دوست عزیز arman-al اگه امکان داره یه بار هم از ریشتراش پاناسونیک بصورت خشک استفاده کنید (بدون فوم) و بعد نتیجه رو در مقایسه با براون 790 اعلام کنید (در خصوص راحتی ، مدت زمان اصلاح و میزان التهاب احتمالی پوست)
با سپاس
دوست عزیز arman-al اگه امکان داره یه بار هم از ریشتراش پاناسونیک بصورت خشک استفاده کنید (بدون فوم) و بعد نتیجه رو در مقایسه با براون 790 اعلام کنید (در خصوص راحتی ، مدت زمان اصلاح و میزان التهاب احتمالی پوست)
با سپاس
اتفاقاً من همیشه قبل از اصلاح صورتمو با آب ولرم و صابون میشورم اگه پستهای قبلی منو نگاه کنید میبینید به همین نکته اشاره کردم.الان 2 مدل ریش تراش فیلیپس دارم که اصلاً ازشون استفاده نمیکنم.به هیچ وجه زیر گلو رو درست نمیزنه و خیلی هم اذیت میکنه با اینکه مدت زیادی ازشون استفاده میکردم اما مشکل قرمزی زیر گلو همچنین درد این ناحیه خوب نشد اما در مورد پاناسونیکهایی که داشتم و دارم از همون روز اول زیر گلو رو خیلی خیلی راحت میزنه بدون هیچ مشکلی.تا بحال هم از فوم و اینگونه چیزا استفاده نکردم و فقط همون مورد شستن با آب ولرم و صابونو رعایت میکردم.شما بهتره یه سرچ در مورد مدلهای مختلف ریش تراش تو یوتیوب یا گوگل بکنید متوجه میشین که فیلیپس با اون همه تجربه و قدمت نتونسته حریف مناسب و قدری برای پاناسونیک یا همین براون باشه.کافیه خودتون هم امتحان بکنید تا متوجه حرفای من بشید
سلام. من این کارو یک بار انجام دادم. به نظر من بهتره lv61 رو با فوم بکار برد. چون که سطح تیغهاش بزرگه و اصطکاک زیاده، و صابون و فوم باعث میشه اصطکاک پایین بیاد. در حالت کلی در حالت خشک بروان 790 نتیجه بهتری در رابطه با قرمزی و التهاب پوستی داره و در حالت تر پاناسونیک اصلاح بهتری داره.ولی از لحاظ ارزش ریش تراش به نظر من پاناسونیک ارزش بیشتری واسه خریدن داره. اگه میخاین یه چیزی در خدود براون بخرین توصیه میکنم پاناسونیک ES LF-51 رو بخرین. قیمتش در حدود 400 تومن هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و کاراییش بهتر از براون هستش.
دوستان سلام من با بوجه 150 تومن چه ماشین ریش تراشی بگیرم ؟
ممنون /.
سلام.اگه میتونین بودجه تون رو به 250 تومن برسونین خیلی خوب میشه . اونوقت میتونین پاناسونیک LT 20 رو بخرین، ولی توصیه میکنم این دو تا سایت رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان میخواستم ببینم ریش تزاشای پاناسونیک بخاطر موتورشون هست که صداش به مراتب از فلیپس بلند تره یا مال من اینجوره؟
تقریبا 1/3 موزر صدا میده
آقای arman-al شما که هر دو برند رو دارید نظرتون چیه؟
کلا ریش تراشای خطی صداشون بلندتر از د ایره ای ها هست درسته؟
تقریبا 2 هفته هست که lv61 دارم و هر روز هم اصلاح میکنم
1-چه کار کنم که قرمزی زیر گردن کمتر بشه
2- بعد از 2 بار با برس خودش موهای داخلش را تمیز میکنم اما تا حالا علامت پر شدن سرش روشن نشده -ممکن اشکال داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟
3-با فوم وصابون که استفاده کردم بعدش سرش سفت شده و به نرمی قبل نیست با وجود اینکه چند بار کاملا با اب تمیزش کردم
4-شارژش فول باشه یا نصفه باشه تاثیری در قدرت موتور داره ؟ برای من اگه اشتباه نکنم وقتی شارژش کامل باشه با قدرت بیشتری میزنه شما چطور ؟
Last edited by alijigari; 25-06-2012 at 07:38.
سلام
1-یه نفر که کارش فروش افتر شیو وادکلن بود به من گفت اگه گردنت حساسه چند بار بعد از اصلاح نشاسته رو آب کن بزن به گردنت بعد از چند دقیقه بشور دیگه هیچ وقت قرمز نمیشه(البته من انجام ندادم)
پیشنهاد خودم اینه که از افتر شیو آبی رنگ gillet که شیشه نوک مدادی و سر آبی داره استفاده کن معجزه میکنه
البته حتما قبل اصلاح صورتتو بشور(با آب و صابون)
3-فک کنم حساس شدی بعید میدنم اینطور شه چون توری فلزیه
4-نباید اینطور باشه اگه واقعا اینطوره حنما تا قبل 1 ماه اول گارانتی ببر نمایندگی
صدای ریش تراشت بلند نیست نسبتا؟
بله درست میفرمایین. ریش تراشهای خطی موتورشون خطی هستش ، یعنی نوسانی رفت و برگشتی هستن ، هم لرزش اینا بیشتره و هم صداشون. تازه lv 61 با اینکه دور موتورش 14000 هست صدا و لرزش اون خیلی کمتر از براون 790 هست که دور موتورش حداکثر 10000 هست.فیلیپس 1280 من اصلا لرزش نداشت و صداشم خیلی کم بود.اصلا قابل مقایسه با براون و پاناسونیک نبود . ولی توجه کنین که این ریشتراشها هر کدوم نسبت به نیرویی که تو عمرشون بهشون وارد میشه مقاومت کافی دارن. پس جای هیچ نگرانی نیست.
سلام مبارکه
1 - هنوز زوده که پوست شما عادت کنه ، من چهار ماهه دارمش ، به تدریج عادت میکنین. گفتین قرمز میشه ،یعنی جوش نمیزنه، تا اینجاش هم جای شکر داره، یعنی موهای صورتتون به زیر پوست رشد نمیکنه.
2 - مال من چهار ماهه علامتش روشن نشده! شما دارین خالیش میکنین دلیلی نداره روشن بشه . بهتره دگمه روشن خاموش رو 3 ثانیه فشار بدین تا تمیز کردن سونیک ویبره روشن بشه بعد از حدود 10 ثانیه (زیر آب) خاموش کنین . ایتطوری بهتره.
3 - با همچین چیزی مواجه نشدم!! یعنی قسمت متحرک اون سفت میشه و روان حرکت نمیکنه؟ البته رسوب آب به تدریج باعث میشه این حالت اتفاق بیفته ولی خیلی زمان میبره!!
4 - من تو سایر ریش تراش ها همچین چیزی دیده بودم ولی تو پاناسونیک ندیدم ، یا حداقل من احساس نکردم، من تو 10 درصد میزارم شارژ بشه.
راستی هر از چند گاهی (بعد از 10بار استفاده) روغنکاریش کن ، درسته وقتی با صابون ریشتو میزنی روان میشه ولی بازم اگه این کارو بکنی ضرر نکردی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)