تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 303 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام
    می خواستم ببینم آیا روشی هست که زیرنویس idx هم رویه C7000 بتونیم اجرا کنیم (با تغییرات در منوی سرویس؟؟) و اینکه میشه رنگ زیرنویس srt رو از سفید به رنگ دیگه ای (مثل زرد!) تغییر بدیم؟؟
    با تشکر...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان مدل UA40B7000WRS دیجیتالش فعال میشه یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من یک 46d7770 دارم.وارد منو مخفی شدم و تغییرات خوبی رو اعمال کردم.ولی pvr برای ظبط روی فلش غیر فعاله (کمرنگ هست) و نمیتونم فعالش کنم.کشور هم روی استرالیاست.میتونید کمک کنید؟
    ممنونم.

دوست عزيز براي ضبط كردن تصاوير در اين مدل بايد فلش و يا هارد سرعت بالا داشته باشيد كه با روش خاصي توسط تلويزيون فرمت ميشه و بعدش هم ضبط ميشه اگه اون هارد يا فلش رو بخواي توي كامپيوتر ببيني .كامپيوتر اون رو نميشناسه و ميخواد دوباره فرمتش كنه . بنابراين به نظر من بهترين كار اينكه يك فلش سامسونگ با سرعت بالا تهيه كني و فقط براي اينكار ازش استفاده كني . در ضمن لطفا بفرماييد توي منوي مخفي چه تغييرات خوبي اعمال كردي ؟

4. این کاربر از hamid1436 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیزی که زحمت کشیدید و به سوالم من پاسخ دادید باید خدمتتون عرض کنم که من یه مقدار مبتدی هستم و زیاد با اصطلاحات آشنایی ندارم هر چی هم بلدم تجربی یاد گرفتم اگه ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدید آخه من مسیری رو که از طریق ریموت کنترل میرم به این صورت هست menu>setup>network > network setup
    اینجا باید گزینه آی پی و آدرس ظاهر بشه که ظاهر نمیشه فقط در قسمت راهنما مینویسه you can configur the network sittings the ip adress the gatewayدر ضمن ال سی دی من رو گزینه وایر لس تنظیم شده و یه جایی تو همین سایت دیدم نوشته بود ال سی دی خودش با اولین مرکز وایر لس ، وای فای ، و جی پی آر اس ارتباط برقرار می کنه و من هم از اینترنت جی پی آر اس استفاده می کنم در ضمن یه ال سی دی سری 5 همسایمون داره که گزینه network داره وقتی گزینه network رو انتخاب می کنم آی پی و آدرس می خواد و ال سی دی من ایجور نیست
    Last edited by aziz85; 23-05-2012 at 09:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان عزیز برای 7000c7000 face book یا youtubeایا تو این مدل میشه از این اپ ها ------ برای تلویزون یا هم چنین چیزی برای استفاده از این app ها داشته باشیم کسی تجربهای داره بزاره ممنون میشم
    Last edited by realmadrida; 23-05-2012 at 09:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به دلیل تکرار خذف شد
    Last edited by aziz85; 23-05-2012 at 09:14.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

تلویزیون من d6960ه

چطور میشه روی فلش مموری ظبط کرد؟ وقتی فلش رو میزنم و دکمه ی رکورد رو میزنم میگه باید فرمت بشه ، انجام میده ولی تهش ارور میده (فِ یل)!!

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

تلویزیون من d6960ه

چطور میشه روی فلش مموری ظبط کرد؟ وقتی فلش رو میزنم و دکمه ی رکورد رو میزنم میگه باید فرمت بشه ، انجام میده ولی تهش ارور میده (فِ یل)!!
    علتش اینه که برای ضبط تصاویر، به سرعت خوندن و نوشتن بالاتر از فلش شما نیاز داره و توی تست سرعت فلش شما پذیرفته نمیشه و معمولا اکثر فلش های معمولی همینجوری اند برای اطمینان باید از هارد اکسترنال استفاده کنید.

10. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

علتش اینه که برای صبط تصاویر، به سرعت خوندن و نوشتن بالاتر از فلش شما نیاز داره. برای اطمینان باید از هارد اکسترنال استفاده کنید.
    یعنی از دستگاه های دیجیتال ِ ایرانی و داغونی که تو بازارن هم ضعیفتره که نمیتونه رو یه فلش مموری ضبط کنه ؟!!!!

اونجوری م که باید هارد رو فرمت کنه !! درسته؟

راه دیگه ای نیست؟

راستی این سریای آخر 6 مثل همین مدل من بلوتوث دارن؟ تو منوی مخفی دیدم یجا یه بلوتوثی نوشته بود ...

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    می خواستم ببینم آیا روشی هست که زیرنویس idx هم رویه C7000 بتونیم اجرا کنیم (با تغییرات در منوی سرویس؟؟) و اینکه میشه رنگ زیرنویس srt رو از سفید به رنگ دیگه ای (مثل زرد!) تغییر بدیم؟؟
    با تشکر...
    با تغییر در منوی مخفی نمیتوانی این قابلیتها را ایجاد کنی.
    البته یکی از دوستان میگفت که با برنامه mkvmerge gui زیرنویس sub idx را روی تلویزیون LCD سامسونگ تماشا کرده.
    من که روی LED امتحان کردم، جواب نگرفتم!

13. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •