تایید میشه.
پس میشه یه خبر درست و حسابی یه فرد محققی بذاره که دیگه ماها بدونیم واقعا کی میاد؟(اگه میشه با منبع)
ممنون![]()
تایید میشه.
پس میشه یه خبر درست و حسابی یه فرد محققی بذاره که دیگه ماها بدونیم واقعا کی میاد؟(اگه میشه با منبع)
ممنون![]()
شاید این خبر قدیمی باشه ، ولی اینو همین الان دیدم:
![]()
با توجه به فروش بی سابقه بازی GTA بر روی کنسول های X360 , PS3 گمانه زنی ها درباره انتشار این بازی برای PC وهمچنین زمان آن شروع شده است. نشریات وب سایت های مختلف در همین راستا بر اساس چند خبر تایید نشده حدس می زنند که راک استار در حال کار بر روی نسخه کامپیوتر این بازی است و با احتمال زیاد در ماه اکتبر امسال منتشر خواهد شد. چیزی که به گمانه زنی ها در این رابطه قوت بیشتری می دهد سکوت سنگین Rockstarدر مقابل اینگونه شایعه هاست. راک استار در هیچکدام از مصاحبه های خود هیچ اظهار نظری در رابطه با انتشار یا عدم انتشار بازی GTA 4 برای کامپیوتر نکرده و در مقابل شایعات سکوت اختیار کرده است.
کاور فرضی نسخه کامپیوتر که توسط یک سایت امریکایی طراحی شده است !
برخی از کارشناسان صنعت بازی معتقند راک استار در حال استفاده از استراتژی قدیمی خود که در بازی GTA San Andreas پیاده کرده بود، می باشد. بازی مذکور 6 ماه پس از انتشار آن برای PS2 برای کامپیونر های شخصی عرضه شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a.salireza; 10-07-2008 at 22:39.
آآآآآآآخخخخشششش ...
فکر کنم کم کم حرفم داره ثابت میشه.
خیالت تخت. من یه آشنا تو مغازه سیدی فروشی طنین دارم که گفته صد در صد برای پی سی میاد.واقعا حیفه اگه برای پی سی نیاد.
به هر حال اون از منو تو بیشتر میدونه.
چون عضوی از شرکت بزرگ Tanin هست که بازی هایی که قراره منتشر بشه به طور مستقیم از شرکت اصلیش به دست اونا میرسه و اونا زمان پاپلیش بازی توی ایران پاپلیش میکنن.
به من گفت حتما میاد.
الان جز مدير عامل راك استار هيچ كس ديگه نميدونه براي pc مياد يا نه
شما هم انقدر قاطع حرف نزن ممكنه نياد پس فردا ضايع ميشي ها
ولي ما كه اميدواريم بياد.....
خب اگه قراره نیاد امیدواری که خوبه!!!!
اما به نظر منم باید بیاد و شاید این راک استار همه رو گذاشته سرکار که وقتی اومد همه یهو یکه بخورن و هجوم بیارن طرفش و یهو یه عالمه فروش کنه!
من با قاطعیت هر چه تمام تر حرف میزنم و میگم میاد ... نترس ضایع نمیشم دوست عزیز.الان جز مدير عامل راك استار هيچ كس ديگه نميدونه براي pc مياد يا نه
شما هم انقدر قاطع حرف نزن ممكنه نياد پس فردا ضايع ميشي ها
ولي ما كه اميدواريم بياد.....
مطمئنی دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم تمام شرکت های ایرانی بازی ها رو به محض ورود از لینک های تورنت دانلود میکنن دوتا Carck دانلود میکنن میزارن توش بعد دوتا کاغذ چاپ میکنن dvd رایتی میندازن توش میدن دست منو شما.
والا فکر نکم کسی همچین خریتی بکنه که بخواد بازی اصلی رو بخره.
نه ... من مطمئنم.طنین شرکتش خیلی معروفه.من نرم افزارهایی رو از این مغازه میخرم که کم تر کسی داره.مثلا Carrara6 و Poser PRO و FPSCreator X10 .اون زمانی که شرکت نرم افزارهای طلایی تازه یه مدل پک واسه اف پی اس بیرون داده بود من مدل پک 1 تا 6 این نرم افزار رو ازش خریدم. تا این حد بهت بگم که هر چی بخوای داره.
انشاالله که ضایع نمیشی و ما امیدوار میشیم
اصلا سا نسورش میکنن و ممکنه که اصلا توی بازار نیاد. فقط مهم اینه که راک استار تولیدش کنه بقیه اش با ما.
و خداوند دنلود را آفرید!!!!
جالبه. پس احتمال ضایع شدنت کمتر شد!!!
ممنون از خبرهای امیدوار کنندت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)