دوستان فهمیدم مشکل از کجاست.
کلا بازی مکس پین این مشکل رو داره.
دوستان فهمیدم مشکل از کجاست.
کلا بازی مکس پین این مشکل رو داره.
با سلام به همه دوستای خوبم.
من یه لپتاپ MSI مدل GE620 دارم با این مشخصات:
CPU: intel corei7 2630QM
VGA: NVIDIA Geforce GT540M/1GB DDR3
RAM: DDR3 8GB
HDD: 750GB WESTERN DIGITAL
ویندوزم هم 7 ultimate هست.
یه مدتی هست که بیشتر وقتا که لپتاپو روشن میکنم یکم که کار میکنم(بعضی وقتا چند بار در عرض یکساعت بعضی وقتا هم چند ساعت میگذره که اتفاق میفته) یه ارور صفحه آبی میاد و خط آخرش مینویسه:
Dumping Physical memory to disk
و یه عدد از 0 تا 100 پر میشه و بعدش سیستم همینطوری باقی میمونه که خودم باید ریستارت کنم.
عکس ارور هم این هست:
نکته مهم اینکه: خط دوم ارور که نوشته MEMORY_MANAGEMENT بعضی وقتا همین ارور میاد اما خط دومش نوشته DRIVER_POWER_FAILUR
فایلهای DMP هم چندتاشو آپلود کردم که اروراش با هم فرق میکنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستای عزیز خواهش میکنم لطفا کمکم کنین تو رو خدا..... من نمیدونم باید چیکار کنم.
مرسی.
با برنامه Furmark تست گرفتم و هیچ مشکلی پیش نیومد
نه کرش و نه صدای ناهنجار
تا صبح کار کرد بدون مشکل
همه درایورهامو هم با برنامه driver genius آپدیت کردم
بایوس مادربرد رو هم قبلا آپدیت کردم
بعد این کارها دیروز باز هم بلو اسکرین اومد که این هم دامپشه :
بازم همون مشکلی که بحثش قبلا کردم داخل همین فایل دامپ هم دارین الان شما اینطوری که گفتین 3 تااز روشهایی که گفتم انجام دادین .
1: آپدیت بایوس
2: آپدیت درایورها
3: تست کارت گرافیک با اون برنامه که معرفی کردم
اون ویندوزی که لینکش قراردادم دانلود کردین چون همینطور که گفتم این ویندوز آپدیت شده خیلی از مشکلات نرم افزاری با نصب این ویندوز مرتفع میشه درضمن بعدش که این ویندوز نصب کردین فقط درایورهای خودتون که با اون برنامه آپدیت کردین تنها نصب کنید درمرحله بعدم از اون دایرکستی که لینکش گذاشتم تو پست قبلیم دانلود داخل این ویندوز نصبش کنید این مشکل بلو اسکرینم از همون اول داشتین ؟
بایوس آپدیت کردم
درایورها هم آپدیت هستند
کارت گرافیک هم تست شد
دایرکت ایکس هم همونی که گفتید نصبه
فقط میمونه اون ویندوزه
اونو هم تا یکی دو روز آینده دانلود و نصب میکنم . به همراه درایورهای آپدیت شده و دایرکت ایکس معرفی شده
نه . یهویی پیدا شد این مشکل
بعد تعویض سخت افزار هم به وجود نیومده که بگیم مشکل از سخت افزار مربوطه ست !
من معمولا ویندوز سون رو هرماه از سایتهای ایرانی مثل پی سی دانلود ، دانلود میکنم
این دفه از ویندوز شما استفاده میکنم تا ببینیم نتیجه چی میشه
با تشکر از زحمات و پاسخگویی شما
فعلا
کسی نمیخواد جواب ماره بده
مشکل شما هم مربوط به درایو گرافیکتون میشه یا که دایرکست سیستم همین روشهایی که داخل همین صفحه یا صفحه قبل برای این کاربر مهندس الهه توضیح دادم شماهم انجام بدین![]()
سلام خدمت دوستان
مدتی هست که با مشکل Blue Screen روبرو هستم و اکثر اوقات با این مشکل روبرو میشم شاید بگم روزی بیش از 10 بار!
ویندوز من 7 Ultimate بودش، اما بعد این اتفاق ویندوز XP s3 رو ریختم و با کمال تعجب مشکلم برطرف شد؟! می خوام بدونم چرا تو ویندوز 7 با این مشکل رو برو هستم؟
البته با برنامه Blue Screen Viewe علت این ارور رو بررسی کردم و اکثر اوقات تو توضیحاتش اسم این فایل رو میاره --> ntkrnlpa.exe
با استفاده از برنامه ای که معرفی کرده بودید اطلاعات مورد نظر رو آماده کردم ، خیلی ممنون میشم که بتونید به من کمک کنید!
سلام
من یه لپ تاپ گرفتم هنوز یه هفته نشده که با این مشکل برخورد کردم. اولش نرم افزار tor رو که باز کردم bsod واسم ظاهر میشد. تا اینکه من این نرم افزار پاک کردم. دیشب من تو نت بودم که یهو باز اینجوری شد (bsod) لطفا راهنمایی کنید لینک اون فایلم گذاشتم
کانفیگ:
core i5 2.4
ram 4
graphic nvidia gt520 mx
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)