تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 124 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1)این که صدا ها طبیعی درست ولی واقعا اعصاب آدمو خورد میکنه دائم رو مخ.
    2)فندک ماشین رو هر یکی دوباری که استفاده میکنم فیوزش میسوزه باید یه فیوزو عوض کنم.
    3)بعید میدونم با فیلر گیری صدای موتور کاهش پیدا کنه چون اصلا ربطی نداره ضمن اینکه ماشین قبلیمو وقتی رو 10000تا بردم گارنتی گفتم فیلر گیری کنه کن نمیخواد زود. اونم تو مصرف سوخت تاثیر داره اگه داشته باشه نه صدای موتوراونم 15تا20درصد.
    4)دقیقا همینطوره که میگی منم موندم خوب این موضوع یا نه ؟
    5)بله اینم موردم دقیقا همیطور مثل صندوق چوبی ها ی میوه ها(عجب مثالی زدی)
    6)مصرف سوخت این سری از پرایدها که تو تحریم روند تولید داشته به هیچ وجه پایین نمیاد من دو سه تا صفر رو امتحان کردم داخل شهر صدی 11تا12تا میخورد.
    کلا چیزی که مشخص اینه که هر چیزی غیر عادی تو خودروهای ایرانی بهش برخوردیم کاملا طبیعی.

افتخارم میکنیم خودرو تولید میکنیم و صنعت داریم.
    باید قبول کرد که اقتصاد ایران یه اقتصاد ور شکسته اس.
    2- یه جای برق کشی فندکی اتصالی داره ، پیداش کنید و درستش کنید .
    3- فیلرگیری کنید بهتر میشه . من یاد آر دی میوفتم وقتی صدای موتور رو میشنوم .چرا دیر ؟ اصلا فیلر باز کار درستی نیست که کارخونه انجام میده ، یعنی ماشین صفر نیازی به باز بودن بیش از حد فیلر نداره . فیلر باز هم توی شتاب ماشین تاثیر منفی میزاره ( چون نسبت بنزین به هوا بیشتره و یه جورایی موتور رو از بنزین خفه میکنه ) هم مصرف و هم صدای موتور .
    4- امروز نمایندگی بودم گفتن خوبه ، به این دلیل این سیستم رو پیاده کردن که اگر یهو پاتون رو از گاز بردارید موتور شک نشه و ضربه نزنه . به نظر خودم خوبه .
    6- پراید قبلی من 91 بود 5.5 بیرون شهر 7 داخل شهر . این هم دقیقا همینطوره .
    ماشینای داخلی که ماشین نیستن ، کالسکه بچه شرف داره بهشون ، الان کف ماشین تو ایران هیوندای اکسنت و میتسوبیشی لنسر و یاریس و ... هستند .
    صنایع خودروساز داخلی با حمایت مردم سرپا هستند . اینو همیشه به یاد داشته باشیم که
    خلایق ، هرچه لایق ...
    البته سو تفاهم نشه خودمم جز همین مردم هستم .

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم امروز ماشینو تحویل گرفتم. پراید 132. زودتر از 2 هفته تحویل دادند. یه کم صدا میده، در ها هم موقع بازکردن و بستن خیلی سفته که روغن کاری میخواد و ضبط هم روش نبود که گفتن بعدا میشه پولشو ازشون گرفت. یه چیز دیگه هم اینکه قبلنا یه قرآن کوچیک توی ماشینا میزاشتن ولی اونم به ما ندادن فکر کردم دفترچه هم ندادن که بالاخره توی صندوق عقب پیدا شد!
    همراه ما یکی اومده بود تیبا گرفته بود شاکی بود که چرا ضبطش فلش مموری نمی خوره و قدیمیه، دید مال ما اصلا ضبط نداره دیگه هیچی نگفت آروم گرفت

4. 3 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

4)گاهی اوقات وقتی پارو از روی پدال گاز بر میداری دور موتور خیلی خیلی آروم پایین میاد انگار پدال گاز گیر داره
    .مخصوصا دنده یک حدود 3 ثانیه بعد از رها کردن گاز دورموتور آهسته پایین میاد .هرچی هست خواستن بهتر کار بکنه و دور پایین موتور به گیرباکس و موتور کمتر آسیب برسونه ، شما فکر کنید مزیته
    4- امروز نمایندگی بودم گفتن خوبه ، به این دلیل این سیستم رو پیاده کردن که اگر یهو پاتون رو از گاز بردارید موتور شک نشه و ضربه نزنه . به نظر خودم خوبه .
    عالیه اتفاقن حالت نرمالش همینه. دور موتور باید آروم بیاد پایین. ماشین هایی که اینجوری نیستن توی دنده های سنگین وقتی پدال گاز رو رها میکنید ماشین تلو تلو میخوره و به قول دوستمون ضربه میزنه. این قضیه احتمالن بیشتر برای راننده های تازه کار خوبه، به هرحال بهتره گاز حالت Fade out داشته باشه تا اینکه ناگهانی Drop بکنه. برای سلامت خودرو هم بهتره و بنزین یا گاز نسوخته‌ی کمتری بیرون داده میشه و مبدل کاتالیست هم سالم تر میمونه.

6. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sunrise1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام. من یه 131 se گازسوز از سایپا نوشتم و تحویلش همین ماهه... من واسه مسافرکشی میخوام استفاده کنم و امروز یه نفر بهم گف این مدل مصرف سوختش خیلی بالاس و در واقع خیلی بالاتر از چیزی ک سایپا گفته میسوزونه. ترسیدم... آیا این درسته ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام. من یه 131 se گازسوز از سایپا نوشتم و تحویلش همین ماهه... من واسه مسافرکشی میخوام استفاده کنم و امروز یه نفر بهم گف این مدل مصرف سوختش خیلی بالاس و در واقع خیلی بالاتر از چیزی ک سایپا گفته میسوزونه. ترسیدم... آیا این درسته ؟؟؟؟
    من این مدل رو الان یک ماهه خریدم برای زیر پام
    مصرفش الان نمیشه گفت چقدره چون پراید تا فیلر گیری نشه معلوم نمیکنه
    مصرفش شاید یکم بیشتر از بنزین باشه
    ولی اینقدر نیست که به چشم بیاد

9. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مبارک باشه. تو این دوهفته ب حدی از ضعفای این مدل شنیدم ک از خریدم تقریبا پشیمون شدم، امیدوارم همینطور باشه و حداقل تومصرف سوخت درحد پرایدای دیگه باشه. ببخشید یکی دوسوال دیگه دارم.ظبط رو این مدل هس؟فلش خوره؟یورو چهار هس یا سایپا یورو دو گذاشته؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

مبارک باشه. تو این دوهفته ب حدی از ضعفای این مدل شنیدم ک از خریدم تقریبا پشیمون شدم، امیدوارم همینطور باشه و حداقل تومصرف سوخت درحد پرایدای دیگه باشه. ببخشید یکی دوسوال دیگه دارم.ظبط رو این مدل هس؟فلش خوره؟یورو چهار هس یا سایپا یورو دو گذاشته؟
    ضبط نداشت و پول حواله اش هم هنوز ندادن
    والا پول یورو 4 گرفتن توی فاکتور هم زده یورو4 اما سنسور کیلومتر روی گیربکس هست از طرفی سوئیچ و صفحه کیلومتر مدل قبلی هاست
    نظر من یورو 2 که اینطور قالب مردم میکنن
    نهایت صدی یک لیتر بیشتر بسوزونه برای کسی که فقط مصرف شهری داره شاید ناسب نباشه اما شمایی که برای مسافرکشی میخواید یکبار بنزین ازاد نمیخواید بزنید جبران میشه

12. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ضبط نداشت و پول حواله اش هم هنوز ندادن
    والا پول یورو 4 گرفتن توی فاکتور هم زده یورو4 اما سنسور کیلومتر روی گیربکس هست از طرفی سوئیچ و صفحه کیلومتر مدل قبلی هاست
    نظر من یورو 2 که اینطور قالب مردم میکنن
    نهایت صدی یک لیتر بیشتر بسوزونه برای کسی که فقط مصرف شهری داره شاید ناسب نباشه اما شمایی که برای مسافرکشی میخواید یکبار بنزین ازاد نمیخواید بزنید جبران میشه
    پراید رو فقط بخاطر کم مصرف بودنش گرفتم ولی مث اینکه همین ی ویژگی مثبت هم ازش گرفتن!!!! و الا میشد یه مقدار بزارم روش 405 بگیرم ... قرار بوده درعرض ده روز تحویلش بدن ک امید ندارم تا آخرای ماه هم خبری ازش بشه...امان ازین سایپا ک یه ذره انصاف تو مرامش نیس

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

پراید رو فقط بخاطر کم مصرف بودنش گرفتم ولی مث اینکه همین ی ویژگی مثبت هم ازش گرفتن!!!! و الا میشد یه مقدار بزارم روش 405 بگیرم ... قرار بوده درعرض ده روز تحویلش بدن ک امید ندارم تا آخرای ماه هم خبری ازش بشه...امان ازین سایپا ک یه ذره انصاف تو مرامش نیس
    بله همیشه کمی دیر کرد داره
    اینو یادم رفته بود بگم
    موتور hp هستند ولی به نظرم از نظر صدای موتور کمی از بنزینی ها بیشتره
    البته بازم فیلر گیری نشده که بخوام دقیق نتیجه گیری کنم
    ولی از هر نظر برای کار شما مناسبه

15. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

405 در مدلهای پایینتر مصرفش از پراید پایینتر نیست قطعن پس زیاد فاز منفی به خودت نده برادر! والا تا جایی که من دیدم کسایی که 131 دارن برای کار کردن درون شهر ناراضی نیستن از مصرفش. البته اگه فقط مشکلتون با مصرف هستش. ضمنن هیچوقت دیر نیست، فروش حواله امروزه بازارش گرمه از طرف دیگه حتا اگه ماشین رو هم تحویلتون بدن میتونید با 405 تعویض کنید اگه باب میلتون نبود!

17. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •