تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 139 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1386

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Play Station 3 (فقط اینجا)

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان دانگرید با e3 خطر بریک شدن دستگاه رو بالا میبره؟
    چون من اینجا(تبریز)به هر مغازه ای میرم ازم 100 تومن میخوان واسه دانگرید و میگن با لحیم کاری دانگرید میکنن چون خطر بریک شدن با e3 زیاده!!!
    کسی جایی رو اینجا سراغ نداره که به قیمت مناسب اینکارو بکنه!؟
    من به شخصه نمیتونم بالای 50 تومن واسه این کار هزینه کنم و واسم فرقی هم نداره با کدوم روش دانگرید بشه...

داره خودمونی میشه legend761's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان ... من تقریبا 3 سالی میشه ps3 گرفتم اما به دلیل زیاد بودن قیمت بازی ها نتونستم بازی های زیادی رو بازی کنم ... الان به این فکر افتادم که ps3 رو کپی خور کنم و آخرین بازی رو که انجام دادم آنچارتد 1 بوده که ورژن دستگاهم 3.50 هست ... ولی خیلیا میگن که وقتی کپی خور کنی کیفیت بازی ها میاد پایین و من واقعا گیج شدم یکی میگه خوبه یکی میگه ... حالا اومدم از شما دوستان که تجربه دارید سوال کنم که آیا واقعا کیفیت بازی های کپی روی ps3 کپی خور از بازی های فابریک روی ps3 غیر کپی خیلی کمتره .. خیلی ممنون میشم جواب سوالم رو بدید .

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ... من تقریبا 3 سالی میشه ps3 گرفتم اما به دلیل زیاد بودن قیمت بازی ها نتونستم بازی های زیادی رو بازی کنم ... الان به این فکر افتادم که ps3 رو کپی خور کنم و آخرین بازی رو که انجام دادم آنچارتد 1 بوده که ورژن دستگاهم 3.50 هست ... ولی خیلیا میگن که وقتی کپی خور کنی کیفیت بازی ها میاد پایین و من واقعا گیج شدم یکی میگه خوبه یکی میگه ... حالا اومدم از شما دوستان که تجربه دارید سوال کنم که آیا واقعا کیفیت بازی های کپی روی ps3 کپی خور از بازی های فابریک روی ps3 غیر کپی خیلی کمتره .. خیلی ممنون میشم جواب سوالم رو بدید .
    سلام .
    کیفیت بازی هیچ ارتباطی به اینکه کنسول کپی خور شده باشه یا نشده باشه نداره .

مشکلاتی که در هنگام اجرای بازی دیده میشه مثل هنگ کردن یا فریز شدن بیشتر ناشی از ایبوت یا حتی ناقص کپی شدن فایلها و ... میتونه باشه . برای اجتناب از این مشکلات بهتره که از فروشنده معتبر بازی رو بخرید .
    خودم بازی resistance3 رو با بالاترین کیفیت و بدون هیچ مشکلی روی کنسول کپی خور شده (3.55) اجرا و تمومش کردم .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من از بابت اینکه دستگاهم رو بدم به مغازه دار میترسم!با خودم میگم یوقت دستگاه رو انگولک نکنه یا مثلا قطعه ی رو عوض نکنه و....
    راهی هست که بشه اطمینان کرد؟!(من تهرانم شما کجا رو پیشنهاد میدین؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستانی که ترس و یا اطلاعات کافی برای -- ps3 به ورژن 4.21 ندارن من می توانم برایشان انجام بدهم .

تهران - غرب هستم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام .
    کیفیت بازی هیچ ارتباطی به اینکه کنسول کپی خور شده باشه یا نشده باشه نداره .

مشکلاتی که در هنگام اجرای بازی دیده میشه مثل هنگ کردن یا فریز شدن بیشتر ناشی از ایبوت یا حتی ناقص کپی شدن فایلها و ... میتونه باشه . برای اجتناب از این مشکلات بهتره که از فروشنده معتبر بازی رو بخرید .
    خودم بازی resistance3 رو با بالاترین کیفیت و بدون هیچ مشکلی روی کنسول کپی خور شده (3.55) اجرا و تمومش کردم .
    سلام
    مطمعن هستید؟ چرا بازی heavy rain بعضی جاها از نزدیک نگاه میکردم بیکسل بیکسل بود و جاهایی با جهت دوروبر نگاه میکردم لگ میزد و تو صفحه خطی ظاهر میشد دقت میکردیم بازی هم هنگ نکرد یا فریز که بگیم ناقص بود ولی در عوض گرنتوریسمو باکیفیت بود
    انچارتد1 هم گاهی دوربین میچرخوندم تصویر سریع میشد و نثل بازی بالا بود
    یعنی مشکل از بازی ساخته شده هست؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مطمعن هستید؟ چرا بازی heavy rain بعضی جاها از نزدیک نگاه میکردم بیکسل بیکسل بود و جاهایی با جهت دوروبر نگاه میکردم لگ میزد و تو صفحه خطی ظاهر میشد دقت میکردیم بازی هم هنگ نکرد یا فریز که بگیم ناقص بود ولی در عوض گرنتوریسمو باکیفیت بود
    انچارتد1 هم گاهی دوربین میچرخوندم تصویر سریع میشد و نثل بازی بالا بود
    یعنی مشکل از بازی ساخته شده هست؟
    سلام .
    میتونم اینو با اطمینان بگم که کپی خور بودن یا نبودن کنسول در کیفیت بازی مثل پیکسل پیکسل شدن ، لگ زدن و غیره بی تاثیر هست . خودم جدیداً بازی resistance3 رو با بالاترین کیفیت و بدون هیچ مشکلی تمام کردم .
    یکی از دلایل کاهش کیفیت در تصویر بازی میتونه به خاطر نوع TV یا مانیتور و همچنین نوع اتصال کنسول به TV باشه . مثلاً اگر از کابل HDMI استفاده بشه کیفیت خیلی بالاتری خواهید داشت نسبت به اینکه از طریق AV Cable به TV متصل شده باشه .

داره خودمونی میشه ps3love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من هم بیش از یکساله که ps3 دارم ولی بدلیل گرون بودن بازیها 2-3 بازی رو بیشتر نتونستم بخرم و تصمیم به کپی خور کردن کنسولم گرفتم.....
    حالا میخوام بدونم اگر دستگاهم رو کپی خور کنم باز هم بازیهای اورجینالم تو اجرا میشه یا نه؟

واینکه که بعد از کپی خور شدن باز هم میشه به حالت قبلی بازگردوندش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگر ورژن سیستم عامل دستگاه 3.55 یا کتر باشه میشه
    بله بازی ها اجرا میشه
    بله قابل بازگشت هست.

11. این کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

فکر کنم دیگه نمیشه multiman رو از طریق خود دستگاه update کرد شاید سایتش هیلتره راه حل چیه؟(نمیخوام base از اول دانلود کنم)
    نو سایت rebug.me یه پکیجایی داده کدوماش به درد میخورن؟ (4.11 spoofer ) ...
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •