم نگاه کن و وارد کننده دو دره باز گلدیران رو هم در نظر بگیر
تلویزیون رو نمیخری فقط واسه اینکه تکنولوژی سه بعدیش مثلا یه مزایایی داره که البته گول اینارو هم نخور بیشتر جنبه تبلیغات داره
همه چیزو در نظر بگیر
من اگه مشکل بودجه نداشتم هیچوقت سراغ برندای خز و خیل کره ای نمیرفتم.به نظرم سامسونگ و ال جی جفتشون در یه حدن.اما چه میشه کرد فولوس موجود نبود اون موقع که باید خرید میکردم
بازم میگم اگه مایه و اینا حله که دیگه آخه معلومه چی باید بخری دوست عزیز
اما اگه مجبوری مثل بنده دو دوتا چارتا کنی اونوقت بشین تحقیق کن ببین چه کاری از دستت بر میاد
.
.
.
راستی اینو یادم رفت بگم من خودم lw57000 دارم و با این مدل نمیشه گیم زد تاخیرش زیاده.البته شرکت خالی بند کره ای گفته که response time این مدل 2.4 میلی ثانیست که دروغ محظه
من با مانیتورم که زمان پاسخگوییش 8 میلی ثانیست خیلی ردیف و راحت تر بازی میکنم
فکر کنم منظورشون 240 میلی ثانیه باشه
خلاصه اینکه حالا من ناراضی نیستم از این تلویزیون اما اینو بدون ال جی خیلی دروغگوئه خیلییییییییییییی و گول تبلیغات خوشکلشو زیاد نخور
در مورد LW57000 و مشکلی که باهاش دارید نمیدونم چی بگم و آقا مهدی که اونم 57000 داره باید نظر بده
ولی در مورد دیدگاهتون و معیارهاتون میتونم بگم هیچ حرف پایه و اساس داری ندیدم تو صحبتهاتون
حالا میخوای فکر کن موضع گرفتم با هر چیز دیگه
از صحبتهاتون معلومه که تفکر خاصی پشتش نیست و بیشتر ظاهر بینانه هست تا علمی و تحقیقاتی
پیشنهاد میکنم به جای این حرفا یه کم دقت کنید که همین سونی که دارید حرفش رو میزنید پنلش رو تا همین الان همون کره ای های دو دره بازه نمیدونم چی چی که میگید تولید میکنن و همه پنل های سونی سامسونگ هستن ، در مورد تکنولوژی سه بعدی هم قبلا به اندازه کافی بحث کردیم و همین کافی هست که بگم الان تو آمریکا برند ال جی و ویزییو پرفروشترین 3 بعدی ها هستن نه سونی و سامسونگ و پانا و شارپ و...
فقط هم به خاطره تکنولوژی passive هست نه هیچ چیزه دیگه
دوست عزیز . الان کاملا معلومه کی داره گول می خوره.
یه چرخی تو بازار بزنی متوجه میشی.
برندی مثل سونی ، به گفته خود بازریاب هاشون حدود 15 الی 20 درصده قیمتشون فقط به خاطر اسمش هست .
یعنی همون مارک سونی که میخوره روش.
جالبه بدونی توخود ژاپن سونی رو یه مارک صادراتی میدونن و اصلا قبولش ندارن.
تو دقیقا گیر کردی توی افکار عادی مردم که آره فقط سونی خوبه و اینا.
نمیخوای قبول کنی. برو لپ تاپ های وایو رو ببین.
یه چرخ بزن و تفاوت قیمتش رو بقیه ببین و البته سخت افزار هاش رو هم مقایسه کن.
ببین تفارت 300 تا 500 هزارتومنی سونی ، با بقیه برندها با همون سخت افزار بلکه هم پایین تر چیه.
باید بپذیری که الان تکنولوژی ال جی جدید تره توی سه بعدی.
این رو ما ها که داریم نمیگیم . جوایزی که گرفته نشون میده.
حتما اوناهم داورا رو خریدن تا مثل ترکی پنالتی بگیره واسه استقلال !
پس منطقی بحث کن نه احساسی.
سونی الان فقط یه مارکه همین اونهم کاملا چینی . اگه به دیزاین هم باشه به نظر من همون سامسونگ هنوز قشنگ تر از سونی هست .
سلام نظرتون در مورد سینما خانگی ال جی مدل LH880-XBH چیه ممنون میشم راهنمایی کنید.آیا با تلویزیون lw57000-ta مچ هست؟ ممنون
خب انصافا هست دیگه داداش چرا مقاومت میکنی؟حالا من نمیگم فقط سونی
پاناسونیک و شارپ هم خیلی سرترن به نسیت برندای کره ای.یا مثلا شما برو فیلیپس رو ببین
کلا اگه تو بحرشون بری و مقایسه کنی خیلی تفاوت داره که حس گفتنش نیست
ال جی و سامسونگ عین اسباب بازین
ضمنا هیچ گرونی اینقدر بی دلیل و بی منطق نیست.قبول دارم سونی پول برندشو میگیره اما نه دیگه تا این حد
البته این نظر منه و سلیقه منه شما حال میکنی خب خوش به حالت و نمیخوام این بحث رو ادامه بدم
خواستم دوستمون رو راهنمایی کنم و در نهایت هم بهش سوالشو جواب دادم.لااقل 57000 اصلا به درد بازی کردن نمیخوره حالا مدلهای دیگه ال جی رو نمیدونم
مثله اینکه شما در جریان نیستی یا فکر میکنی شوخی میکنیم
داداش پنل میدونی چیه؟
همون که تصویر رو توش میبینی و مهمترین قسمته یه تلوزیونه
پنل تلوزیونهای سونی رو سامسونگ داره واسش میزنه
اصلا تکنولوژی LCD ماله سامسونگه و برندهای دیگه همشون از سامسونگ امتیازش رو خریدن
تو دیزاین هم انصافا الان سامسونگ سر تر از بقیه هست ( با اینکه من اصلا طرفدار سامسونگ نیستم)
اینجا یه نفر داره الکی مقاومت میکنه اونم شما هستی عزیز
این که سونی و شارپ و پاناسونیک سرترن و کره ایها آشغالن رو با یه متری باید سنجیده باشی؟!
اونم معقول ، نه اینکه چون سونی گرونتره پس بهتره،این رو میگن استدلاله معده ای
الانم میخوای بگی من بحثی ندارم و ....
اگر بحث نداری و به خصوص استدلالی برای بحث هات نداری پس اصلا تو یه فروم پست نده و کسی
رو هم راهنمایی نکن ، اگر هم دلیله عقلانی داری بیا بگو و دیگران رو قانع کن
نه فقط شما میدونی پنل چیه
چه ربطی داره آخه؟پنل یکی از مواد اولیه ساخت تلویزیونه.یکیش!!!!
بعد از اون طراحی مادر برد و چیپستها و متعلقات الکترونیکی هست
کیفیت پردازش
طراحی ظاهری
جنس بدنه
منو بندی
ساپرت دیوایسهای ورودی و خروجی
در نهایت کیفیت کارکرد و مچ بودن همه ی اینا با هم و اعتمادی که میتونی به محصول داشته باشی
مثلا بنده الان میخوام گزینه simplink رو خاموش کنم یا تغییر یدم باید اول برم تو منوی input بعد از اونجا دکمه قرمز رو بزنم تا برسم به مقصد
یعنی انقدر فکر نکردن گزینه به این به درد بخوری رو توی دکمه های کنترل جا بدن به جای اون همه دکمه بی استفاده.آدم حس میکنه از بس تنوع مدل دادن نرسیدن به این چیزا حتی فکر کنن.الان یادم نمیاد اما از این موارد زیاد داره مثلا سینما و تلویزیون با یک کنترل کار نمیکنن یا خیلی چیزا که تو برندای دیگه بهشون بیشتر فکر شده
این که قطعات رو کی ساخته مهمه.اما مهم تر اینه که کی بهتر تونسته جمع و جور کنه و محصول خوب در بیاره
مثلا اپل کدوم یکی از قطعات محصولاتش رو خودش میسازه؟اما موفقیتش کاملا به اسم خودشه نه سازنده های قطعاتش
نمیگم آشغالن کره ایا.اما خز و خیلن البته این نظر منه
خز بودنشونم تو تبلیغات بیش از حد و چیزای کوچیکشون رو شاخ نشون دادنه
و البته ظاهرشونم به نظر من شیک و ساده نیست
Last edited by pinokiu; 30-01-2012 at 14:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)