متأسفانه نمی دونم به صورت دیفالت چه اتفاقهایی میفته. اما مهم اینه خودت توی تصمیم گیریها نقشی نداری و ممکنه به صورت دیفالت بعضی از افراد مرده باشن. البته مطمئن باش باز هم از داستان بازی عقب نمیفتی. چون خیلی روش کار کردن![]()
متأسفانه نمی دونم به صورت دیفالت چه اتفاقهایی میفته. اما مهم اینه خودت توی تصمیم گیریها نقشی نداری و ممکنه به صورت دیفالت بعضی از افراد مرده باشن. البته مطمئن باش باز هم از داستان بازی عقب نمیفتی. چون خیلی روش کار کردن![]()
دوستان سوالم مشکل نصب و اجرا نیست و پس همین جا مطرح می کنم .
من سیو Mass Effect 2 رو کجا باید بریزم تا بتونم Import کنم ؟
آخه ریختم تو Document تو همون پوشه Save بازی و رفتم داخل بازی و Import رو زدم اما چیزی نیومد اصلا.
Documents\BioWare\Mass Effect 2\Save
محتوای مخفی: .
آقا من بگم اشلی ، شما بگو میراندا ، فرومهای انگلیسی بگن Diana Allers ، ولی خدایی من جک رو که دیدم ، دامنم از دست برفت![]()
واقعا" ایده آل ِ من همین شکلیه . خدا در زمین که بهمون نداد ، توی بازی ، توی سیتادل پیداش شد لاقل !
مثل این که همه چیز به نمرات ضعیف یوزر ها در سایت Meta خلاصه نشده....
محتوای مخفی: درسته ارزش اطلاع رسانی داشت ولی باز گفتم بزارم اسپویل ولی خیلی حساسی رو بازی نخون .تا تموم نکردی
Last edited by Layken; 11-03-2012 at 02:15.
محتوای مخفی: ..
یکی تو اسپویل بنویسه مرحله کاتسومی چیکار باید کرد؟ اینبار که از دست رفت حداقل بار دوم بازی میکنم از دست نره.
دوستان مرلحه investigate asari colony اونجایی که از پله ها میخواد بیاد پایین چرا گیر میکنه؟ اصلا نمیره پایین. باگه؟ من قبلش سیو نکردم 5 ساعت هم بازی کردم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)