فعلان دارم از سایت ایسر درایور گرافیکشو دانلود میکنم.ایا لازمه که به جزگرافیک درایور و چیپستشو هم دانلود کنم؟کلان چه چیزایی رو از سایت ایسر دانلود کنم؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین![]()
فعلان دارم از سایت ایسر درایور گرافیکشو دانلود میکنم.ایا لازمه که به جزگرافیک درایور و چیپستشو هم دانلود کنم؟کلان چه چیزایی رو از سایت ایسر دانلود کنم؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنین![]()
pes2011رو روش نصب کردم در حده لیگ دسته2 ایران اجرا کرد.<البته با گرافیکه اینتل>
حالا می خوام درایور جی فورسو نصب کنم.فکر کنم در حد تیم ملی که چه عرض کنم در حد لالیگا باید جواب بده.![]()
دوستان 5742 ر و من 840 گرفتم بالا سوتی دادم اشتباه نوشتم![]()
با تشکر فراوان از مِستِرمَزمَمفی عزیز ما هم لینک ها را رجوع دادیم به دوستمان گفتیم دعایش را به جان شما بکند
مبارکتون باشه
انشاالله فنش برات بچرخه
مدل خیلی خوبی هست.
مگه گارانتی سازگار نیست؟
تو خود جعبه باید یه dvd سفید رنگ که خود شرکت ایسر تو کارتنش گذاشته باشه.
من خودم همرو از رو اون نصب کردم.
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
شما تهرانی هستی؟
اینترنتی خرید کردی؟ از سایت؟
من از گیلانم.البته خدا رو شکر رشتی نیستم.از لنگرودم.از همین لنگرود با گارانتی ماندگار خریدمش.
در ضمن تو اون سی دی سفیده مگه درایور جی فورسم بود؟ من که پیداش نکردم.ولی از سایت ایسر دانلودش کردم.
بازی شیفت2 رو توش نصب کردم.همه چیزو رو های گذاشتم.تقریبا بدون هیچ گیری اجرا کرد.گرافیک 5742 به راحتی از گرافیک کامپیوترم(1گیگ9500 جی تی)قویتره.واقعا چیزه خوبیه.فقط انگار یکم داغ میکنه .ولی ما که راضی هستیم.دست ایسر درد نکنه.
سلام دوستان منم دیروز 815 خریدم
ولی کیبردش خیلی فارسیش الکیه! همه حروف جابجا هستن! واسه حل این مشکل چه راهی پیشنهاد میکنید؟؟؟
ویندوز7 نمره ی 4.6 بهم داد.با توجه به کارایی لب تاب پایین نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)