دوستان CPU گوشیرو overclock کردم تا 825Mhz میره ولی گذاشتمش رو 730
اگه خواستید بگید تا راهشو براتون بزارم
عکس از برنامه setCPU که فرکانس cpu رو نشون میده. میتونید با این مشخص فرکانس مورد نظرتونو
![]()
دوستان CPU گوشیرو overclock کردم تا 825Mhz میره ولی گذاشتمش رو 730
اگه خواستید بگید تا راهشو براتون بزارم
عکس از برنامه setCPU که فرکانس cpu رو نشون میده. میتونید با این مشخص فرکانس مورد نظرتونو
![]()
Last edited by SAEED_BARCELONA; 27-04-2011 at 15:22.
بهزاد خان گمونم اکثرا اینجا از ماوریک استفاده میکنند عین خودم
وگرنه اگه کسی چیزی میدونست در اختیارت می ذاشت اما گمون کنم شما مسیر نقشه هات رو درست نمییریزی
سعید جان شما هم اگه میشه آموزش اور تون رو بزارید 1 سوال دیگه اینکه با چه رامی اینقدر اور کردید؟
سلام اینکه نتونستی رام کاستوم روریستور کنی گمونم بر میگرده به نحوه ی نام گذاری فولدر
شما باید 1 نام ساده انتخاب میکردید تا بتونید وارد پوشه اون بشید و نکته ی دوم اینه که باید حتما قبل از نصب هر رامی فکتوری ریست کنید (با برنامه ریکاوری منو)
حالا هم کاری که باید بکنید اینه که رم گوشی رو با رم ریدر به کاپپیوتر وصل کنید و اسم پوشه ای کهرام کاستوم توش هست رو به اسم ساده تغییر بدید و بعد با xrecovery اون رو ریستور کنید اگر هم رام اصلی تون ر ومی خواید از اونجا که از اون بک آپ گرفتید میتونید اون رو ریستور کنید
فقط قبل از نصب هر رامی فکتوری ریست فراموش نشه
1 نکته ی دیگه هم اینکه گوشی من هر وقت به این مشکل برمی خوره من 1 دکمهای غیر از بک رو میزنم و 1 دفعه گوشی میاد بالا شما ایم امتخان کن
مثل اینکه بازم گند زدم..نمیدونم چیکارش کردم که دیگه حتی xrecovery هم بالا نمیاد.یعنی همینکه روشنش میکنم رو سونی اریکسون میمونه و هیچ تکونی نمیخوره تا اینکه ناچار شم باطریشو در بیارم...یعنی دیگه هیچی کار نمیده... درضمن من نمیدونم منظورتون از یه اسم ساده چیه؟ هرچی؟ فعلا که کلا گوشی از کار افتاده نمیدونم بازم میتونید کمک کنید یا نه
سلام منظورم از اسم ساده اسمیه که کاراکتر غیر متعارف توش نباشه مثل froyo
برای من هم این مشکل پیش اومد 1 بار و کاری که کردم این بود که وقتی گوشی روی نوشته ی سونی اریکسون هنگ می کرد 1 دکمه ای غیر از بک مثل دکمه ی روشن خاموش کردن گوشی رو چند بار فشار میدادم و گوشی بالا می اومد
بنظرتون ممکنه سونی تغییر عقیده بده و 2.2 یا 2.3.3 رو برای x8 بیرون بده؟
این کاری که گفتی رو همین الن چند بار انجام دادم اما هیچ خبری نشد...میدونم دارم زیاد گیرمیدم اما حالا باید چیکارش کنم؟
به نظرم برای فروش نئو هم که شده تا چند ماه آینده این تصمیم رو نگیره
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
والا من دیگه عثلم به جایی قد نمیده و نمیدونم چرا این مشکل براتون پیش اومده در کل اگه نشه دیگه کاری انجام داد
گوشی تون باید فلش بشه که اونم خرجش حدودا 7-8 تومنه
شما صبرکن تا شب دوستان هم شاید نظری داشته باشن در این مورد
فرشید با همو رام اصلی آور کردم.
چشم میزارمش تا یکی 2 ساعت دیگه
Last edited by SAEED_BARCELONA; 27-04-2011 at 18:18.
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6042861&postcount=1014
این پست یه مطالعه کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)