تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 335 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

برای GTA IV هم میگفتن هر کی بیاره حبس داره با جریمه بالا خیلی هم بیشتر از این ممنوع بودن GTA رو روش تاکید داشتند ولی چطوری شد همه IV رو بازی کردن؟ کسی هم جریمه نداد؟ اگر هم کسی از مغازه دار ها این حرف رو میزنه از خودش گفته چون میخواد فقط پول بیشتر بگیره چیزی مثل GTA IV که اینقدر گفتن ممنوع و از این موارد که بازی رو اول که اومد برای PC بالای 10 تومن میدادن این دیگه معلومه چی هست.... بعد اینکه این همه افراد از تورنت و اینا بازی رو گرفتن دیگه هر کی به چند نفر بازی رو بده پخش میشه فروشنده ها هم میارن ولی با قیمت بالا...
    +
    در کل با این حرفا فقط هدف گرفتن پول بیشتر هست این DICE هم خوب شد گفت بازی تو تهران هست این فروشنده ها هم پول اظافه میگیرن...
    بازی رو هم همه میگیرن ولی دانلود کنید بهتره تا از این افراد که میخوان با یک مشت حرف که از خودشون گفتن فقط پول بیشتر بگیرن !!!
    سهیل به شدت حرفت تایید میشه.من تو قم زنگ زدم به یه مغازه تو پاساژ گنجینه گفت هنوز نیاوردیم هفته دیگه زنگ بزن بیا بگیر.یه مشت حرف چرت تحویل مردم میدن مگه مواد مخدر که سه ماه حبس بدن؟می خوان پول زیادی بگیرن.
    شرکت ها هم میدن بیرون به صورت پکیج ببین من کی میگم.

2. 4 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kumarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

حتی ممکنه قسمتهای تهران بازی رو شرکتها حذف کنن! و بعد وارد بازار کنن! اینا چیز جدیدی نیست!
    داداش تو کلا عصبی نشی بهتره! شما یکی اسم ببر که بازیو کات کردن بعد وارد بازار کردن
    بیخیال باووو، تو دیگه کشتی منو

4. این کاربر از kumarbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

سهیل به شدت حرفت تایید میشه.من تو قم زنگ زدم به یه مغازه تو پاساژ گنجینه گفت هنوز نیاوردیم هفته دیگه زنگ بزن بیا بگیر.یه مشت حرف چرت تحویل مردم میدن مگه مواد مخدر که سه ماه حبس بدن؟می خوان پول زیادی بگیرن.
    شرکت ها هم میدن بیرون به صورت پکیج ببین من کی میگم.
    اینکه جمله من شد
    راس میگی
    دیگه سهیل جون حرف منطقی رو زدو رفت هممنون از اون الگو گرفتیم هه هه

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

اصلا این جو هارو خودمون درست میکنیم... بزایرید کرک بزی بیاد اونوقت حتی سر چهار راه ها هم بساتشو پهن میکنن... این همه فیلم قاچاق میشه ضد ای ران پس چرا جلوشونو نمییگیرن؟ درسته توی نمایشگاه رسنانه های دیجیتال تبیلغات وسیعی مبنی بر ضد ایرانی بودن شد ولی بدرک این حرفا همش کشک هست. گذشت زمان که ملت از ین حرفها میترسیدن الان دیگه فروشنده ها گرگ بارون دیده شدن. ایین مغازه نیار اون یکی میاره. اون یکی نیاره. اون یکی میاره. حتی ممکنه قسمتهای تهران بازی رو شرکتها حذف کنن! و بعد وارد بازار کنن! اینا چیز جدیدی نیست! در کل سرعتتون اگه بالای 50 هست برید تو کار دانلود.
    این فرانسویا چقدر شرافتمندانه با موضوع کنار اومدن............
    بابا تو دیگه قاط زدی.تو کدوم بازی تا حالا تیکه ای رو زدن؟دوستمون هم پرسید
    Last edited by Mool Tee; 20-10-2011 at 19:14.

6. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینکه جمله من شد
    راس میگی
    دیگه سهیل جون حرف منطقی رو زدو رفت هممنون از اون الگو گرفتیم هه هه

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------

بابا تو دیگه قاط زدی.تو کدوم بازی تا حالا تیکه ای رو زدن؟دوستمون هم پرسید
    عزیزم بیا اینم لینک بازریهایی که تو دنیا سانسور شده به دست مشتری رسیدن!

دوستانی که sims رو هم تو مملکت خخودمون بازی کردن میدونن که ایران کجاشو سانسور کرده

اگر هم دنبال لیست بقیه بازیها هستی یک سرچ کن! این چند پیج اخر همش شده همین. نه خبری از بازی نه هیچی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همین gta هم یادمه اول که اومده بود ملت استرالیا یا جای دیگه شاکی بودن . خبرش همه جا بود. ! حالا اگه فکر میکنی که این اتفاق تو ایران ممکن نیست بیفته دیگه خودت میدونی!
    اصلا بحث ما این نیست. من میگم انقدر این مساله رو بزرگ نکنید . بازی بلاخره همه جا دست ملت میرسه.
    من خودم سرعت دانلودم بد نیست و این بازی رو میخوام دانلود کنم... اجازه بدید کرک بیاد همین p30 خودمون بازی رو میزاره برای فروش...

الان یکی دیگه میاد میگه رفیقم فلان جا گفت اگه بیاریم فلان بیسار....
    Last edited by hasanoooooooo; 20-10-2011 at 19:44.

8. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

روز 25 oct:میری cd فروشی میگی آقا بتلفیلد 3 رو می خوام میگه باشه ولی ممنوعه ها چون ممنوعه بهت 10 هزار تومن می دم تو هم که داری از شوق بازی کردنش میمیری میگی باشه به جای 10 تومن 100 تومن میدی هیچ ممنوعیتیهم در کار نیست و همه سی دی فروشی ها اینو شایعه رو درست کردن.برو دوستان سیستم (اسم سی دی فروشی ) gta iv و لایبرتی سیتی رو گذاشته اونجا واسه xbox پس اونم بیان بگیرن 3 ماه بندازن تو زندان چون ممنوعه

10. 3 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

پيش فرض

یه چیزی من این وسط باید بگم !
    رفیقه من که مشکل نداره بیاد بهم بگه بازی ممنوع شده و جمعش کردن که بعد گرونتر بهم بده ! چون من هر دفعه بازیاشو با همون قیمتی که واس خودش در میاد میبرم
    صنفه بازی فروشانه شیراز هم همه با هم هماهنگ نکردن که به یه شهر دروغ بگن که بازیو گرونتر بفروشن !
    هی میان بازیو با GTA IV مقایسه میکنن . GTA ماله 3 سال پیشه ، و اونموقع ESRA و سازمان نظارت بر بازیهای رایانه ای یا نبودن یا تازه شروع به کار کرده بودن ! GTA هم رسما نمیومد تو تهران ماموریت انجام بده

حالا من فقط این وسط موندم دروغ گفتن من یا بقیه ی بچه ها که از شیرازن (میتونین بقیه سایتا رو هم چک کنید) چه سودی واسمون داره .

در ضمن یکی لطف کنه نحوه ی هماهنگیه کلیه ی فروشندگان رو هم توضیح بده !
    Last edited by a.salireza; 20-10-2011 at 20:10.

12. این کاربر از a.salireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

یه چیزی من این وسط باید بگم !
    رفیقه من که مشکل نداره بیاد بهم بگه بازی ممنوع شده و جمعش کردن که بعد گرونتر بهم بده ! چون من هر دفعه بازیاشو با همون قیمتی که واس خودش در میاد میبرم
    صنفه بازی فروشانه شیراز هم همه با هم هماهنگ نکردن که به یه شهر دروغ بگن که بازیو گرونتر بفروشن !
    هی میان بازیو با GTA IV مقایسه میکنن . GTA ماله 3 سال پیشه ، و اونموقع ESRA و سازمان نظارت بر بازیهای رایانه ای یا نبودن یا تازه شروع به کار کرده بودن ! GTA هم رسما نمیومد تو تهران ماموریت انجام بده

حالا من فقط این وسط موندم دروغ گفتن من یا بقیه ی بچه ها که از شیرازن (میتونین بقیه سایتا رو هم چک کنید) چه سودی واسمون داره .

در ضمن یکی لطف کنه نحوه ی هماهنگیه کلیه ی فروشندگان رو هم توضیح بده !
    لازم نیست هماهنگ کنن خودشون گرون میفروشن دیگه سی دی فروشا بلدن تا یه بازی ممنوع شد اونو گرون بفروشن دوست گلم

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------

آقا میشه یه سایتی بهم بگین ازش bf3 رو بخرم

14. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بابا چه آشوبی به پا شد با این جمله ما
    به جان خودم یکی از این بچه های کنسول فروش به ما اینو گفت ما هم فقط اینجا اطلاع رسانی کردیم همین
    من که خودم بازی رو چند روزه دانلود کردم و نصب هم کردم منتظر کرک هستم
    این بحث هم تموم کنید ایشالا که همه جا میاره و همه هم بازی میکنن

16. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

آقا میشه یه سایتی بهم بگین ازش bf3 رو بخرم
    اینجا که نمیشه گذاشت برات توی پیغام خصوصی میذارم

18. 3 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

من یه سایتی می خوام که همین بازی که شما دانلود و نصب کردید رو برام بفرسته اورجینال نمی خوام.میهن دانلود نباشه

20. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •