اون یکی ایمیل هم از خود گوگل .تمام تنظیماتم انجام دادم دوتا اکانت دیگم تست میکنم بازم همین اخطار میده
اون یکی ایمیل هم از خود گوگل .تمام تنظیماتم انجام دادم دوتا اکانت دیگم تست میکنم بازم همین اخطار میده
pop3 فعال میکنین ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای خودم غیرفعال هست ، ولی اون قسمتی که مشخص کردم رو بزنید و ذخیره کنید .
ممنون . تمام تنظیمات pop انجام دادم حتی وقتی فعال میشه گزینه های دیگه که برای pop میاره تکی تست کردم ولی بازم میزنه سرور اجازه دسترسی رد کرده .تنظیمات ایمیل امنیت دوم رو امنیت کمتر برنامه گذاشتم بازم ارور میده
راهنمای خودش هم به این ادرس لینک میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که کمکی نکرد
کمک فوری خواهشا
اکانت جیمیلمو دزدیدن ....من به جیمیل درخواست بازیابی دادم..ولی جواب ندادن...هنوز تو ایمیلمم
الان پسورد رو دارم فقط طرف شماره تلفن رو عوض کرده و منم ورود 2 مرحله ای کردم نمیتئنم وار شم..چیکار کنم ؟
سلام
راهی جز تماس با جی نیل نیست
این گزینه رو انتخاب کنین
I'm having other problems signing inEnter the username you use to sign in to Google
بعدش
I think someone else is using my account
بعدش
If you can’t access your account
و ادامه بدین تا آخر
اون طرف که نمیتونه کاری بکنه ؟
مرسی
اگر وارد شده و شماره تلفن رو عوض کرده پس همه کاری میتونه انجام بده میل خواندن همه ی ایمیلها و حذف کردنشون و حتی باطل کردن ایمیلتون
البته داشتنِ رمز برای ورود کافی نیست چون اگر کامپیوتر عوض بشه یا آی پی عوض بشه جی میل شک میکنه که ممکنه هـکر باشه و ازش شماره تلفن میخواد برای فرستادن رمز ورود یا شاید ایمیل جایگزین
بنده یه نفر رو میشناختم که خواهر خودش از کامپیوترش با ورود اتوماتیک وارد شده بود و همه چیز رو عوض کرده بود و بعداً بهش گفت کار اون بوده
استفاده از پاسورد اتوماتیک و keep me sign in اشتباهه
بعد از ورود هم باید از پائین صفحه وارد details بشیم و روی دکمه Sign out all other web sessions کلیک کنیم و گزینه یShow an alert for unusual activity رو فعال کنیم تا کسی نتونه از جای دیگه با داشتن پاسورد وارد بشه
درضمن همون details رو اگر کلیک کنین تاریخچه ی همه ی ورودها رو با ذکر کشور و آی پی و وقت ثبت کرده و میشه فهمید کسی وارد شده یا نه و معمولاً ورود غیر منتظره رو با رنگ قرمز نشون میده
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-06-2015 at 17:35. دليل: تصحیح
ممنون---ولی اخه الان رمز رو نداره ! فک نکنم بتونه وارد بشه !
ظاهراً باید برگیردیم از اول بررسی کنیم :
اکانتتون رو دزدیدند یعنی چی ؟
وقتی شماره رو عوض کرده یعنی پاسورد رو داره . پس چطوری میگین نمیتونه وارد بشه ؟
طرف پسورد رو داشته اول رفته شماره رمز دومرحله رو عوض کرده و تا بیاد رمز ایمیل رو عوض کنه من زودتر عوض کردم-حالا من رمز داریم و کد تایید برا اون مبذه و من نمیتونم وارد شم و اونم پسورد رو نداره که بره نو احتمالا !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)